prcko wrote:Veceras u 9 Obradovic u Cirilici. Gostuju jos i Maja i Vucicevic.
Dastanje 2016
Re: Dastanje 2016
prcko wrote:Veceras u 9 Obradovic u Cirilici. Gostuju jos i Maja i Vucicevic.
одложено
1958 wrote:Kibiców wrote:Gledam juce, razgovaram tu sa komsilukom, drugarima..... niko ali (velikim slovima) NIKO mi nije rekao da je glasao za sns. Razmisljam ko su bre onda ti ljudi sto su glasali? Odakle toliki procenat? Ili me mozda svi lazu? Izgleda svi su glasali ali niko ne sme da kaze ili nece? Nista mi tu nije jasno.
Druga stvar, kupovina glasova, zvanje telefonom, pracenje ko za koga glasa... ja kao da zivim u drugoj zemlji. Kako mi bre niko nista ne ponudi? Bar secer i ulje. Niko ni da nadgleda za koga sam glasao. Niko ni crvenu da da. Kako na ovim tako i na ranijim izborima. Ovde nisi siguran ko vise laze dal pozicija ili opozicija. Sve isto!
Uzgred, meni najvece iznenadjenje uz Seselja je Sapic na NBGD. Covek je ubio sa preko 30%. I to bez neke kampanje.
Sapic je u zadnjih godinu dana napravio u dosta blokova teretane na otvorenom, terene za basket, fudbal, igralista za decu, preuredio parkove, opstina ima neke programe za penzionere, besplatne predstave za decu, koncerti u hali sportova na Nbgdu takodje besplatni, zelenilo I djubretare mozes videti I po dva puta dnevno, resava problem parkiranja itd itd... Moze se reci da se jako potrudio I da ljudi to cene I da one koji se nisu opredelili povukao na svoju stranu. Pritom ima naznaka da je u dogovoru sa Sns-om.
E sad, gde se mogu videti rezultati tih izbora? Smor je sto je Seselj stavio sina, to ko Toma u Kg.
njasvi wrote:Kibiców wrote:Uzgred, meni najvece iznenadjenje uz Seselja je Sapic na NBGD. Covek je ubio sa preko 30%. I to bez neke kampanje.
sapic je u kampanji celo vreme ... sto rece 1958, sapic se stvarno i cimao za nbg, pored svega malo malo pa organizuje neko besplatno putovanje dal u madjarsku ili u temisvar ili gde vec, prosli mesec samo je islo valjda 8 punih autobusa u temisvar na jedan dan... plus razne besplatne skole crtanja, plesanja, tange frange za mlade, za decu, za stare... ja sam iskreno ocekivao da ce dobiti i vise, mada kad vidim sns, sapicev marketing je nula vrv pola nbg ni ne zna sta se sve organizuje
Maltene isto je pa sam spojio i zajedno da odgovorim. Zar to nije posao politicara, sve sto gore sto ste nabrojali? Organizuje to sto organizuje, pa nije ministar saobracaja da gradi puteve. U svom domenu. Nisam neki njegov FAN ali sve sto je radio to bi trebalo i svako da radi. Cudno je da se sad tome iscudjavamo tome. Kao recimo ministar saobracaja (kada sam vec pomenuo to) napravio 120km auto puta, renovirano 5 000km lokalnih puteva, 3 mosta, 4 tunela..... da ne lupam dalje i sad se mi tome cudimo.
Kada sam rekao kampanju mislio sam net, bilborde, letke, i ostale stvari sto idu uz to.
Чомбе wrote:50% Србије уопште не гласа, то су углавном ови револуционари са фејсбука и остатка интернета. Само кад погледа човек ложење на нову песму бс-а ''систем те лаже'' 4 милиона прегледа за 3-4 дана...па где су сви ти силни револуционари на гласању? Немају времена да изађу на гласање од писања коментара
Nije bas tako. Ako je izaslo 60% dakle 40% ostaje. U tih 40% imas garant studente, zaposlene i sve one koji zive u drugom gradu zbog raznoraznih razloga a prijavljeni su na svojoj staroj adresi i zabole ih da se cimaju kuci i pucali kintu da bi glasali. Pa pogledaj samo za bg. Koliko je bilo biraca, oko 1 500 000 - 1 700 000 a bg garant ima 2 500 000 ako ne i vise (znam da deca ne glasaju ali nema dece milion).Tu imas jos one koji zive u inostranstvu a masa ih je na crnom i poziv za glasanje im stize kuci na adresi u Srbiji. Jos jedna stvar, kako glasaju ljudi koji su u bolnici? Ima i toga i tu je jedan dobar broj. Da ne nabrajam dalje ali sigurno je to cifra od oko 20%. Kada se na to dodaju ovih 60% sto je glasalo dodjemo na 80% i ostaje ti 20% koje zabole da dignu dupe i odu do glasackog mesta.
prcko wrote:Ovaj ladno drugi u Mladenovcu, odmah iza naprednjaka.
Sprdao se lik tokom cele kampanje. Kacio sam vec ovde.
Zalosno je ali opet i realno do jaja! Jos kad na sve to dodas 20% ili kolko vec ima shvatis gde si! Da sam iz Mladenovca i ja bih glasao za njega!
Cesid objavio posle 100% da je Tadic ispod cenzusa.
Нек се тресу скупштине, нек се народ радује!
2 мандата, има места и за ћорак!
јебем те животе
Last edited by mungos on Mon Apr 25, 2016 9:14 pm, edited 1 time in total.
- B.Centrale
Nexon wrote:О, па, где си ти друже леви?! Знам ја да теби Двери сметају највише, сви остали макар малкице могу да те заинтересују, чак и радикали, али Двери, то је већ проблем, али немој да се плашиш. Ево већ кукање по прозападним, квазилевичарским, форумима, твитеру јер изгледа Двери улазе.
Presvuceni kler mi je jasan, al' me jebe ovaj reformisani dss. Nego, reci ti nama kakvo je raspolozenje u zandarskim krugovima, jel vam tesko pao danonocni rad? Jbg, sad mozete da odahnete, sve je dobro sto se dobro svrsi. Uzgred, cujem da u amanu ima pikova mortadela na akciji do 3. maja, pa obavesti stab i kuhinju.
bologna centrale
- dennycrane
mungos wrote:... нек се народ радује!
da dodje ko pravi sa prslukom u skupstinu?
Vucicevic divlja na happy i najavljuje da ce ili Dveri ili Tadic ostati bez cenzusa. Cirkus jos traje.
-
upravo slusam Boska na stranici dveri. Umesto da iznese rezultate na tih 100 mesta koji jos nisu stigli u Rik on nesto sere
Kibiców wrote:Maltene isto je pa sam spojio i zajedno da odgovorim. Zar to nije posao politicara, sve sto gore sto ste nabrojali? Organizuje to sto organizuje, pa nije ministar saobracaja da gradi puteve. U svom domenu. Nisam neki njegov FAN ali sve sto je radio to bi trebalo i svako da radi. Cudno je da se sad tome iscudjavamo tome. Kao recimo ministar saobracaja (kada sam vec pomenuo to) napravio 120km auto puta, renovirano 5 000km lokalnih puteva, 3 mosta, 4 tunela..... da ne lupam dalje i sad se mi tome cudimo.
Kada sam rekao kampanju mislio sam net, bilborde, letke, i ostale stvari sto idu uz to.
Pa to ti I pricam. Covek je uradio dobar deo onoga sto je obecao. Plus je izasao kao grupa gradjana I obezbedio se kod snsa za svaki slucaj I eto. A I sto da ne.
Често одем до на село
prcko wrote:Cesid objavio posle 100% da je Tadic ispod cenzusa.
И сајт тих Сорошеваца је пре сат времена то објавио,а онда је у међувремену нестао са веба.Покушавају спустити неког испод црте.
Nije bas tako. Ako je izaslo 60% dakle 40% ostaje. U tih 40% imas garant studente, zaposlene i sve one koji zive u drugom gradu zbog raznoraznih razloga a prijavljeni su na svojoj staroj adresi i zabole ih da se cimaju kuci i pucali kintu da bi glasali. Pa pogledaj samo za bg. Koliko je bilo biraca, oko 1 500 000 - 1 700 000 a bg garant ima 2 500 000 ako ne i vise (znam da deca ne glasaju ali nema dece milion).Tu imas jos one koji zive u inostranstvu a masa ih je na crnom i poziv za glasanje im stize kuci na adresi u Srbiji. Jos jedna stvar, kako glasaju ljudi koji su u bolnici? Ima i toga i tu je jedan dobar broj. Da ne nabrajam dalje ali sigurno je to cifra od oko 20%. Kada se na to dodaju ovih 60% sto je glasalo dodjemo na 80% i ostaje ti 20% koje zabole da dignu dupe i odu do glasackog mesta.
Јесте баш тако, пола Србије боли курац за изборе. +- увек око 50% не гласа. Сад ти можеш да тражиш разлоге ове или оне али тако је. О дијаспори и да не причамо њих претпостављам 90% не гласа али их 101% кења и паметује како би и шта требало и за кога.
А и у тих 60% ниси рачунао порадене гласове, гласове покојника и штеле и комбинације са КиМ. (тако бар тврди опозиција или је тврдила јуче)
На брзину сам прелетео преко резултата локалних избора и чини ми се да је у срединима у којима је постојала јака ГГ или локални покрет, СНС бележио слабије резултате, понегде чак завршавао на другом или трећем месту.
Све опозиционе партије су водиле млаку кампању, недовољно су истицале економско и социјално стање у држави, по милионити пут су се у врху листа нашли истрошени кадрови за које не гласају ни чланови њихових породица. Изгледа да је једина водиља опозиционим партијама у овој кампањи била прећи цензус и накачити се на буџет и тако решити финансирање странке.
Ја могу да разумем да због недостатка новца више од 90% билиборда закупи СНС али није ми јасно зашто друге партије нису постављале више оне штандове и делиле обичне летке, то бар није скупо.
Мислим да је ово прва кампања да нисам видео ни један билборд или плакат од ДС-а ( не кажем да ми недостаје ) али са таквом кампањом у најбољем случају може да се прескочи цензус.
Да не говорим да су којим случајем на једном листи изашли заједно СРС-ДСС-Двери-Заветници и рецимо ДС-Радуловић-Тадић,Чеда,Чанак-Борко СНС би био на испод 40% .
Све опозиционе партије су водиле млаку кампању, недовољно су истицале економско и социјално стање у држави, по милионити пут су се у врху листа нашли истрошени кадрови за које не гласају ни чланови њихових породица. Изгледа да је једина водиља опозиционим партијама у овој кампањи била прећи цензус и накачити се на буџет и тако решити финансирање странке.
Ја могу да разумем да због недостатка новца више од 90% билиборда закупи СНС али није ми јасно зашто друге партије нису постављале више оне штандове и делиле обичне летке, то бар није скупо.
Мислим да је ово прва кампања да нисам видео ни један билборд или плакат од ДС-а ( не кажем да ми недостаје ) али са таквом кампањом у најбољем случају може да се прескочи цензус.
Да не говорим да су којим случајем на једном листи изашли заједно СРС-ДСС-Двери-Заветници и рецимо ДС-Радуловић-Тадић,Чеда,Чанак-Борко СНС би био на испод 40% .
Da je imalo pameti svaki lokal bi imao bar 5 grupa gradjana sa likovima iz kraja, pa da se izdele u gradu kad je vec sve skurcano. A ne ovako da gradovima upravljaju likovima kojima su otimali uzinu.
Vi koji ne razumete i pitate se ko glasa za vucica kad svi u vasem okruzenju kazu da nisu. Razmislite koliko je to vase okruzenje, 5-10-50 ljudi plafon. Posle toga razmislite sa kim zivite sve u zgradi, u bloku zgrada, u ulici ako zivite u kucama.
Na to dodajte ljude koji obezbedjuju posao u drzavnoj firmi narednih 2-4 godine, ekipu koja baca kandze na ta preduzeca da udju u njih, ruralne sredine koji gutaju sve sto im servira rts i pink i eto vam cifre i odgovor na pitanje "ko glasa za njih?".
I da, kriticna masa koja je uvek neopredeljena i masa koja izadje i zaokruzi broj 1 koji sam po sebi donosi nekih 5 a mozda i vise procenata glasova samo kad si na listi prvi. I na kraju, necete verovati ali postoje idioti koji nemaju apsolutno nikakvu korist nego jednostavno veruju vucicu (u ovom slucaju je on, pre njega Tadic itd) da ce uraditi nesto a to je tema za filozofiranje jer smo kao narod podlozni da se potcinimo jednom coveku i da mu se divimo i ugledamo na njega.
Na to dodajte ljude koji obezbedjuju posao u drzavnoj firmi narednih 2-4 godine, ekipu koja baca kandze na ta preduzeca da udju u njih, ruralne sredine koji gutaju sve sto im servira rts i pink i eto vam cifre i odgovor na pitanje "ko glasa za njih?".
I da, kriticna masa koja je uvek neopredeljena i masa koja izadje i zaokruzi broj 1 koji sam po sebi donosi nekih 5 a mozda i vise procenata glasova samo kad si na listi prvi. I na kraju, necete verovati ali postoje idioti koji nemaju apsolutno nikakvu korist nego jednostavno veruju vucicu (u ovom slucaju je on, pre njega Tadic itd) da ce uraditi nesto a to je tema za filozofiranje jer smo kao narod podlozni da se potcinimo jednom coveku i da mu se divimo i ugledamo na njega.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
1748 wrote:Vi koji ne razumete i pitate se ko glasa za vucica kad svi u vasem okruzenju kazu da nisu. Razmislite koliko je to vase okruzenje, 5-10-50 ljudi plafon. Posle toga razmislite sa kim zivite sve u zgradi, u bloku zgrada, u ulici ako zivite u kucama.
Pa evo npr moja baba, zena sa tri razreda osnovne, ceo dan kuci sedi gleda tv i kaze mi juce da joj je bas drago sto je vucic pobedio, kaze on je posten i dobar covek. Ja izgoreo, sreca ona nikad i ne glasa, ali zamislite koliko izlapelih penzionera ima koji gutaju sve sto im se servira preko tv-a.
З В Е З Д А Л Е !