Dastanje 2016
Re: Dastanje 2016
Ovaj ladno drugi u Mladenovcu, odmah iza naprednjaka.
Kakvo je ovo biracko mesto, u kafani? Gajbe piva, pljuge...garant su i rakije ispod stolova..i posle kako pokrasti izbore..
Eto vam dokaz, razne Mićarice kroje sudbinu države i naroda.
Rođaci wrote:Eto vam dokaz, razne Mićarice kroje sudbinu države i naroda.
Не кројим ја никоме судбину, посерем се по држави, каква је ово држава објасни ти мени, по чему је ово држава?
Ако теби Вучић кроји судбину и чекаш да ти Вучић или Двери или пичке материне нешто дају, треба да се добро запиташ да ли си нормалан...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
ultrastito wrote:
smejem se a plakao bih. osecaj danas koji imam posle svega je pomesan izmedju besa, nemoci, zabrinutosti.
dok slušamo fank lagano praznimo šank
Другар са факултета ми данас прича како је узео 3000 за глас Радуловићу.
prepricaj nam u kratkim crtama
Није то сексуално искуство, не знам шта да препричам Угл. неки његов му јавио да ће бити, сели на бус и отишли кући њих неколико, обавили грађанску дужност, пољубили родитеље и вратили се назад Иначе, Аранђеловац је гласачко место.
- На Косову и Метохији СНС је освојила 67,09, СПС 9,61, СРС 8,61, ДСС-Двери 4,3, СДС-ЛДП-ЛСВ 2,51, ДС 1,08, Покрет Доста је било 0,33.
- pustinjska lisica
Koји су резултати за локалне изборе у Земуну?
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
Колико год да је иритантна екипа из Цесида до сада су увек имали врло прецизне пројекције резултата на основу узорка. Синоћ је према првим проценама Радуле био далеко од цензуса да би јутрос лагано пребацио 5% . Нисам присталица теорија али ми је ово врло симптоматично. Двери и Коалција око Беде су биле близу цензуса а овај смрад далеко.
Људе које знам са Радулове листе су искусни НВО-вци и бивши чланови Дс,Г17+, ЛДП и сличних странака, знам да увек иду за новцем и личном коришћу. Неко је добро приметио овде на форуму да се Радуле спрема да на неким наредним изборима преузме власт.
Људе које знам са Радулове листе су искусни НВО-вци и бивши чланови Дс,Г17+, ЛДП и сличних странака, знам да увек иду за новцем и личном коришћу. Неко је добро приметио овде на форуму да се Радуле спрема да на неким наредним изборима преузме власт.
- Лудак из луднице
Колико ће времена проћи до првог сазива скупштине ? Како иде то сад
- ultrastito
звучаће излизано, али нека...то смо и заслужили.
сад кад неко крене да вам кења "вучићу педеру! србија говно од државе"
прво га питате "јеси ли изашао на изборе? ниси? ћааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааао, покриј се ушима јер си своје највеће право и највећу слободу, а то је слобода избора, препустио циганима за 1500 динара по гласу, препустио страначким војницима који су гласали у страху за своје послове, препустио неписменима и ретардиранима којима је пушење курца на фарми врхунац живота".
хвала свима који нису изашли! мени је савест мирна, ја сам изашао и заокружио! а вас господо, увређене...и треба да јашу ваздуплохови, разни мегаденс доктори и остале слинаве сподобе које никако да умру политички. хвала вам што држите разне чбч-ове, дачиће и остале духове прошлости у 21. веку. надам се да ћете то умети да објасните деци кад вас буду питали што нисте гласали кад сте могли да гласате.
спремите се само за распродају земљишта у војводини разним милк шејковима...спремите се и за још горе локалне снс-овце јер су видели да могу! биће ово гужење, очи ће нам испасти. хвала
закључак, "НАРОДЕ ПЕДЕРУ!"
сад кад неко крене да вам кења "вучићу педеру! србија говно од државе"
прво га питате "јеси ли изашао на изборе? ниси? ћааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааао, покриј се ушима јер си своје највеће право и највећу слободу, а то је слобода избора, препустио циганима за 1500 динара по гласу, препустио страначким војницима који су гласали у страху за своје послове, препустио неписменима и ретардиранима којима је пушење курца на фарми врхунац живота".
хвала свима који нису изашли! мени је савест мирна, ја сам изашао и заокружио! а вас господо, увређене...и треба да јашу ваздуплохови, разни мегаденс доктори и остале слинаве сподобе које никако да умру политички. хвала вам што држите разне чбч-ове, дачиће и остале духове прошлости у 21. веку. надам се да ћете то умети да објасните деци кад вас буду питали што нисте гласали кад сте могли да гласате.
спремите се само за распродају земљишта у војводини разним милк шејковима...спремите се и за још горе локалне снс-овце јер су видели да могу! биће ово гужење, очи ће нам испасти. хвала
закључак, "НАРОДЕ ПЕДЕРУ!"
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Nexon wrote:Futurama wrote:Nexon wrote:Да ли си ти свестан да је кампања под називом Срећа тотални промашај !? Ја то видим као покушај да ублаже своје ставове и на тај начин привуку неке нове гласаче али мислим да су на тај начин одбили доста старих гласача. Да је неко ко је неупућен требао да повезује лидере и програм који представљају кладим се да би Бошка са новом фризуром повезао са ЛДП програмом
Таква кампања је због женских гласова. Пре месец дана се чинила као права ствар, данас као тотални промашај, јер жене нису масовније гласале за двери и дсс. То је захтевала Санда Рашковић Ивић, да се ублажи прича јер се агресивношћу терају жене, а оне су већи део бирачког тела. Али опет, преко месец дана сталних напада без могућности одговара на главним медијима је урадила шта је урадила.
Зато је од стране Вучића форсирана Милица из заветника. Заветници, паровић/глишић, и још неки су узели око 1% дсс и дверима, а и ти си у томе учествовао овде.
Билборд срећа је требало кога да привуче, жене, е па ово је коментаР 1 жене који сам чуо.Каже шта им значи она тараба на билборду мисли на знак тараба #
који прилично личи на слово Н и вуче и у комбинацији на слово Е па у слободној форми када се загледаш у билборд дсс двери видиш да пише несрећа прати храбре и шта сад та тараба тражи ту,па ништа се данас не прашта делује неважно,али није.Да би данас био у игри за оне који нису плаћени него гласају из идеологије, та коалиција није имала право на грешку.Са друге стране имате играче који су израчунали потпуно у бобу сваки,град,сваког човека,сваки потез од А до Ш.
Ето по резултатима десничари у две странке имају око 15% ко и либерали мало више у 3 странчице,остаје гро масе у снс и спс, где је спс закуцан са својим постотком већ годинама и пола Србије у напредњацима.Бојим се да имају потеницијал да владају дуже од дпс-а, јер систем узимања избора је пресликан од мила реално.Слажем се да је Радуловић нова снага евентуални џокер запада да замени либералне испушене муштикле која треба да преузме улогу Динкићевих експерата и имају потенцијал да израсту у другу по снази странку већ на следећим изброрима.
Милица и Санда катастрофа реално,не замерите нисам чуо њихову ни једну реч јер не пратим никога, али реално не могу кокошке да слушам и да имају шта да кажу,националне опције да воде жене па то је неозбиљно.Ако националне опције не изваде неке јаке,паметне и упечатљиве ликове који брзо мисле и који су зајебани саговорници, а да позадина буде попуњена озбиљним маторим ликовима и добрим акцијама будите свесни снс ће владати деценијама, а даће антизападне странке нестати са сцене.Шеки и срс вероватно трче последњи почасни круг.
DSS-Dveri katastrofa rezultat u Novom Sadu i Vojvodini. U Novom Sadu jedva 6400 glasova, a na vlasti su u Novom Sadu i imaju para, skupu kampanju, snimali spotove, himne, pesme...totalni promasaj im je ta #sreca, ali sad je kasno.
- ultrastito
сад рече овај риковац да дсс-двери нису прешли цензус. имају тачно 5.00%
ипак јесу, а што их обележише белим на оној листи као да нису прошли...
ипак јесу, а што их обележише белим на оној листи као да нису прошли...
Last edited by ultrastito on Mon Apr 25, 2016 7:43 pm, edited 1 time in total.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
ne, ušli su, 13 mandata
Radule, strani plaćeniče!
Radule, strani plaćeniče!
Veceras u 9 Obradovic u Cirilici. Gostuju jos i Maja i Vucicevic.
Ne znam, šta se vi u Srbiji žalite da se sporo broje glasovi, kod nas u Bosni se redovno čeka par mjeseca, a rezultate izbora, hvala Bogu, evo već treću godinu čekamo