Dastanje 2016

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Futurama

Re: Dastanje 2016

Postby Futurama » Mon Apr 25, 2016 12:19 pm

Nexon wrote:Не бих ја њих називао марвом и од њих очекујем да верују пинку и информеру. Али они нису ни одлучивали о судбини двери и дсс. Ја сам запањен колико је људи веровало, ван те старије генерације, Вучићевим медијима. Проблем дсс и двери што су сувише дуго били нападани. На њих су кренули први, после потписа са нато, ако се сећате, крајем фебруара, па онда је ишла она монтажа око 8. марта са youtube клипом, па радикалски напади исто са youtube-a, онда су кренулу са измишљеним причама и новим клиповима, промовисање заветника, треће србије...
Ово још није готоов, колико сам чуо фале још резулати са КиМ, и логично би било да то повуче двери и дсс преко цензуса али може бити да фали 100-200 гласова, ако се пуно муљало на КиМ, а изгледа да јесте.

Да ли си ти свестан да је кампања под називом Срећа тотални промашај !? Ја то видим као покушај да ублаже своје ставове и на тај начин привуку неке нове гласаче али мислим да су на тај начин одбили доста старих гласача. Да је неко ко је неупућен требао да повезује лидере и програм који представљају кладим се да би Бошка са новом фризуром повезао са ЛДП програмом :lol:

MARKER

Postby MARKER » Mon Apr 25, 2016 12:21 pm

Image

Nexon

Postby Nexon » Mon Apr 25, 2016 12:27 pm

Futurama wrote:
Nexon wrote:Не бих ја њих називао марвом и од њих очекујем да верују пинку и информеру. Али они нису ни одлучивали о судбини двери и дсс. Ја сам запањен колико је људи веровало, ван те старије генерације, Вучићевим медијима. Проблем дсс и двери што су сувише дуго били нападани. На њих су кренули први, после потписа са нато, ако се сећате, крајем фебруара, па онда је ишла она монтажа око 8. марта са youtube клипом, па радикалски напади исто са youtube-a, онда су кренулу са измишљеним причама и новим клиповима, промовисање заветника, треће србије...
Ово још није готоов, колико сам чуо фале још резулати са КиМ, и логично би било да то повуче двери и дсс преко цензуса али може бити да фали 100-200 гласова, ако се пуно муљало на КиМ, а изгледа да јесте.

Да ли си ти свестан да је кампања под називом Срећа тотални промашај !? Ја то видим као покушај да ублаже своје ставове и на тај начин привуку неке нове гласаче али мислим да су на тај начин одбили доста старих гласача. Да је неко ко је неупућен требао да повезује лидере и програм који представљају кладим се да би Бошка са новом фризуром повезао са ЛДП програмом :lol:

Таква кампања је због женских гласова. Пре месец дана се чинила као права ствар, данас као тотални промашај, јер жене нису масовније гласале за двери и дсс. То је захтевала Санда Рашковић Ивић, да се ублажи прича јер се агресивношћу терају жене, а оне су већи део бирачког тела. Али опет, преко месец дана сталних напада без могућности одговара на главним медијима је урадила шта је урадила.
Зато је од стране Вучића форсирана Милица из заветника. Заветници, паровић/глишић, и још неки су узели око 1% дсс и дверима, а и ти си у томе учествовао овде.

ultrastito

Postby ultrastito » Mon Apr 25, 2016 12:36 pm

Image
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Apr 25, 2016 12:42 pm

50% Србије уопште не гласа, то су углавном ови револуционари са фејсбука и остатка интернета. Само кад погледа човек ложење на нову песму бс-а ''систем те лаже'' 4 милиона прегледа за 3-4 дана...па где су сви ти силни револуционари на гласању? Немају времена да изађу на гласање од писања коментара :)

National

Postby National » Mon Apr 25, 2016 12:44 pm

Nexon wrote:
Futurama wrote:

Таква кампања је због женских гласова. Пре месец дана се чинила као права ствар, данас као тотални промашај, јер жене нису масовније гласале за двери и дсс. То је захтевала Санда Рашковић Ивић, да се ублажи прича јер се агресивношћу терају жене, а оне су већи део бирачког тела. Али опет, преко месец дана сталних напада без могућности одговара на главним медијима је урадила шта је урадила.
Зато је од стране Вучића форсирана Милица из заветника. Заветници, паровић/глишић, и још неки су узели око 1% дсс и дверима, а и ти си у томе учествовао овде.

Meni je od samog pocetka sto se dveri tice ulazak u koaliciju sa dss bio promasaj.Glasao sam i ovaj put za njih iako znam brdo ljudi sto nije bas iz tog razloga.Ove zavetnike je smesno komentarisati.
I ko nas jebe za bolje i nismo
PFC

1958

Postby 1958 » Mon Apr 25, 2016 12:44 pm

Kibiców wrote:Gledam juce, razgovaram tu sa komsilukom, drugarima..... niko ali (velikim slovima) NIKO mi nije rekao da je glasao za sns. Razmisljam ko su bre onda ti ljudi sto su glasali? Odakle toliki procenat? Ili me mozda svi lazu? Izgleda svi su glasali ali niko ne sme da kaze ili nece? Nista mi tu nije jasno.

Druga stvar, kupovina glasova, zvanje telefonom, pracenje ko za koga glasa... ja kao da zivim u drugoj zemlji. Kako mi bre niko nista ne ponudi? Bar secer i ulje. Niko ni da nadgleda za koga sam glasao. Niko ni crvenu da da. Kako na ovim tako i na ranijim izborima. Ovde nisi siguran ko vise laze dal pozicija ili opozicija. Sve isto!

Uzgred, meni najvece iznenadjenje uz Seselja je Sapic na NBGD. Covek je ubio sa preko 30%. I to bez neke kampanje.

Sapic je u zadnjih godinu dana napravio u dosta blokova teretane na otvorenom, terene za basket, fudbal, igralista za decu, preuredio parkove, opstina ima neke programe za penzionere, besplatne predstave za decu, koncerti u hali sportova na Nbgdu takodje besplatni, zelenilo I djubretare mozes videti I po dva puta dnevno, resava problem parkiranja itd itd... Moze se reci da se jako potrudio I da ljudi to cene I da one koji se nisu opredelili povukao na svoju stranu. Pritom ima naznaka da je u dogovoru sa Sns-om.

E sad, gde se mogu videti rezultati tih izbora? Smor je sto je Seselj stavio sina, to ko Toma u Kg.
Last edited by 1958 on Mon Apr 25, 2016 12:50 pm, edited 1 time in total.
Често одем до на село

Nexon

Postby Nexon » Mon Apr 25, 2016 12:48 pm

Та песма је више пасивизирала млађе, и помогла Радуловићу, а одмогла дверима, зато што су у кампањи двери у великим медијима биле предстваљене као део тог система. Вучић је уз помоћ многих успео да убаци црв сумње. Али како је Вучић одмах тог дана, када је избачена песма, на Новостима пустио велику насловну да извуче Шешеља јер се уплашио да ће га потопити.

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Apr 25, 2016 12:49 pm

Али су аутори песме позвали на гласање за двери :)

čompika

Postby čompika » Mon Apr 25, 2016 12:52 pm

Drago mi je da su izbori završeni, pa da Nexon malo odmori

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Apr 25, 2016 12:53 pm

Нема од тога ништа док се не формира влада и не оду сви на море

njasvi

Postby njasvi » Mon Apr 25, 2016 1:03 pm

Kibiców wrote:Uzgred, meni najvece iznenadjenje uz Seselja je Sapic na NBGD. Covek je ubio sa preko 30%. I to bez neke kampanje.

sapic je u kampanji celo vreme :) ... sto rece 1958, sapic se stvarno i cimao za nbg, pored svega malo malo pa organizuje neko besplatno putovanje dal u madjarsku ili u temisvar ili gde vec, prosli mesec samo je islo valjda 8 punih autobusa u temisvar na jedan dan... plus razne besplatne skole crtanja, plesanja, tange frange za mlade, za decu, za stare... ja sam iskreno ocekivao da ce dobiti i vise, mada kad vidim sns, sapicev marketing je nula vrv pola nbg ni ne zna sta se sve organizuje
04 X 1945

Modus Operandi

Postby Modus Operandi » Mon Apr 25, 2016 1:08 pm

Чомбе wrote:Али су аутори песме позвали на гласање за двери :)

Мене та песма више подсећа у фазону сви су исти, па су тако стављањем Шешељеве слике скењали радикале и помогли онима који су се наћекали да изађу да гласају остану кући.
Шешељ разочаран резултатом, видело се када је изашао из Хага да је истриповао деведесете да су радикали и даље јаки, мислим да га је овај резултат отрезнио.

MARKER

Postby MARKER » Mon Apr 25, 2016 1:14 pm

Image

B.Centrale

Postby B.Centrale » Mon Apr 25, 2016 1:15 pm

Sve kako valja, jedina mi zao sto je pandurska koalicija dveri-dss otisla iznad. Al' imaju i oni svoju misiju.
bologna centrale

Вини Џонс

Postby Вини Џонс » Mon Apr 25, 2016 1:22 pm

Какве глупости, БС песмом одмогао Дверима, могли су и Шешељу, али га је Вучић извукао у новинама + кампања Вучића против Двери.
Ако неко неопредељен размишља о томе да да глас Дверима, дакле десно окренут, патриота, не воли Вучића и поседује још неке сличне карактеристике зар није онда логично да након Вучићевог пљувања по Дверима баш њима да глас из једноставне реакције. У принципу ако ова накарадна власт чини све да их дискредитује значи да вреде.

херц

Postby херц » Mon Apr 25, 2016 1:36 pm

Опет ви разглабате о странкама и коалицијама а то уопште није битно, јер су то све иста говна. Докле год ћутимо када се неко запосли преко странке, уместо да га пљунемо по сред чела нама неће бити боље. НАРОД ТРЕБА ЈЕБАТИ!!!

SPU

Postby SPU » Mon Apr 25, 2016 1:41 pm

Nema tu puno mudrosti, nego izbore dobija onaj ko je najzastupljeniji u medijima i to televizijskim. Narod sedi ispred TV-a (vise od proseka od ostatka Evrope) i gradi misljenje i stavove iz TV programa, ne pada mu na pamet da bude radoznao, da malo prosiri znanje, da se raspita, da vidi druge izvore na internetu itd. Setite se samo Bogoljuba Karica, coveka koji nije imao nikakav imidz u narodu, ali je imao jaku privatnu televiziju. Kada je izasao na izbore dan-noc je spamovao na BK, mitinzi, spotovi, svake vesti su pocinjale sa njim..i imao preko 20% glasova.

Isus Hrist moze sici medju Srbe, ali ako nema pokrivenost na Pinku, RTS-u, Prvoj...dzaba mu, ide ispod cenzusa.

Мићара

Postby Мићара » Mon Apr 25, 2016 1:49 pm

Ја никада нисам изашао на изборе, нити ћу, то је све испрограмирано нормално и лагано. Избори су само продавање магле. А верујте ми да било ко од ових осталих да дође на врх биће гори 10 пута. Србија је стабилна са тим Вучићем хтели ви то или не хтели, он је премијер државе Србије кога би требало поштовати, јер очито да је проблем у народу а не у појединцима, нама нико не ваља не знам ко год да дође. Мислите да је лако бити премијер овако изјебане земље ? Није Вучић крив за историју државе у задњих 25 година, он и ми смо ти који сносе последице и погрешне потезе појединаца за време распада Југе...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Nexon

Postby Nexon » Mon Apr 25, 2016 1:54 pm

B.Centrale wrote:Sve kako valja, jedina mi zao sto je pandurska koalicija dveri-dss otisla iznad. Al' imaju i oni svoju misiju.

О, па, где си ти друже леви?! Знам ја да теби Двери сметају највише, сви остали макар малкице могу да те заинтересују, чак и радикали, али Двери, то је већ проблем, али немој да се плашиш. Ево већ кукање по прозападним, квазилевичарским, форумима, твитеру јер изгледа Двери улазе.
Last edited by Nexon on Mon Apr 25, 2016 1:55 pm, edited 2 times in total.

Return to “Само опуштено”