Nexon wrote:Не бих ја њих називао марвом и од њих очекујем да верују пинку и информеру. Али они нису ни одлучивали о судбини двери и дсс. Ја сам запањен колико је људи веровало, ван те старије генерације, Вучићевим медијима. Проблем дсс и двери што су сувише дуго били нападани. На њих су кренули први, после потписа са нато, ако се сећате, крајем фебруара, па онда је ишла она монтажа око 8. марта са youtube клипом, па радикалски напади исто са youtube-a, онда су кренулу са измишљеним причама и новим клиповима, промовисање заветника, треће србије...
Ово још није готоов, колико сам чуо фале још резулати са КиМ, и логично би било да то повуче двери и дсс преко цензуса али може бити да фали 100-200 гласова, ако се пуно муљало на КиМ, а изгледа да јесте.
Да ли си ти свестан да је кампања под називом Срећа тотални промашај !? Ја то видим као покушај да ублаже своје ставове и на тај начин привуку неке нове гласаче али мислим да су на тај начин одбили доста старих гласача. Да је неко ко је неупућен требао да повезује лидере и програм који представљају кладим се да би Бошка са новом фризуром повезао са ЛДП програмом