Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Ко даје веће шансе Конору, има ок квоту за клађење. На Хабиба је мала квота, кладионичарски неисплатива. Моје скромно мишљење је да ће га Хабиб победити...
1958 wrote:Ako je neko nekim slucajem gledao kup crne gore petrovac ofk titograd, onakav teren u zivotu nisam video. Livadica ispred zgrade je u boljem stanju.
Fali samo kisa.
Secam se kada je valjda Mogren usao u prvu ligu, dok smo jos mi i CG bili neka kurceva braca, teren je bio jos gori jer je trave malo bilo samo kod korner zastavica .
Ili legendarana Moraca u ono vreme bez ventilacionog sistema, pa se igraci klizaju kao na hokeju. A komentator nakon nekog kosa kaze "Izvanredna akcija Buducnosti. Jos kada bismo imali usporeni snimak da ponovimo".
Ili legendarana Moraca u ono vreme bez ventilacionog sistema, pa se igraci klizaju kao na hokeju. A komentator nakon nekog kosa kaze "Izvanredna akcija Buducnosti. Jos kada bismo imali usporeni snimak da ponovimo".
ili kad Sima Srbija priča o stadionu Zete, pa kaže "prošla zmija pored mene" i pokazuje rukom kako je išla
Mislim da su neki "Manijaci" u nekoj emisiji tipa "Predgradja" pricali da je Grbavica jedini stadion gde je registrovano da je navijaca ujela zmija
To su horde pričale,kako za grbavicu kako je zmija roknula lika,na fazon: "oni vicu,mi ba imamo stadion"
Choose Life
друг члан wrote:To su horde pričale,kako za grbavicu kako je zmija roknula lika,na fazon: "oni vicu,mi ba imamo stadion"
Jeste to je
Ако неко буде нашао стрим за Хабиб-Мекгрегор, нека постави, унапред захвалан.
MARKER wrote:Ако неко буде нашао стрим за Хабиб-Мекгрегор, нека постави, унапред захвалан.
Jedino sto sam nasao kao bice uzivo na "fight channel",nemam predstavu koji je to kanal,tako da zaista i ja cu biti mnogo zahvalan ako neko okaci strim...
Teske droge i lake zene!
http://buffstreamz.com/watch/mma.php
http://buffstreamz.com/watch/mma-2.php
Још пар борби и крећу ова двојица...
http://buffstreamz.com/watch/mma-2.php
Још пар борби и крећу ова двојица...
- UltrasDoras
Kakav cirkus na kraju, zbog ovoga se gleda
A borba očekivana, habib je najspremniji borac ikada možda, najbolji kardio u istoriji, samo obori i drži ga moralo je puci neko gusenje ili lom
A borba očekivana, habib je najspremniji borac ikada možda, najbolji kardio u istoriji, samo obori i drži ga moralo je puci neko gusenje ili lom
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Хабиб га је испрскао за медаљу. Још гратис фајт после фајта
- ultrastito
koliko mi drago sto je usrao od batina ovog cigana sa njegovim ciganskim ponasanjem.
sukurac
sukurac
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Posle borbe je bila opsta ludnica(sto bi se reklo cirkus) .Sto je borba trajala duze to su Konorove sanse bile sve manje,zato sto je Habib kardio freak.Za mene je borba veceri bila izmedju Fergusona(nadam se sledeci protivnik Habiba ako se ovaj nepovuce) i Petisa,dok me je najvise razocarao Volkov koji je imao sigurnu pobedu i na kraju zasrao motku protiv Black Beast-a.
1914 wrote:Posle borbe je bila opsta ludnica(sto bi se reklo cirkus) .Sto je borba trajala duze to su Konorove sanse bile sve manje,zato sto je Habib kardio freak.Za mene je borba veceri bila izmedju Fergusona(nadam se sledeci protivnik Habiba ako se ovaj nepovuce) i Petisa,dok me je najvise razocarao Volkov koji je imao sigurnu pobedu i na kraju zasrao motku protiv Black Beast-a.
Која је животиња у ствари black beast , човек је немогуће извукао , Волков одличан ударач али мало приглуп. Фергусон је убица , било би до јаја видети њега против Хабиба..
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
E moj ti... Mi smo takve golove primali jos pre 10 godina
Haha nadam se da ćete nastaviti to i u bliskoj budućnosti
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Mislim da je ovo presedan, u istoriji fudbala, da je golman postigao gol, pre devedesetog minuta. Na ovaj način.
Osim ako nije Cilavert. Covek koji je dao vise golova od nekih napadac i to sve iz slobodnjaka i penala. Legenda nenadjebiva.