Росси́я

1914

Re: Росси́я

Postby 1914 » Mon Sep 03, 2018 5:02 pm

niloas wrote:1914 jel mozes da iskopas negdje sliku sa gostovanja CSKA u Koprivnici protiv slaven belupa?
mislim da je na ogradi bila i neka grobarska zastava

Evo ti slike gostovanja,ali se ne vidi zastava ako je bila.

http://www.cskaultras.ru/index.php?section=news&parent_id=6&n=0&id=354

Ултрас

Postby Ултрас » Mon Sep 03, 2018 11:44 pm

Gladijatori,Zapad-Sindikat,CWO u potrazi za domacinima pre utakmice https://m.vk.com/video2587470_456239479 ... 5638_34858
Noc pred utakmicu 40Music Hall-a naletelo na 15 Uniona
I posteno ih izgazili,inace su momci 2 minuta stajali i odupirali se u nekom haustoru,sto je za svako postovanje.Vidi se da je huliganizam zivnuo posle svetskog i u narednom periodu bice sve vise ovakvih akcijanja po gradu sto je i najzanimljivije kod njih.

1914

Postby 1914 » Thu Sep 06, 2018 12:04 pm

Zao mi je nasta je spala grupa koja prati Saturn iz Ramenskoja.Pre su imali brdo aktivnih hul ekipа tip BBS,Trance Line(ova je bas imala dosta clanova),Holywood crew,Crazy Gooms Firm,YFC,Alcofront,Machets firm,Banda iz Rameneskoja.Interensanto je da Ramenskoj mali grad iz Moskovske oblasti koji ima malo vise od 100 hiljada stanovnika,a da je dao toliko hul ekipa,mada neke od njih us bile iz drugih delova Podmoskovlja.

Trenutno stanje
Image

Pre
Image

1914

Postby 1914 » Wed Sep 12, 2018 7:07 pm

Pisacu o ekipama iz grada Ufe,Sibaja i Strelitamaka.Ufa je interesantan grad posto uz lokalnu grupu koja prati Fudbalski Klub Ufa(takodje prate i lokalni hokejaski klub Salvat Julajev-nazvan po slavnom Ruskom junaku iz te regije) postoje i jake ekipe koje podrzavaju Spartak i Zenit.Pre su bas cesto imali livade sve tri frakcije u gradu.

Ufu podrzavaju dve hul ekipe Partizani i North Club,a bila je i treca po imenu Oтличники ali je ugasena i izbacena sa tribine zbog toga sto im je vodja krao pare od od grupe.U prijateljstvu su sa navijacima Amkara Perma(zajedno akcijaju medjusobno Partizani i hul ekipe Amkara Konkurenti i Kolektiv),dok neprijatelja imaju puno uz dve protivnicke frakcije u gradu,tu jos spadaju navijaci Rubina iz Kazanja,hokejaskog kluba Traktor iz Celjabinska,Orenburga.

Partizani+North club
Image

Sada nedavno tribina protiv Rengersa
Image

Ekipa koja prati Zenit zove se Bela Reka(nazvana po jednoj od dve reke koja tece kroz Ufu).Rekao bih da su najkvalitenija hul ekipa u tom regionu i pobedili su manje vise sve ekipe od tamo.Posebno bih izdvojio pobedu protiv СBF iz Strelitmaka 20 na 20 koja je trajala skoro 3 minute.

Image

Ekipa koja prati Spartak zove se Ufa Faithful Boys ili skraceno UFB.Oni su pod Sektom i clanovi su njihovog regionalnog projekta Incognito Team.Bili su aktivni na E2016.

Image

Uz Partizane hokejaski klub Salvat Julajev jos prati hul ekipa po imenu Рудный ГрадЪ iz Sibaja(grad koji se nalazi blizu Ufe).Oni uglavnom sa Partizanima akcijaju hul ekipe koje prate hokejaske klubove iz toga regiona.

Salvat Julajev ultras
Image

Рудный ГрадЪ mladji
Image

Iz grada Strelitamaka dolazi hul ekip CBF i rekao bih da je posle Bele Reke najkvalitetnija hul ekipa iz tog regiona.Nisam primetio da imaju prijateljstvo sa bilo kim,ali zato imaju puno neprijatelja(sve navedene ekipe iz Ufe),plus cesto su neuspesno sparingovali sa Unit(Samara) koja je dok je bila aktivna vazila za najjacu hul ekipu u tim delovima Rusije.Takodje Ufa ima malu ekipu u tom gradu po imenu Juzni Front mada oni nepredstavlaju pretnju CBF-u.

Image

Ural+Celjabinsk 25 protiv 20 ultras Amkara Perma, pobeda kolicije.Ne znam da li je to novo prijateljstvo na Ruskoj sceni.

Image

1914

Postby 1914 » Sun Sep 16, 2018 12:51 pm

10 godina jedne od najjacih Loko ekipa Cosmo Trains
Image

Image

Metalurg Lipeck-Torpedo Moskva

Image

Image

Uz Torpedovce je bila prisutan i hul ekipa 7SB(Torpedo Zodino-Belorusija)

1914

Postby 1914 » Wed Sep 19, 2018 10:50 am

Jos par slika Torpeda iz Lipceka

Image

Working Boys Front(matora ekipa,mislim cak i prvo nastala na njihovoj tribni)
Image

Image

Image

Sekta(Spartak) je odrzala memorijalni fudbalski turnir u cast svojih poginulih clanova.Bili su prisutni Leh,Arka(utras ekipa),Viole Maribor,Unity/Prva Klasa(Rostov),Razanj,Heroji(Delije)...

Image

Image

Leh
Image

Image

Ako bude vise slika postavicu...

1914

Postby 1914 » Thu Sep 20, 2018 10:14 am

Mala ispravka za ucesnike turnira bili su Arka huligani,a ne ultrasi.Razanj zastava je od Spartakove ekipe od tamo,a ne od lakalne grupe.Takodje su bili Lucky Punchers(Belgorod).

Video

Slike
https://supportersnews.ru/photo/foto-3-oj-turnir-pamjati-bessmertnyj-sostav/

16.09.2018 Kubanj vs SKA Rotov 20x20, pobeda Kubanj.

Livada je bila za ukradenu zastavu od SKA Rostov,koja je vracena posle livade.
Image

CSKA u Plzenu
Image

Mnogo je to bilo ozbiljnije 2013 godine.Kada su tamo odveli sastav da se najezis.Prisutne zastave svih top ekipa: Yaroslavka,Jugend,Provincijska famlija,RBW,Zarija 18,Shady Horse,Rude Boys,Prodlenka,Gallant Steeds...
Image

1914

Postby 1914 » Fri Sep 21, 2018 1:15 pm

Kopenhagen-Zenit
Image

Rapid-Spartak(zabranjeno gostovanje.ali ih je ipak oko 200 otislo)
Image

1914

Postby 1914 » Sun Sep 23, 2018 12:30 pm

Jenisej Krasnojarsk-Ural

Obnovljene im je stadion( tribina za hendikepirane osobe,promene stolica,novi reflektori,spoljno uredjenje itd)

Image

Image

20 godina legendarnih KIDS(CSKA)
Image

1914

Postby 1914 » Sun Sep 23, 2018 1:53 pm

Oko 60 Spartakovih(prica se da je Union) su svratili da cestitaju rodjendan KIDS-ima(njih oko 30 je bilo prisutno).

Image

1914

Postby 1914 » Tue Sep 25, 2018 12:55 pm

CSKA-Spartak

Image

Image

Image

Upad na rodjendan od KIDS
Image

Deluje da je bilo vise od 60 huligana Spartaka
https://vk.com/@508748572-derbi

Osveta CSKA huligana pre derbija

Loko Yaroslavl-SKA Piter

Hul ekipa Nordic Soldiers-docek igraca pre meca
Image

Image

Bilo je prisutno i dosta njihovih simpatizera
Image

Opie

Postby Opie » Tue Sep 25, 2018 4:54 pm

Sa uzivanjem sam procitao sve od prve strane .Tri ,cetiri snimka koja sam video na ovom topiku ,pogotovu onaj Haker vs Tuk i scena sa druge strane kad se Zenitovi peglaju sa Spartakovcima pa na kraju aplauz i rukovanje ,je nesto sto sam premotavao 6 -7 puta manje vise u neverici .Nisam imao interesovanje za ovu scenu iskreno , zbog toga sto su mi kao sapunica ,ko je sa kim u uniji ,podgupe,proverke,podrzavas Spartak ali ides na Rotor itd. koreografije vecine scene (osim Zenita) na nekom decijem nivou ,ALI - stati na crtu tako jedni drugima ,pobitise a ne izivljavati se ,shvatanje da su Rusi pre svega jedni drugom braca i isti narod,postovanje jednih prema protivniku . U njihovoj sceni je kljuc za sredjivanje nase . Ti klinci koji treniraju borilacke sportove ce izrasti u normalnije ljude nego nasi klinci koji su na tribinama.
ex-Pop Djujic

njasvi

Postby njasvi » Thu Sep 27, 2018 12:27 am

te grupe kao da postaju svrha sami sebi
stvarno da ne ispadne sad da kenjam al taj fazon koji se gaji na istoku kao da je skrenuo u neku drugu pricu...
kad gledam one poljake znaci onako sve napucano depilirano tetke misici opasna ekipa levo desno a sticem utisak da ih pitas kad im je klub osnovan ko je najolji strelac u istoriji ko ima najvise tekmi ne znam sta bi ti rekli, kao da se sve svodi na instagram i forum da izgledamo opasno mi smo zajebana ekipa a klub ko ebe
naravno daleko od toga da treba da furaju nozeve i utoke i da pokazuju muda u 30 na 5 situacijama al opet sta znam
tuce su sastavni deo navijackog zivota al nisu njegov smisao bar ne bi trebale da budu, jedno je da se ekipe sretnu negde u gradu pre/posle tekme nalete jedna na drugu dodje do pegle... ovako imam utisak da pre cekaju livadu nego derbi
sta znam
04 X 1945

1914

Postby 1914 » Thu Sep 27, 2018 5:07 pm

Kup Rusije

Torpedo-Dinamo Moskva

Svi su cekali taj mec sa nestrpljenjem,ali se na kraju nista nije ni desilo sem malog koskanja ispred stadiona i zvrljanja grafita.2013-te kada su igrali Torpedo i Dinamo Piter(uz njih su bili Dinamovci iz Mosvke) bio je veci haos,a i okolo su kruzile top ekipe Spartaka,Torpeda,CSKA i Dinama.

Image

Image

Image

Image

Baltika-Loko

Image

Image

Novorosijsk-Spartak
Image

Image

Image

Pisao sam da Novorsoijsk ima dobru hul ekipu(mada dugo nisu bili aktivni barem javno),mada izgled tribine im je bas slab.

1914

Postby 1914 » Sun Sep 30, 2018 2:06 pm

Salot Belgorod-Metalurg Lipeck

Kolicija Lucky Punchers+Ostrog(mladji borilacki klub iz Vornjeza koji pod Olimp-Spartakova ekipa iz Voronjeza)+Saturn(ne znam koja ekipa) sa oko 75 huligana je pripremila docek gostima,ali se oni nisu pojavili.Pisao sam da je huliganizam u Lipecku izumreo i ne znam koga je kolicija ocekivala.Mozda su oni imali drugacije informacije.

Image

Banda Descontrolada

Postby Banda Descontrolada » Tue Oct 02, 2018 2:33 pm

Svaka vama dvojici cast na ovim upisima,ali Rusi su kao navijaci i huligani cista sprdnja.
Od huliganstva prave sport,stigli su i do organizovanih borbi u ringovima :roll:
Tuce po livadama,sumama i gorama,mma rukavice,taktike,ovo ono,a utakmice e i ne posjecuju redovno,a i kada odu poziraju,ne navijaju.
Njihove "huligane" znaci u navijacku pricu nije uvukao fudbal i ljubav prema klubu nego lozenje na livade i ugovorene tuce.
Plus ove proverke,pa neki draftovi za mladje clanove,pa ovo da neki borci drugih ekipa ucestvuju u tucama za druge ekipe te ovo da ti je jedna grupa dobra sa npr sa Cska a druga sa Spartakom itd...stvarno besmisleno i neshvatljivo.
Sto im se tice "ultrasa",isto zalosno,setalice kao slikovnice za djecu,koreografije,bakljade,navijanje...sve ocajno.
Jedna zaista losa i fejk scena.
Vecchie maniere!

Grobar do groba

Postby Grobar do groba » Wed Oct 03, 2018 12:13 am

Banda Descontrolada wrote:Svaka vama dvojici cast na ovim upisima,ali Rusi su kao navijaci i huligani cista sprdnja.
Od huliganstva prave sport,stigli su i do organizovanih borbi u ringovima :roll:
Tuce po livadama,sumama i gorama,mma rukavice,taktike,ovo ono,a utakmice e i ne posjecuju redovno,a i kada odu poziraju,ne navijaju.
Njihove "huligane" znaci u navijacku pricu nije uvukao fudbal i ljubav prema klubu nego lozenje na livade i ugovorene tuce.
Plus ove proverke,pa neki draftovi za mladje clanove,pa ovo da neki borci drugih ekipa ucestvuju u tucama za druge ekipe te ovo da ti je jedna grupa dobra sa npr sa Cska a druga sa Spartakom itd...stvarno besmisleno i neshvatljivo.
Sto im se tice "ultrasa",isto zalosno,setalice kao slikovnice za djecu,koreografije,bakljade,navijanje...sve ocajno.
Jedna zaista losa i fejk scena.

Slazem se u potpunosti od prve do zadnje reci,ima na njihovoj navijackoj sceni i lepih elemenata svakako,ali su u manjini u odnosu na sve nabrojano.Ova nasa navijacka scena,kakva god da je,i pomalo bolesna i nezdrava,za ovu rusku je pojam i po.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK

BelgradoSud

Postby BelgradoSud » Wed Oct 03, 2018 9:29 am

Ala ste ih ocenili vas dvojica nema tu... Nasa scena pojam? Brojimo mrtve napadamo 10 na 1. Zbog takvog stava nam scena i jeste ovakva.
Evo ja sam upoznao jednu Cska ekipu, svi treniraju, svi idu na tekme. Sta sad? Lose im setalice? Jel to merilo navijaca. Valjda navijaci navijaju a dal ima sarenih sranja po tribinama, fensi koreografija i ostalo je manje bitno.Uostalnom pisle Marseja ako neko ima nesto lose da kaze za njuh stvarni ne znam sta gledate i sa kim kontaktirate. Eto vam onda pojedini zabari poput Milaneza pa uzuvajte. Oni su ozbiljni na svakim polju, koreografija top, tuce isto.

Gavrilo Milentijevic

Postby Gavrilo Milentijevic » Wed Oct 03, 2018 6:18 pm

Nalupaste se vas dvojica nema sta. Mi uglavnom posle svake "navijacke akcije" pisemo rip i vecna mu slava, i dokle vise da se ubijamo u temi ultrasi zive vecno...

Banda Descontrolada

Postby Banda Descontrolada » Wed Oct 03, 2018 11:57 pm

Ako su vam Rusi i ovi ostali istocnjaci neka vodilja u navijackom smislu,onda stvarno jbg :|
To kakvi su sam imao priliku da vidim u Bgd na gostovanju Cska protiv Czv. Mi ovakvi kakvi smo za njih smo drzava.
Vecchie maniere!

Return to “Свет”