Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Укључите влц плејер, затим двапут кликните на тастатури L, затим CTRL+N, па у новоотвореном прозору у пољу ископирајте овај линк и пичите https://snip.li/o47
-
meni ne radi, jos opcija?
Evo ide na fejsu. Najjednostavnije i najbolji kvalitet
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2924393184
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2924393184
(Street Force / Curva Orientale)
Molim za jos neki stream za zvezdu.
-
Sva sreca pa ovi Zabari jos uvek nemaju taj zavrsni dodir ,a Zvezda ne zna da povuce .
ex-Pop Djujic
Suma sumarum premalo je nekih šansi i kontri bilo da bi izvadili rezime. Na osnovu igre očekivan rezultat. Par opasnih šansi kod napolitanki al' to je to.
(Street Force / Curva Orientale)
arena sa komentatorima odradila vrh posao
Zasrali su po nešto, ali su ljudi koji su govorili, imali šta da kažu. Nije bilo "pa videli ste" kometara
Zasrali su po nešto, ali su ljudi koji su govorili, imali šta da kažu. Nije bilo "pa videli ste" kometara
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
...a ako ostanem, moraću dalje...
Gde mi rasipamo bodove mrsupickumaterinu
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Kibiców wrote:Gde mi rasipamo bodove mrsupickumaterinu
Isto komentarisah sinoć

Choose Life
Cz je u Salzburgu igrala fudbal 3min, ostatak su ovi napadali. Juče je Napoli napadao ali je Cz izgledala kao daleko bolji protivnik nego u Austriji. I Salzburg je imao bolje šanse nego Napoli.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Jutros oko 6 prolzim pored stadiona, i dalje gore sva cetiri reflektora. Ok znam da smo sad u lovi, ali ne moramo bas toliko da se bahatimo. 

Brdja wrote:Cz je u Salzburgu igrala fudbal 3min, ostatak su ovi napadali. Juče je Napoli napadao ali je Cz izgledala kao daleko bolji protivnik nego u Austriji. I Salzburg je imao bolje šanse nego Napoli.
Мени је тако исто деловало. Можда што аустријанци нису у бг ништа показали па смо очекивали да их тучемо на страни. Синоћ се није имало шта очекивати. Сад да бијемо псж на страни да их закуцамо за дно табеле

Choose Life
- Кудрави Гаучос
Истрошили смо се против Радника, Наполи је доста компактнија екипа од њих, и вребао је своју шансу.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
U derbiju prizeljkujem neki nereseni rezultat ili eventualno tesnu pobedu jugoslovena. Ako ih glat dobijemo sto je realno odlazi im cela ekipa sa sve profesorom i Panticem sto ja iskreno ne bih voleo.
- ultrastito
u nedelju kad ovi spuste kosilicu...ocekujem bar jednog povredjenog igraca na duze od metar dana.
ovo sinoc...a sta reci, ljudi su za nas televizor u boji, ali sto kaze zule "u nasu rupu su dosli!". njihov onaj kulibali vredi kao nas jedan i po tim. o cemu mi dalje da pricamo kad ti sa klupe ulaze mertens i hamsik, kad anceloti igra pola drugog poluvremena u formaciji 4-2-4 i ti izvuces 0:0 i jos stvoris neke prilike, kakve god da su.
nista drugo ne treba da se kaze sem SVAKA CAST prvo miloju, a onda i svim igracima.
ovo sinoc...a sta reci, ljudi su za nas televizor u boji, ali sto kaze zule "u nasu rupu su dosli!". njihov onaj kulibali vredi kao nas jedan i po tim. o cemu mi dalje da pricamo kad ti sa klupe ulaze mertens i hamsik, kad anceloti igra pola drugog poluvremena u formaciji 4-2-4 i ti izvuces 0:0 i jos stvoris neke prilike, kakve god da su.
nista drugo ne treba da se kaze sem SVAKA CAST prvo miloju, a onda i svim igracima.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
А фотељаши стручњаци...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- ultrastito
koje uzivanje citati partizan.net, a onda i rsb forum
kakav dosije x, kakva zona sumraka

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Probaj i avangarda.in tu je dupla zurka.ultrastito wrote:koje uzivanje citati partizan.net, a onda i rsb forum![]()
Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka