Zamisli, isto razmisljamoenbidzi1 wrote:Kibiców wrote:Sve u svemu sutirace se lopta na Marakani jos dugo dugo.....
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Niko u Rio de Zaneiru i ne tvrdi drugačije...
Zamisli, isto razmisljamoenbidzi1 wrote:Kibiców wrote:Sve u svemu sutirace se lopta na Marakani jos dugo dugo.....
Niko u Rio de Zaneiru i ne tvrdi drugačije...
pertla wrote:Jel realno da mi debilcina gastarbajterska iz australije nudi istok centar za liverpul i psz za 500e?i jos stalno ponavlja yeah,yeah.
ne znam kako se krecu cene na crno,imam da dam i vise bogu hvala al jednostavno ne dam.ispratio sam sve nase neuspesne pokusaje da udjemo u ls uzivo,ali izgleda cu grupe gledati sa caletom na tv-u
chevanton wrote:I dobili bi ih opet da je bila liga evrope ali i ovako smo ispostovani
Citao sam da je Bujosevic ponudio Areni da i jedni i drugi prenose meceve Zvezde. Ovi naravno na to nece pristati.Brdja wrote:Razumem i to ali smatram da su trebali da nešto urade po tom pitanju jer su ipak nacionalna tv koja pokriva celu Srbiju. Kako su odradili sredu tako su mogli i utorak. Cela Srbija će hteti da gleda te utakmice. Mislim, lako je naći stream ali nije to poenta...
друг члан wrote:Чуди ме да вас, ако већ идете на фудбал,прошлогодишња сцена са сезонским којих је било мало, па смо добили комплете,није тргла да их извадите ове године. Ал то је већ ваша мука
Rođaci wrote:teško će ovaj bolesnik da propusti da razvratnu mezimicu priušti masama
Users browsing this forum: No registered users and 18 guests