Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Јел је играо неко тексас холдем покер преко нета за прави кеш , да да неки сајт добар и да појасни шза како??
Igram ja, doduse sad vise rekreativno
Pokerstars ti je naravno najbolja soba, tako da ti samo za nju mogu pricati, druge ne znam kakve su. Tamo ima ubedljivo najvise igraca tako da u bilo koje vreme dana ili noci moze svasta da se igra. Turnira imas non stop, buyinovi od 0.01 do 1000$, dakle naci ces gotovo u svakom momentu nesto sto ti stima. Cashgame je po meni prilicno tezak, mada ja ne igram to cesto da nisam merodavan.
E sad, za deposit su u zadnje vreme malo zakomplikovali situaciju. Ja sam do skoro koristio entropay, ali njega su ukinuli za Srbiju pre nekih mesec dana. Sada mislim da je jedino opcija neteller, ali jos nisam pokusavao da uplacujem sa njega. Uglavnom, to je virtuelna kartica tako da verujem da nista nije komplikovano, samo da nisu i to blokirali. Ako jesu, stvarno ne znam kako bi mogao da se uradi deposit. I meni ce to zatrebati u dogledno vreme.
Pokerstars ti je naravno najbolja soba, tako da ti samo za nju mogu pricati, druge ne znam kakve su. Tamo ima ubedljivo najvise igraca tako da u bilo koje vreme dana ili noci moze svasta da se igra. Turnira imas non stop, buyinovi od 0.01 do 1000$, dakle naci ces gotovo u svakom momentu nesto sto ti stima. Cashgame je po meni prilicno tezak, mada ja ne igram to cesto da nisam merodavan.
E sad, za deposit su u zadnje vreme malo zakomplikovali situaciju. Ja sam do skoro koristio entropay, ali njega su ukinuli za Srbiju pre nekih mesec dana. Sada mislim da je jedino opcija neteller, ali jos nisam pokusavao da uplacujem sa njega. Uglavnom, to je virtuelna kartica tako da verujem da nista nije komplikovano, samo da nisu i to blokirali. Ako jesu, stvarno ne znam kako bi mogao da se uradi deposit. I meni ce to zatrebati u dogledno vreme.
- Desnoruki levak
shark23 wrote:Igram ja, doduse sad vise rekreativno
Ne samo što su zakomplikovali depozit, nego je i povlačenje para sa netellera i skrilla na devizni račun postalo problematično. Meni je inteza recimo odbila transakciju iz čista mira, ortaku rajfajzen isto nešto zagorčavao život u nedogled dok nisu na kraju neku crkavicu od 500 evra isplatili.
Inače za depozit lako mogu da se zaobiđu njihove prepreke.. ako vas zanima pišite u inbox.
Aj pisi ovde za depozit, mozda jos nekom zatreba. Taj depozit su zakomplikovali pre neke dve godine, zbog nekog zakona o gamblingu online valjda (ne mogu da verujem da su se nasi toga dosetili).
Za withdrawal nisam imao problema do sada, preko entropaya (a i pre kad je sve moglo preko obicne VISA kartice). Ja sam samo za prvo povlacenje para sa Starsa morao u banku da pisem neku izjavu, sta ti ja znam. Posle nikad nisam imao nikakvih komplikacija. Skrill znam da su sjebali isto (njega sam koristio pre entropaya). Tako da je meni jedino taj Neteller ostao kao opcija.
Za withdrawal nisam imao problema do sada, preko entropaya (a i pre kad je sve moglo preko obicne VISA kartice). Ja sam samo za prvo povlacenje para sa Starsa morao u banku da pisem neku izjavu, sta ti ja znam. Posle nikad nisam imao nikakvih komplikacija. Skrill znam da su sjebali isto (njega sam koristio pre entropaya). Tako da je meni jedino taj Neteller ostao kao opcija.
U poslednjih godinu i nesto dana depozit kupujem od drugih igrača, nema provizije, banke, drkanja. Dobro meni dobro njima i obrnuto.
- Desnoruki levak
Za depozit ili ovo, daš nekom koga znaš keš a on ti prebaci na račun ili izabereš no gambling opciju za depozit na skrill i onda prebaciš sebi na svoj neteller account. Što se tiče povlačenja para ako oćete da izbegnete banke i potencijalno poresku, visa crypto kartica trenutno najbolje rešenje.
Најављује се као највећи фајт у историји уфц-а. Најава урађена као трејлер за неки добар хулигански филм
Покер је доста тежак постао. Ја сам га баталио а једно вријеме сам буцао кеш гејм 2,5-5 зум на пс
Финале ЕП, Србија-Латвија, коначно узета титула на ЕП,
Гледајте доктора на "наша" балкан тв....
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
U Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi održan je žreb za šesnaestinu finala Kupa Srbije.
PAROVI
INĐIJA: INĐIJA – ZEMUN
BEOGRAD: SINĐELIĆ – VOŽDOVAC
SURDULICA: RADNIK – RADNIČKI (PIROT)
BAČKI JARAK: MLADOST – ČUKARIČKI
BAČKA TOPOLA: TSC – RAD
IVANJICA: JAVOR – NOVI PAZAR
ŠABAC: MAČVA – RADNIČKI (KRAGUJEVAC)
UŽICE: SLOBODA – BORAC (ČAČAK)
LAZAREVAC: KOLUBARA – PARTIZAN
KRUŠEVAC: NAPREDAK – METALAC (GORNJI MILANOVAC)
NOVI SAD: PROLETER – MLADOST (LUČANI)
SURDULICA: DINAMO (VRANJE) – CRVENA ZVEZDA
NOVI SAD: VOJVODINA – TELEOPTIK
BAČKA PALANKA: BAČKA – BUDUĆNOST (DOBANOVCI)
LUČANI: LFK MLADOST – SPARTAK ŽK
NIŠ: RADNIČKI – BEŽANIJA
TERMINI
1/16 FINALA 26.09.2018.
1/8 FINALA 24.10.2018.
1/4 FINALA 13.03.2019.
1/2 FINALA 17.04.2019. prva utakmica
1/2 FINALA 15.05.2019. druga utakmica
FINALE 30.05.2019.
PAROVI
INĐIJA: INĐIJA – ZEMUN
BEOGRAD: SINĐELIĆ – VOŽDOVAC
SURDULICA: RADNIK – RADNIČKI (PIROT)
BAČKI JARAK: MLADOST – ČUKARIČKI
BAČKA TOPOLA: TSC – RAD
IVANJICA: JAVOR – NOVI PAZAR
ŠABAC: MAČVA – RADNIČKI (KRAGUJEVAC)
UŽICE: SLOBODA – BORAC (ČAČAK)
LAZAREVAC: KOLUBARA – PARTIZAN
KRUŠEVAC: NAPREDAK – METALAC (GORNJI MILANOVAC)
NOVI SAD: PROLETER – MLADOST (LUČANI)
SURDULICA: DINAMO (VRANJE) – CRVENA ZVEZDA
NOVI SAD: VOJVODINA – TELEOPTIK
BAČKA PALANKA: BAČKA – BUDUĆNOST (DOBANOVCI)
LUČANI: LFK MLADOST – SPARTAK ŽK
NIŠ: RADNIČKI – BEŽANIJA
TERMINI
1/16 FINALA 26.09.2018.
1/8 FINALA 24.10.2018.
1/4 FINALA 13.03.2019.
1/2 FINALA 17.04.2019. prva utakmica
1/2 FINALA 15.05.2019. druga utakmica
FINALE 30.05.2019.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Nexon wrote:
odlična utakmica,nego me zanima tvoje mišljenje o Južnoj Africi,po mom skromnom sudu(pratim union nekih 5-6god)imaju najbolju fizički gledano ekipu,a opet ništa ne naprave?
- Кудрави Гаучос
Браво Трнаво, јеби. Готивни Словаци, сматрао сам их за невиђене чобане и провокаторе после меча код нас, мало касније сам сасвим кориговао став, само шибајте мајстори. Фин народ, мали градић са бруталним стадионом и навијачима који певају целу утакмицу, тимом који се бори лавовски, зна шта хоће, играју мушки, само напред, дабогда добили још масу мечева на "сити арени"
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
jedna od 24 utakmice završena rezultatom 0:0
magični RTS prenosio baš nju
magični RTS prenosio baš nju
Pa braca se ugledala na nas, ko da gol da mu umre keva . Inace kako je moguce da nikada jaci Fener onako bude ponizen u zagrebu. Samo Sevilja ubedljivije pobedila Lijez.
taj Fener je nikad slabiji, a mi smo igrali sa Bešiktašem, ako si na te fore mislio
Da na to sam mislio. Zajebah se svi mi ti tunizani isti