Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
riper

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby riper » Tue Sep 11, 2018 11:28 pm

Tizla

Zena bila u SBB juce da plati dva racuna (da nas ne iskljuce) i narucila digitalizaciju. Sutra dolaze majstori da postave neki risiver i daju nam neki daljinski, dobijamo negde oko 30 novih kanala, izmedju ostalih i sve sport/klubove. Ne bismo ni znali za to nego smo bili kod komsinice, oni nju zvali, dosli, namestili. Sve je besplatno, a to je valjda i njihova obaveza, kako je nekoliko postova ranije neko valjda objasnio.

A ustasija konacno resetovana na pocetna podesavanja. Nakon ovog ponovo ce poceti da se krste sa tri prsta.

1748

Postby 1748 » Tue Sep 11, 2018 11:51 pm

Ma da. Pre 2 meseca igrali finale SP, smešni su.
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

pertla

Postby pertla » Wed Sep 12, 2018 12:08 am

Pritom im fali iz te ekipe pola igraca ako ne i jace.mi bolje da se ne javljamo kad je reprezentativni fudbal u pitanju.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

tizlabor

Postby tizlabor » Wed Sep 12, 2018 6:59 am

riper wrote:Tizla

Zena bila u SBB juce da plati dva racuna (da nas ne iskljuce) i narucila digitalizaciju. Sutra dolaze majstori da postave neki risiver i daju nam neki daljinski, dobijamo negde oko 30 novih kanala, izmedju ostalih i sve sport/klubove. Ne bismo ni znali za to nego smo bili kod komsinice, oni nju zvali, dosli, namestili. Sve je besplatno, a to je valjda i njihova obaveza, kako je nekoliko postova ranije neko valjda objasnio.

A ustasija konacno resetovana na pocetna podesavanja. Nakon ovog ponovo ce poceti da se krste sa tri prsta.

Blago tebi. Ja na total tv-u nema te opcije jbg. Imaces sve od 16h na kanalima od 4 do 10 u prenosima. Ja moram u mozzart.

CamoSurprise

Postby CamoSurprise » Wed Sep 12, 2018 7:25 am

Što da se ne javljaju ljudi i da je.bu domobrane? Normalno da treba da se javljaju i neka ih je neko resetovao na fabrička, kad ih nisu Francuzi postavili na mesto pri rezultatu 4:1 u finalu.
Šta to znači, da mi ne treba da se javljamo sad kad vas neko rašteluje u grupi samo zato što se ove godine nismo nigde kvalifikovali? Pa ne ide to tako... ;) :mrgreen:
Gilajdza RIP

riper

Postby riper » Wed Sep 12, 2018 9:51 am

To, uvek sam se mnogo radovao kada komsi crkne, ne krava, nego celo stado :D (u ovom smislu naravno mislim na nase komsijske drzave ne bukvalno na komsiluk).

penzos

Postby penzos » Wed Sep 12, 2018 10:04 am

Zena bila u SBB juce da plati dva racuna (da nas ne iskljuce) i narucila digitalizaciju. Sutra dolaze majstori da postave neki risiver i daju nam neki daljinski, dobijamo negde oko 30 novih kanala, izmedju ostalih i sve sport/klubove.

Ne bih da ti kvarim ugođaj, ali mislim da to traje oko mesec dana, a posle ti ostaju samo oni iz tvog paketa.

Avanti ragazzi

Postby Avanti ragazzi » Wed Sep 12, 2018 10:32 am

pertla wrote:Pritom im fali iz te ekipe pola igraca ako ne i jace.mi bolje da se ne javljamo kad je reprezentativni fudbal u pitanju.

Недостајали су само Манџукић и Субашић, који су се повукли колико знам. Ћорлука такође, али он и није првотимац.

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Wed Sep 12, 2018 11:00 am

Sta sad ovaj glumi magarca?
To izgleda sad postala fora u Evropi da se tako proslavlja gol, kontam da ovaj balvan nema blage veze o cemu se radi.

Image

pertla

Postby pertla » Wed Sep 12, 2018 11:13 am

subasic, strinic, lovren, vrsaljko se povredio na 0-0, mandzukic, rebic, kramaric...mozda sam nekog i zaboravio.treba reci da su ustase do prvog gola bile dosta bolje, i promasili su dve jako dobre sanse, da ne kazem dve "mrtve".spancima je sve uslo sto su sutnuli u prvom poluvremenu, pritom su bili napaljeni do bola kad su namirisali krv, mlada ekipa zeljna dokazivanja(i kod njih fali dosta igraca, imali su i tri debitanta) a sa druge strane modric i rakitic nisu postojali na terenu, igraci su im uglavnom van forme, par krupnih gresaka trenera i dobijes rezultat od 6-0.

nemam nameru da budem advokat ustaske reprezentacije, nisu mi ni malo simpaticni, naprotiv, i veoma sam uzivao sinoc.ipak treba biti realan i sagledati stvari sto je moguce objektivnije, pogotovo kad smo mi i nasa reprezentacija takvi kakvi smo.kao sto su imali okean srece da dodju do finala sp, tako im se i sinoc poklopilo dosta negativnih stvari
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

prcko

Postby prcko » Wed Sep 12, 2018 11:24 am

Bruno Sulak wrote:Sta sad ovaj glumi magarca?
To izgleda sad postala fora u Evropi da se tako proslavlja gol, kontam da ovaj balvan nema blage veze o cemu se radi.

Image

Mislim da je leptir u pitanju. :mrgreen:

Пери

Postby Пери » Wed Sep 12, 2018 11:43 am

Mozda je Wu tang, al se zajebao

ultrastito

Postby ultrastito » Wed Sep 12, 2018 11:46 am

Пери wrote:Mozda je Wu tang, al se zajebao

:lol: :lol:
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Nexon

Postby Nexon » Wed Sep 12, 2018 2:23 pm

pertla wrote:subasic, strinic, lovren, vrsaljko se povredio na 0-0, mandzukic, rebic, kramaric...mozda sam nekog i zaboravio.treba reci da su ustase do prvog gola bile dosta bolje, i promasili su dve jako dobre sanse, da ne kazem dve "mrtve".spancima je sve uslo sto su sutnuli u prvom poluvremenu, pritom su bili napaljeni do bola kad su namirisali krv, mlada ekipa zeljna dokazivanja(i kod njih fali dosta igraca, imali su i tri debitanta) a sa druge strane modric i rakitic nisu postojali na terenu, igraci su im uglavnom van forme, par krupnih gresaka trenera i dobijes rezultat od 6-0.

nemam nameru da budem advokat ustaske reprezentacije, nisu mi ni malo simpaticni, naprotiv, i veoma sam uzivao sinoc.ipak treba biti realan i sagledati stvari sto je moguce objektivnije, pogotovo kad smo mi i nasa reprezentacija takvi kakvi smo.kao sto su imali okean srece da dodju do finala sp, tako im se i sinoc poklopilo dosta negativnih stvari

Субашић, Стринић, манџукић више неће да играју за столњаке.
Само им фале због повреда Ребић и Ловрен, плус се повредио Врсаљко током утакмице.
Нису обе биле тако добре, нарочито што је једна изблокирана, могла је Шпанија да их набуши укупно 10-0.
Наравно да се модрић и ракитић нису видели јер се онако не игра против шпаније која игра на брза и многобројна додавања и измене места. Они висок пресинг лагано разбуцају а онда долази на ред чувена хрватска одрбана у виду виде.
Каква несрећа ако Шпанија има 15-4 у ударцима, посед 66-33%, корнери 8-0?
Несрећа је оно што се нама десило против Румуна, где их разбијемо нападачки па изгубимо бодове због глупости у одбрани.

Brdja

Postby Brdja » Wed Sep 12, 2018 8:24 pm

Semafor, rezultat se menja kroz prozor. I zgrada stadiona, lepo je za promenu videti neku da nije kao Las VegasImageImage
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

riper

Postby riper » Thu Sep 13, 2018 1:30 pm

penzos wrote:

Zena bila u SBB juce da plati dva racuna (da nas ne iskljuce) i narucila digitalizaciju. Sutra dolaze majstori da postave neki risiver i daju nam neki daljinski, dobijamo negde oko 30 novih kanala, izmedju ostalih i sve sport/klubove.

Ne bih da ti kvarim ugođaj, ali mislim da to traje oko mesec dana, a posle ti ostaju samo oni iz tvog paketa.

Brate pokvario si mi ugodjaj. Jos zenu 100 puta pitam da li nam ostaju kanali, ona kaze da ostaju. I nije me lagala, samo ne ostaju svi koje su nam trenutno pustili. A osim svih sportklubova pustili su nam i tri-cetiri HBO-a i razna cuda. Kada prodje rok jedan deo kanala ostaje, ali ostali se gase.

Ako uzmem sledeci paket koji doplacujem jos valjda 310 dinara mesecno dobijam sve sportklubove. Sad, da li da se prsim, nije neka kinta. Opet, zivim u jednosobnom stanu sa jednim televizorom gde treba da vodim rat sa zenom i cerkicom (vise sa cerkicom) da na miru odgledam utakmicu. Ili da se jebem po strimovima a da bude mir u kuci. Slatke muke.

tizlabor

Postby tizlabor » Thu Sep 13, 2018 4:41 pm

300 kinti? Realno dzabe. Otplatice ti se kad krene euroliga.

fuck_off

Postby fuck_off » Thu Sep 13, 2018 6:31 pm

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

tizlabor

Postby tizlabor » Thu Sep 13, 2018 8:10 pm

Aj majke ti da neko pojasni ove kvalifikacije u basketu. Sta kako skim koji kurac kvalifikacije bre nismo igrali od onih 95. kad smo izvozali Bugare i jos neke.

Nexon

Postby Nexon » Thu Sep 13, 2018 9:54 pm

Срећа да је Грузија добила јевреје па смо још увек релативно близу пласману.
Али нико нама није крив што смо изгубили добијене утакмице против швабова па сада морамо да играмо максимално до краја.

Return to “Само опуштено”