Putovanja... pitanja, saveti, iskustva...
- lost&found
Re: Putovanja... pitanja, saveti, iskustva...
Koje su opcije, i otprilike cene za prevoz iz Nisa do Bg-a , sa Niskog aerodroma? Kontam bus svakako, al treba i da se uhvati neki gradski da se ode do glavne stanice... jel postoje neki mini-busevi koji pice direktno s aerodroma, i koja je cena?
https://transfer-airport-nis.com
Mislim da ovo šljaka.
Mislim da ovo šljaka.
-
lost&found wrote:Koje su opcije, i otprilike cene za prevoz iz Nisa do Bg-a , sa Niskog aerodroma? Kontam bus svakako, al treba i da se uhvati neki gradski da se ode do glavne stanice... jel postoje neki mini-busevi koji pice direktno s aerodroma, i koja je cena?
aerodrom je blizu autobuske stanice, par stanica gradskim busem koji ne mozes da pogresis posto je to jedina linija koja tu prolazi
Stoje mini busevi ispred aerodroma i voze za Bg. Cena je negde oko 2000din. Sa autobuske može i za 1500 da se nađe bus.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- lost&found
E, hvala puno ljudi. Ovo sto je Tilt okacio deluje kao "no brainer" , sto mi konkretno u ovom slucaju i treba, jer je stranac u pitanju, ne ja.
@Tilt vidim da ostavljaju ljude kod Cuburskog parka, jel postoji varijanta nekog dogovora za adresu gde te ostavljaju, ili je to to?
@Tilt vidim da ostavljaju ljude kod Cuburskog parka, jel postoji varijanta nekog dogovora za adresu gde te ostavljaju, ili je to to?
Zaista ne znam. Ja to nisam koristio, nego sam čuo od ljudi da ima taj shuttle prevoz koji prati red letenja.
Zavisi od prevoznika tj od vozila. Neki razvoze do adrese a neki do nekog mesta u gradu. Ja sam se vozio Rajanovim kombijem i nekad vozi do centra a nekad do adrese.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
-
Да ли је неко тражио визу за Енглеску, а да није имао стари пасош? Ја немам стари, а тамо га траже у захтеву..
- јахач магле
Је л' ишао неко на крстарење меандрима Увца у својој режији? Која је најбоља варијанта за то?
...Сијају звезде као очи конобарице...
-
Ишао, мада баш од виле Увац, па нам је домаћин резервисао да нас ту близу покупи бродић. Претпостављам да има нешто приступачније близу Кокиног брода или тако нешто. Знам сигурно да постоје две регистроване фирме са лиценцом за та крстарења. То просто пробај да прочачкаш на нету. Мени је једино "проблем" била локација тог смештаја, обзиром да се возиш једно 45 минута од Нове вароши, и то једно 7-8 км по веома лошем, сеоском путу, пред крај са макадамом препуним рупама.
Сада да тражим за себе, распитао бих се негде приступачније (ближе магистрали) да стартујем са том вожњом. Иначе, беше 1250 динара по особи, траје између 3-4 сата са обиласком ледене пећине и пењањем на видиковац.
Сада да тражим за себе, распитао бих се негде приступачније (ближе магистрали) да стартујем са том вожњом. Иначе, беше 1250 динара по особи, траје између 3-4 сата са обиласком ледене пећине и пењањем на видиковац.
detelinara83 wrote:Да ли је неко тражио визу за Енглеску, а да није имао стари пасош? Ја немам стари, а тамо га траже у захтеву..
Nije obavezan.
Savjet, sva dokumenta se skeniraju i vracaju.
Sve sto imas od dokumenata rasheftaj, izbaci spajalice pred predaju zahtjeva.
Ako zelis vizu, dokaz o zaposlenju je obavezan i barem 800-1000 e na racunu za 4-5 dana u Engleskoj. Plus karte, smestaj, razlog boravka...
Sve mora da se dokaze papirima, nema intervjua.
Jebo i mene sto pomazem ciganima , ali ajde

"Вјечна зубља вјечне помрчинe
нит догори нити свјетлост губи"
нит догори нити свјетлост губи"
Momci ,dal' je neko koristio autobuski prevoz do recimo Praga ,Berlina ,Amsterdama ili Brisela ?Iz Beograda naravno .Ili neki kombi prevoz koji ide ka tom delu evrope ? Javite se na PP imam par pitanja ,molim vas.
ex-Pop Djujic
-
CREW pg wrote:detelinara83 wrote:Да ли је неко тражио визу за Енглеску, а да није имао стари пасош? Ја немам стари, а тамо га траже у захтеву..
Nije obavezan.
Savjet, sva dokumenta se skeniraju i vracaju.
Sve sto imas od dokumenata rasheftaj, izbaci spajalice pred predaju zahtjeva.
Ako zelis vizu, dokaz o zaposlenju je obavezan i barem 800-1000 e na racunu za 4-5 dana u Engleskoj. Plus karte, smestaj, razlog boravka...
Sve mora da se dokaze papirima, nema intervjua.
Jebo i mene sto pomazem ciganima , ali ajde
Пу.. Помери се са места. Какав црни циган.. Идемо на Милвол-Болтон
- CamoSurprise
Još ako ideš na Milvol u pravom društvu grobara...detelinara83 wrote:Идемо на Милвол-Болтон

Gilajdza RIP
-
gilajdza wrote:Još ako ideš na Milvol u pravom društvu grobara...detelinara83 wrote:Идемо на Милвол-Болтон
Него.. Са прекаљеним маторцима!
Je l zna neko dobar trzni centar oko Temisvara? Cak mislim da su se organizovale neke ekskurzije tamo?
Ima onaj jedan veliki baš u Temišvaru
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
-
Имаш у самом центру јулиус мол , није нешто што се тиче гардеробе , али зато хипер маркет доле у приземљу кида колико је добар и јефтин ! Имаш неко данско пиво од литре у лименци , нацртани неки викинзи Факсе се зове , цена фазон 200 динара а пиво сабија 

Космет је Србија !
Препорука

Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
-
То је срање , по мени . Она лименка светла са нормалним постотком алкохола кида 

Космет је Србија !