Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
Sto se tice SK-a i ovih silnih kanala, pricao sam sa jednim tipom sto radi u SBB. Koliko je on meni objasnio (a prica se delom poklapa sa onim sto sam i procitao na netu) SK je ubacio kanale 7,8,9 i 10 pre svega zbog LS/LE. Trebalo je uklopiti LS, LE, EL, EK i sve to sto ide terminom utorak-sreda-cetvrtak vece. Nije ni bio plan da ovi kanali imaju 24/7 vec samo kada je vise meceva kao i 5, 6. Ove godine su izlazila prava za nasu zemlju za Uefina klupska takmicenja LS/LE. SK je LS/LE vec uzeo u Sloveniji, Crnoj Gori i delom u Bosni (onaj paket sto RTS ima kod nas to su oni uzeli tamo). E sad, pikirali su Srbiju kao najvece trziste sto je i normalno, i gotovo je bilo da ce uzeti. Medjutim umesala se jedna treca strana i sve je stalo. Koliko sam ja shvatio Arena kao Telekomovo cedo je uz pomoc odredjenih radnji i ljudi opet uzela LS/LE na naredne 3 godine. SK je SBB-ov i znamo kako ide ta prica kod nas. Suma sumarum SBB je izvisio, sad da ne bi gasili te kanale ostavili su ih i vikendom kada je prebukiran termin ubacivace tamo i ostace zbog F1/MotoGP.
Recimo mene zanima kakvu Arena (ne Telekom vec Arena) ima racunici kod LS/LE kada imaju pokrivenost na 1/4 teritorije? Kako im se isplati i da li se isplati? Nisu ekskluzivna prava tek tako jeftina.
Sad citam da SK uzima Meksicku ligu. Prave neki model da ujutru od recimo 09h kada krecu japanci imaju direktne prenose tokom celog dana. I da zatvaraju kasno u noc kada startuje NBA i tako dalje. Opet sve je to nista u odnosu na LS/LE. Znaju to i oni ali jbg.
Ovo za risivere, mislim da je neka akcija digitalizacije gde onima koji imaju vise od jednog TV-a a imaju sklopljen ugovor sa SBB-om daju besplatno drugi risiver. Ne znam da li jos traje, moze da se proveri. I SBB je vrsio neke izmene i sad je u osnovnoj ponudi ubacio masu nekih HD kanala. Zato ih odjednom ima toliko.
IgorFMS je bio strucnjak za ovu oblast, verovatno bi on to dosta bolje od mene objasnio. Steta sto ga nema vise ovde.
Recimo mene zanima kakvu Arena (ne Telekom vec Arena) ima racunici kod LS/LE kada imaju pokrivenost na 1/4 teritorije? Kako im se isplati i da li se isplati? Nisu ekskluzivna prava tek tako jeftina.
Sad citam da SK uzima Meksicku ligu. Prave neki model da ujutru od recimo 09h kada krecu japanci imaju direktne prenose tokom celog dana. I da zatvaraju kasno u noc kada startuje NBA i tako dalje. Opet sve je to nista u odnosu na LS/LE. Znaju to i oni ali jbg.
Ovo za risivere, mislim da je neka akcija digitalizacije gde onima koji imaju vise od jednog TV-a a imaju sklopljen ugovor sa SBB-om daju besplatno drugi risiver. Ne znam da li jos traje, moze da se proveri. I SBB je vrsio neke izmene i sad je u osnovnoj ponudi ubacio masu nekih HD kanala. Zato ih odjednom ima toliko.
IgorFMS je bio strucnjak za ovu oblast, verovatno bi on to dosta bolje od mene objasnio. Steta sto ga nema vise ovde.
Arena ima pokrivenost skoro 100% teritorije, ali narod to ne zna
svako ko ima fiksni telefon i iole noviju centralu može da ima IPTV, odnosno svih pet arena, a SBB ćeš kurac da imaš u manjim mestima
meni kombinacija Arena i strimova za Engleze i NBA savršena, ne bih menjao Telekomov IPTV za SBB kablovsku
svako ko ima fiksni telefon i iole noviju centralu može da ima IPTV, odnosno svih pet arena, a SBB ćeš kurac da imaš u manjim mestima
meni kombinacija Arena i strimova za Engleze i NBA savršena, ne bih menjao Telekomov IPTV za SBB kablovsku
Xy puta sam objasnjavao,sbb kablovska + polaris media za arene i cao zdravo,ili ovo sto rodja kaze samo obrnuto
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Ne 1/4 pokrivenost teritorije vec od svih korisnika u Srbiji imaju zastupljenost od 1/4.Rođaci wrote:Arena ima pokrivenost skoro 100% teritorije, ali narod to ne zna
SBB ima 1M i nesto korisnika. Dakle ne 1M ljudi vec 1M korisnika (risivera) kako god vam je zgodnije. U to ubrajam SBB, Ikom, TotalTv,...
I SBB/SK moze da ima ko hoce. Preko TotalTv-a. U njihovoj ponudi ima SKHD SK1, SK2, SK3 i SKHR koji se neznatno razlikuje od ovog naseg SK-a ovde.
Ja ne bih menja SK za Arene nema sanse. Arena totalno amaterska televizija. Licno su Sky za njih.
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
riper wrote:Kapiram sve mora da se placa, ali kako nijednu utakmicu u subotu u 16 casova ne pustis, a prethodnih godina si pustao. Plus, ovo se placa, ukupno 1.300 (i kusur) dinara jebenom SBB-u, tako da nije bas besplatno.
Inace kod komsinice bili ovi iz SBB-a, dali joj neki risiver, kazu digitalizacija (sta god to znacilo). Sve za dzabe i sada ima brdo nekih novih kanala (izmedju ostalog i sve sportklubove koji su i nakon tog treceg kanala). Ne znam da li je to privremeno ili sta, ona nije znala da objasni. Kaze samo da su je nazvali pitali kada je kuci, a ta digitalizacija je neka njihova obaveza prema tebi kao pretplatniku. Da li neko zna nesto o tome.
Pa pustili su jednu od 16 h na skhd. Celzi je bio. Sk hd je u osnovnom paketu.
Ja u kuci kod mene u stanu imam total,i nebi ga menjao nizasta na svetu. Matori u prizemlju ima iptv i arene,muke Isusove. Te prekida,zakiva,prijavljivali hiljadu puta,stoka nezna gde gube net daj ih jebi.
- Кудрави Гаучос
Ух, која тема. Углавном, подршка Рокију, да могу дао бих ти иљаду плусева
Смрдљиви СББ никад неће динара од мене да добије, буквално водим лични рат против оних гована. Ти кад погледаш, Арене је много лакше наћи квалитетан стрим, СК обарају где стигну. Ово знам јер сам ћалету намештао да гледа Арене, маторци ми имају СББ. Дуго је радио и онај СФ телеком, а могуће је и за фазон 50 кинти преко смс-а поручити стрим са Арена, а све што СББ ради јесте да нама корисницима телекома онемогући или бар отежа приступ Спорт клубу, па нема таквих опција, нити ће их бити. Иду на то да се људи прешалтају са Телекома на СББ и не бирају средства, а ова држава им то омогућава и подржава их. Циљ је сјебати Телеком и продати га, јасно ко бели дан. А тај Телеком је без икаквог претеривања једно од највећих блага које Србија има. Ево само један пример из искуства. СББ има ЕОН сервис, и то чудо је релативно лако набавити, јер свако од нас има некога ко има СББ, али је на том ЕОНу блокиран СК за кориснике Телекомовог нета. Онда се ја досетим и направим хотспот на фону и може СК, па искључим на брзину хотспот и комп се прешалта на мој вајерлес, а сорош ББ то не изваљује и остане ми стрим, рај. Трајало, цирка месец дана, сконтала банда, сад не може ни преко хотспота. Али нећеш Клинтоне, ћераћемо се ми још.
Смрдљиви СББ никад неће динара од мене да добије, буквално водим лични рат против оних гована. Ти кад погледаш, Арене је много лакше наћи квалитетан стрим, СК обарају где стигну. Ово знам јер сам ћалету намештао да гледа Арене, маторци ми имају СББ. Дуго је радио и онај СФ телеком, а могуће је и за фазон 50 кинти преко смс-а поручити стрим са Арена, а све што СББ ради јесте да нама корисницима телекома онемогући или бар отежа приступ Спорт клубу, па нема таквих опција, нити ће их бити. Иду на то да се људи прешалтају са Телекома на СББ и не бирају средства, а ова држава им то омогућава и подржава их. Циљ је сјебати Телеком и продати га, јасно ко бели дан. А тај Телеком је без икаквог претеривања једно од највећих блага које Србија има. Ево само један пример из искуства. СББ има ЕОН сервис, и то чудо је релативно лако набавити, јер свако од нас има некога ко има СББ, али је на том ЕОНу блокиран СК за кориснике Телекомовог нета. Онда се ја досетим и направим хотспот на фону и може СК, па искључим на брзину хотспот и комп се прешалта на мој вајерлес, а сорош ББ то не изваљује и остане ми стрим, рај. Трајало, цирка месец дана, сконтала банда, сад не може ни преко хотспота. Али нећеш Клинтоне, ћераћемо се ми још.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Od svih operatera najbolja ponuda sto se sporta tice ima PTT, ali jako su malo rasprostranjeni.
Kudravi, sta mislis da li Arena (dakle ne Telekom vec Arena) posluje pozitivno?
Jedno pitanje za sajber manijake
imam LG TV smart. Ima neke ubacene aplikacije i ja generalno ni ne koristim to. Vise klinci yt i tako to. Moje pitanje je da li mogu ja da skine aplikaciju Reddit i da mi ta aplikacija ostane?
Kudravi, sta mislis da li Arena (dakle ne Telekom vec Arena) posluje pozitivno?
Jedno pitanje za sajber manijake
imam LG TV smart. Ima neke ubacene aplikacije i ja generalno ni ne koristim to. Vise klinci yt i tako to. Moje pitanje je da li mogu ja da skine aplikaciju Reddit i da mi ta aplikacija ostane?
- Кудрави Гаучос
Kibiców wrote:Kudravi, sta mislis da li Arena (dakle ne Telekom vec Arena) posluje pozitivno?
Ма нема теорије, контам. У ствари мислим да је слабо која телевизија у плусу, то су све неке бога питај које комбине.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
ma oni su Telekomovo povezano lice, tj. Telekom je vlasnik 60% te firme koja se zove HD-WIN doo
kupe prava za prenose, pa onda Telekomu i njegovim povezanim licima u Bosni i Crnoj Gori i Arenisport u Hrvatskoj prodaju prava distribuiranja programa
dakle, firma koja je u vlasništvu Telekoma tom istom Telekomu prodaje nešto što Telekom dalje prodaje korisnicima IPTV
dosta jaka fora za izvlačenje love iz Telekoma
zvanično su prošle godine bili u plusu 6 miliona evra, al su pre toga imali akumulirani gubitak od 22.5 meleona
edit: leb te jebo, izašli bilansi za 2017, sledeće javljanje na temi o PFC i CZ
kupe prava za prenose, pa onda Telekomu i njegovim povezanim licima u Bosni i Crnoj Gori i Arenisport u Hrvatskoj prodaju prava distribuiranja programa
dakle, firma koja je u vlasništvu Telekoma tom istom Telekomu prodaje nešto što Telekom dalje prodaje korisnicima IPTV
dosta jaka fora za izvlačenje love iz Telekoma
zvanično su prošle godine bili u plusu 6 miliona evra, al su pre toga imali akumulirani gubitak od 22.5 meleona
edit: leb te jebo, izašli bilansi za 2017, sledeće javljanje na temi o PFC i CZ
Iz dana u dan Krstajic me sa svojim stavovima i ponasanjem sve vise podseca na Vucica, prica, stav ma sve... Uostalom cela ta ekipa oko njega je tu zbog vucka, ali brate mili preterase ga..
Sta se desava u nasem nacionalnom timu ,Boze svasta sa nama .Ajde ko je malo vise upucen ,neka napise svoje misljenje .
ex-Pop Djujic
Nista novo sto se vec nije desavalo i sto se i dalje nece desavati,samo sto se s vremena na vreme glavni likovi menjaju.
Nikad necemo saznati pravu i celu istinu,zato sto nju zna samo uzak krug ljudi koji vodi celu pricu,mozemo samo da nagadjamo i da baratamo poluinformacijama koje nam puste u medije ili ih saznamo od "pouzdanih izvora".
Luka Milivojevic mi je prilicno drag fudbaler,ali cisto sumnjam da je sve ispricao kako jeste,kao i Nastasic koji se nakacio na Lukinu pricu,moguce da ispliva jos koji narednih dana.
A sta tek reci za ovu dzukelu Kolarova,ne znam samo kako ga nije sramota da se oglasava i da nekog proziva.
Milan Obradovic?Nemanja Jovsic,koji je najdublji trag u svojoj blistavoj karijeri ostavio u Zemunu?Ljubisa Rankovic?nemoj da se zajebavamo.negde sam procitao da su i nekog iz Brodarca ugurali u strucni stab.
Selektor?bio je dovoljno glup,bezobrazan i bahat da prihvati posao za koji jako dobro koliko ne ume da ga radi,ali mu to nije dosta pa je odlucio(ako ga je uopste neko i pitao) da ostane i posle svetskog,da proba jos malo,mozda ga krene.a pritom daje izjave i ponasa se kao da je anceloti.
Sava krava i bjeka?neka hvala.gledacu kao i do sada,ali sto bi rekli pirgavi britanci-not my cup of tea
Nikad necemo saznati pravu i celu istinu,zato sto nju zna samo uzak krug ljudi koji vodi celu pricu,mozemo samo da nagadjamo i da baratamo poluinformacijama koje nam puste u medije ili ih saznamo od "pouzdanih izvora".
Luka Milivojevic mi je prilicno drag fudbaler,ali cisto sumnjam da je sve ispricao kako jeste,kao i Nastasic koji se nakacio na Lukinu pricu,moguce da ispliva jos koji narednih dana.
A sta tek reci za ovu dzukelu Kolarova,ne znam samo kako ga nije sramota da se oglasava i da nekog proziva.
Milan Obradovic?Nemanja Jovsic,koji je najdublji trag u svojoj blistavoj karijeri ostavio u Zemunu?Ljubisa Rankovic?nemoj da se zajebavamo.negde sam procitao da su i nekog iz Brodarca ugurali u strucni stab.
Selektor?bio je dovoljno glup,bezobrazan i bahat da prihvati posao za koji jako dobro koliko ne ume da ga radi,ali mu to nije dosta pa je odlucio(ako ga je uopste neko i pitao) da ostane i posle svetskog,da proba jos malo,mozda ga krene.a pritom daje izjave i ponasa se kao da je anceloti.
Sava krava i bjeka?neka hvala.gledacu kao i do sada,ali sto bi rekli pirgavi britanci-not my cup of tea
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
I Gacinovic, mislite da se stvarno povredio?
Vise verujem Milivojevicu nego Krstajicu tu nema price.
Mene recimo zanima koliko ce ljudi doci da gleda ovo sad?
Vise verujem Milivojevicu nego Krstajicu tu nema price.
Mene recimo zanima koliko ce ljudi doci da gleda ovo sad?
- ultra mentalitet
Doce oni kojima podele karte, vec se po opstinskim savezima dele karte i organizuju busevi
Neka ih dovode, mene na stadionu videt nece. Znam da ih zabole ali zabole i mene za njih.ultra mentalitet wrote:Doce oni kojima podele karte, vec se po opstinskim savezima dele karte i organizuju busevi
- Kit_Karson
Riperu,sad gledam programsku semu za subotu i nijedna od 16h nema na osnovnim kanalima. Sad vec pizdim.
13:30 Totenhem-Liverpul
18:30 Man.Utd.-Watford
I to je to...
13:30 Totenhem-Liverpul
18:30 Man.Utd.-Watford
I to je to...
- Bruno Sulak
Viceprvaci sveta se polako vracaju u realnost. Trpa Furija.