Клопа
Re: Клопа
друг члан wrote:Da li neko zna,gde mogu da se nadju proizvodi mesare Trlić u Bg ili NS?Konkretno ekstra kobasica (punjena kačkavaljom)Bio danas na Karaburmi na adresi koja mi iskoči na netu,kazu mi tamo da je zatvoreno pre par meseci.
Imas u svetogorskoj,cajna je do jaja
- јахач магле
- Posts: 340
- Joined: Sat Feb 13, 2016 10:08 pm
Re: Клопа
Кафана Брка или ти Етно подрум Брка, Јелашница код Ниш.Ајаој.Сукана пита, овчија пљека, овчији и јунећи уштипци, па Бркик ћевап, погача, кајмак, шопска.Све домаће.Даље од тога нисам могао да идем, иако сам желео.Свака препорука за ово место, Ја боље месо и укусније нисам пробао у животу.Остаје жал за неким куваним јелима, ал даће Бог још који пут да се посети ово феноменално место.
Re: Клопа
dajte neki rostilj u Bgu, vracar, vozdovac,centar taj neki rejon da je proveren i da je dobar, treba imam neku proslavu pa bi uzeo vise kilograma... Svuda zivo sam porucivao do sada i sve je nesto njanjavo i sve je nesto neustaljeno, jednom bude dobro, drugi put ocajno i tako u krug. Po mogucstvu da ima dostavu ali i ne mora. Hvala
Re: Клопа
Ужице, кафана или има неки фаст фуд? Јебеш га ако је кафана скупо ми, тамо мешано месо 2 сома. А мени треба подоста.
Наше мућке у јерковићу бар према гуглу, више не постоји.
Бик је са пуно страна чух разочарење.
Узимао сам до сада у Победнику, Грилу 51, Обеликсу, Балтазару...
-У победнику једном буде супер, други пут ти увале
-Грил 51 сасвим задовољавајуће а онда добијем киселу пљескавицу, да ли је покварено место, шта ли је али ето.
-Балтазар исто, час кул, час очај.
- Овде је неко да ли на старом форуму или баш овде препоручио код јужног булевара месару Обеликс и стварно је било сасвим ок, док једном у салатама које сам исто поручивао са месом нисам нашао црве и то ко за баксуз ја наручио, частио за рођендан, пуно људи било и на сред ручка црви се мигоље из амбалаже, живи излазе из пластике те. И окренем ја газду и кажем и он као а важи, јебига дешава се, ни да се извини ни да каже оно не знам пропуст велики џа бу, ма какви, па да је једини на свету и да немам где другде због таквог става тамо не би више узео. А до тада сам тамо поручивао сигурно једно 10так-15 пута, чак се и спријатељио са тим газдом и све, пали брате.
Каква је месара Милан горе на коњарнику? једни се куну у њега, други су у фазону безвезе. Дајте ако се сетите још неке препоруке.
Кад смо код фаст фуда, једном исто нешто ја наручивао доста месине и одем на окретници 26тице у јерковићу, нађем тамо неки фаст фуд, видим има људи, фазон био петак, пошто је већа поруџбина хтедох дан раније, за суботу да наручим. И све лик уписа, све супер...сутра ме зове ликуша као нисмо у могућности да вам доставимо поруџбину ја реко како сад, што, каже санитарна нас управо затвара.
ех.
Наше мућке у јерковићу бар према гуглу, више не постоји.
Бик је са пуно страна чух разочарење.
Узимао сам до сада у Победнику, Грилу 51, Обеликсу, Балтазару...
-У победнику једном буде супер, други пут ти увале
-Грил 51 сасвим задовољавајуће а онда добијем киселу пљескавицу, да ли је покварено место, шта ли је али ето.
-Балтазар исто, час кул, час очај.
- Овде је неко да ли на старом форуму или баш овде препоручио код јужног булевара месару Обеликс и стварно је било сасвим ок, док једном у салатама које сам исто поручивао са месом нисам нашао црве и то ко за баксуз ја наручио, частио за рођендан, пуно људи било и на сред ручка црви се мигоље из амбалаже, живи излазе из пластике те. И окренем ја газду и кажем и он као а важи, јебига дешава се, ни да се извини ни да каже оно не знам пропуст велики џа бу, ма какви, па да је једини на свету и да немам где другде због таквог става тамо не би више узео. А до тада сам тамо поручивао сигурно једно 10так-15 пута, чак се и спријатељио са тим газдом и све, пали брате.
Каква је месара Милан горе на коњарнику? једни се куну у њега, други су у фазону безвезе. Дајте ако се сетите још неке препоруке.
Кад смо код фаст фуда, једном исто нешто ја наручивао доста месине и одем на окретници 26тице у јерковићу, нађем тамо неки фаст фуд, видим има људи, фазон био петак, пошто је већа поруџбина хтедох дан раније, за суботу да наручим. И све лик уписа, све супер...сутра ме зове ликуша као нисмо у могућности да вам доставимо поруџбину ја реко како сад, што, каже санитарна нас управо затвара.
ех.
Re: Клопа
kafana uzice.ali oni imaju i saltersku varijantu porucivanja.tako da rade i kao fast fud. a st ose obeliksa tice, skroz je korektno, srecom, nisam imao iskustva sa crvima. jebi ga, ljudi koju su zaduzeni izmedju ostalog za pranje salata, cesto to rade preko kurca.zavisi od lokala i prometa, ali ako stize u vecim kolicinama, to bas moze da bude problematicno.ne kazem to da bi ih branio, nego cisto da pomenem da to nije retka pojava...
- lost&found
- Posts: 1111
- Joined: Wed Feb 03, 2016 10:40 pm
Re: Клопа
Jos jedan glas za mesaru Lence, mada ih nisam jeo u poslednjih godinu dana recimo. Nisu spektakl, al dok sam uzimao su bili konstantno dobri, bez negativnih iznenadjenja.
Re: Клопа
dag wrote:kafana uzice.ali oni imaju i saltersku varijantu porucivanja.tako da rade i kao fast fud. a st ose obeliksa tice, skroz je korektno, srecom, nisam imao iskustva sa crvima. jebi ga, ljudi koju su zaduzeni izmedju ostalog za pranje salata, cesto to rade preko kurca.zavisi od lokala i prometa, ali ako stize u vecim kolicinama, to bas moze da bude problematicno.ne kazem to da bi ih branio, nego cisto da pomenem da to nije retka pojava...
ма није прање проблем, узео сам лучене паприке и папричице, које су термички обрађене, није то неки велики гаф, али кад сам послао поруку газди био је у фазону а јебига. Е па баш јебига...колико год је месо солидно, напросто понављам да су последњи не би поручивао више због таквог става.
Скоро поручивао рибу неку из неког ресторана и наручили између осталог типа кромпир салату, а они послали купус салату, ништа послао поруку да су погрешили али да је све ок и да није проблем само да се јебига обрати пажња мало, газда ме звао, извињавао се и још лудак запамтио одакле је поруџбина била, па сам следећи пут кад сам поручивао добио неке гратис поклоне, нисам плаћао у целости и слично.
Сад узми тај пример, а иначе рибу сам ту наручивао свега пар пута, са овим примером обеликса где сам роштиљ па бар једном двапут месечно и то по 3,4,5 килограма наручивао и скоро се са газдом и спријатељио, пошто ми је увек он достављао.
Re: Клопа
brucelee wrote:Bunt wrote:brucelee wrote:Наше мућке у јерковићу бар према гуглу, више не постоји.
Postoji, tamo gde ide 26P, Vojvode Vlahovica, pratis i izbijas tacno na njihov lokal.
ај видећу...видиш ја гуглао писало ми да је та радња затворена.
Bili su u Ignjata Joba, možda zbog toga.
Re: Клопа
brucelee wrote:dag wrote:kafana uzice.ali oni imaju i saltersku varijantu porucivanja.tako da rade i kao fast fud. a st ose obeliksa tice, skroz je korektno, srecom, nisam imao iskustva sa crvima. jebi ga, ljudi koju su zaduzeni izmedju ostalog za pranje salata, cesto to rade preko kurca.zavisi od lokala i prometa, ali ako stize u vecim kolicinama, to bas moze da bude problematicno.ne kazem to da bi ih branio, nego cisto da pomenem da to nije retka pojava...
ма није прање проблем, узео сам лучене паприке и папричице, које су термички обрађене, није то неки велики гаф, али кад сам послао поруку газди био је у фазону а јебига. Е па баш јебига...колико год је месо солидно, напросто понављам да су последњи не би поручивао више због таквог става.
Скоро поручивао рибу неку из неког ресторана и наручили између осталог типа кромпир салату, а они послали купус салату, ништа послао поруку да су погрешили али да је све ок и да није проблем само да се јебига обрати пажња мало, газда ме звао, извињавао се и још лудак запамтио одакле је поруџбина била, па сам следећи пут кад сам поручивао добио неке гратис поклоне, нисам плаћао у целости и слично.
Сад узми тај пример, а иначе рибу сам ту наручивао свега пар пута, са овим примером обеликса где сам роштиљ па бар једном двапут месечно и то по 3,4,5 килограма наручивао и скоро се са газдом и спријатељио, пошто ми је увек он достављао.
Ma, jasna stvar. Propusti su vazda moguci, pogotovo kad je ljudski faktor u pitanju. A sto se "peglanja situacije" tice, to je definitivno do vlasnika. Ono, njegovo shvatanje posla i ozbiljnost. U lokalu gde ja radim, kada se napravi greska pri dostavi, sledeci put se nose neki slatkisi(kejk, panakota, knedle) gratis. Jebi ga, time dajes do znanja da ti je stalo, tacnije, cimas se da ne izgubis musteriju. Takodje, ako ljudi ostave negativan komentar na fejsbuku ili nekom drugom sranju tog tipa, sledi poziv, uz izvinjenje, nude se pogodnosti pri sledecim dolascima...
Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 30 guests