Edit:
"Bojan Krkić nam je ponuđen od jedne menadžerske agencije, ali smo procenili da u ovom trenutku nije za nas. Ne dolazi u Crvenu zvezdu", rekao je Zvezdan Terzić
"Bojan Krkić nam je ponuđen od jedne menadžerske agencije, ali smo procenili da u ovom trenutku nije za nas. Ne dolazi u Crvenu zvezdu", rekao je Zvezdan Terzić
Za klub koji ce ove jeseni i ovog leta prihodovati oko 40M€ nije problem da dovede ove igrace.Moskri wrote:Боаћи, Марко Марин и Чаушић потписали за Звезду, Терза баца мађије, професор доктор.
Ne pricam o fudbalskim kvalitetima.brucelee wrote:sto?
osvojio dve lige sampiona, bio reprezentativac Nemacke, igrao u Celziju,Verderu,Sevilji...i dolazi u Zvezdu i to pazi sad, ne sa 37 godina, nego sa fudbalski realno najzrelijim godinama 28,29.
Pritom preslikan tandem koji je pravio dar mar u Oliju Ben-Marin
- Crvena zvezda je priča za sebe! Crvena zvezda je Srbija, što je rekao Aleksandar Vučić, koji ne krije da je navijač Crvene zvezde... Rekao mi je, Terza, kad je jaka Zvezda, jaka je i Srbija! Stvarno mislim tako! Osećam ogromnu pozitivnu energiju oko sebe, u narodu, ovde na stadionu. Stvarno imamo ogromnu podršku - rekao je Terzić u intervjuu za Kurir, dodavši i da se čuo sa Vučićem posle utakmice.
- Predsednik je veliki navijač Zvezde! Zvao me je posle utakmice. Čuli smo se i posle žreba. Ovo i njemu mnogo znači. On deli emociju i sudbinu svakog građanina Srbije, a 70 odsto naroda navija za Zvezdu. Njemu to znači jer smo usrećili narod. I predsednik Vučić je čovek od krvi i mesa. Naravno da je i njemu drago, jer je ovo deo i njegovog uspeha. On me je doveo u Crvenu zvezdu. Ja sam bio njegov izbor.
- Kad mi je bilo najteže, posle utakmice sa Voždovcem, kada sam odustao i hteo da odem, predsednik Vučić mi nije dao da odem iako sam bio rešen. Video sam da je to borba sa vetrenjačama. U tom momentu kada treba da uzmemo drugu titulu zaredom, imali smo mnogo protivnika.
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests