Душевна болница
- ultrastito
Re: Душевна болница
mune, ti k'o da opisujes labusa i dinkica, a ne ribu
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Bas mi se drugar zalio na ovo,on je jedini u celom drustvu koji peca.jednom godisnje imam dodira sa ribolovom,a to je bilo sad pre 2-3 nedelje.za 7-8 sati pecanja na nekoliko stapova je samo to govno i upecao,nekolilo desetina komada, i jednog bandara.
Koliko sam skontao njegovu pricu jos za vreme tita je uvezen iz amerike
Koliko sam skontao njegovu pricu jos za vreme tita je uvezen iz amerike
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Усташе код Дервенте направиле споменик у облику слова У.
Споменик усташама усред Републике Српске.
https://twitter.com/boki966/status/1028603689513181184
Ниси храбар као Јагода!
- Кудрави Гаучос
Prvi deo flote jahti, brodova, čamaca i skutera koji će ploviti u morskom zalivu u projektu Zadruga 2, a koji će gledaoci pravo iz Pinkovog studija pratiti već od prvih dana septembra, danas je "uplovio" u Šimanovce.
Da podsetimo, pored mnogobrojnih revolucionarnih i epohalnih tehnčkih rešenja koja će Željko Mitrović primeniti u Zadruzi 2, u igri je i nekoliko mlaznih odela. Biće to realizacija, do ovog projekta, samo u mašti moguće ideje o letećim ljudima.
http://www.telegraf.rs/jetset/zadruga/2984707-jahte-gliseri-i-skuteri-stigli-u-zadrugu-2-ucesnici-rijalitija-zivece-kao-u-veneciji-pogledajte-u-cemu-ce-se-sve-voziti-foto
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- Кудрави Гаучос
Замисли Зорица Марковић и Змај од Шипова се крпе на ивици физичког сукоба, пљуште клетве, а око њих ЛЕТИ обезбеђење са све маркерима, Велики Шеф пикира са висине од до 4 км на јахту, уууу, једва чекам да видим ИМАГИНАРИЈУМ
Него кад смо код Великог Шефа:
"Ја устанем, проспем ону кафу и она сва срања полупам и сервис порцулански, кажем се носите бре у курац више, устанем, кренем да одем, држе ме за руке, као стани бре, смири се човече, шта да се смирим, ко да се смири бре, и ти Ештон, и ТЕБЕ МИ ЈЕ ПУН КУРАЦ, онда она крене да ме смирује, Кетрин је моја добра пријатељица, и велики пријатељ Србије, каже дај немој човече да се нервираш, седи попиј нешто, немој сваки пут срања да правиш, дођи седи с нама јеботе, и ти Хашиме, ало, који је и теби курац, па онда овај крене да се извињава као није хтео, МА ШТА НИСИ ХТЕО, ЈОШ ЈЕДНОМ МИ СПОМЕНИ НИШ И ВРАЊЕ И ЈА ОДЛАЗИМ ОД ОВОГ СТОЛА ДЕФИНИТИВНО ПА СЕ ЈЕБИТЕ, онда Кетрин каже ајде бре Алек немој да си такав балканоид, сваки пут сцене с тобом неке, јебе те Хашим, зеза се он само, ма ко се бре зеза, мени није до зезања, У СРБИЈИ ТРЕБА ДА СЕ РАДИ"
Озбиљне пиздарије у геронтолошком испричане
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3108461/predsednik-uzivo-iz-gerontoloskog-centra-vucic-pred-novinarima-na-aktuelne-teme
Него кад смо код Великог Шефа:
Vrlo je teško postići bilo kakav dogovor. Nema ga, nismo mu ni blizu. Kad razgovaramo, ja ustanem i kažem: "Je l` tako? Dobro, ja sad odoh, aj` doviđenja", pa me oni onda mole da se vratim za sto i to tako traje.
"Ја устанем, проспем ону кафу и она сва срања полупам и сервис порцулански, кажем се носите бре у курац више, устанем, кренем да одем, држе ме за руке, као стани бре, смири се човече, шта да се смирим, ко да се смири бре, и ти Ештон, и ТЕБЕ МИ ЈЕ ПУН КУРАЦ, онда она крене да ме смирује, Кетрин је моја добра пријатељица, и велики пријатељ Србије, каже дај немој човече да се нервираш, седи попиј нешто, немој сваки пут срања да правиш, дођи седи с нама јеботе, и ти Хашиме, ало, који је и теби курац, па онда овај крене да се извињава као није хтео, МА ШТА НИСИ ХТЕО, ЈОШ ЈЕДНОМ МИ СПОМЕНИ НИШ И ВРАЊЕ И ЈА ОДЛАЗИМ ОД ОВОГ СТОЛА ДЕФИНИТИВНО ПА СЕ ЈЕБИТЕ, онда Кетрин каже ајде бре Алек немој да си такав балканоид, сваки пут сцене с тобом неке, јебе те Хашим, зеза се он само, ма ко се бре зеза, мени није до зезања, У СРБИЈИ ТРЕБА ДА СЕ РАДИ"
Озбиљне пиздарије у геронтолошком испричане
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3108461/predsednik-uzivo-iz-gerontoloskog-centra-vucic-pred-novinarima-na-aktuelne-teme
radikalsko-espeesovska spoljna politika u 5 minuta
- Кудрави Гаучос
Ау сине, тешко је почети уопште објашњавати колико ти је поређење и упис цео нетачан и неистинит.
- Кудрави Гаучос
Znaci zato je nocas bila poplava u ns.zaigrali se momci a nisu tehnologiju savladali.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
- Кудрави Гаучос
- dennycrane
prcko wrote:
prosli put prespojilo...
- Влада Паликућа
gerontokratija (grč. γεροντοϰρατία, od γέρων: starac + κρατείν: vladati)
Ne znam da li je ovo odgovarajuca tema ali moram sa vama da podelim jedno licno iskustvo i mali eksperiment. Naime jedan dan odjednom shvatim da sam bukvalno postao zavisan od mobilnog telefona, znaci kao ona deca sto ne ispustaju iz ruke telefon zbog igrica ili instagrama ili ko zna cega. Nemam ja instagram niti igram igrice ali prosto svakih 15 minuta citam neke vesti,zanimljivosti,gledam ponudu za kladionicu,pogledam neki navijacki klip,ulazim na ovaj forum itd... U par navrata mi zena onako u sali kaze covece ti si zavisnik ne ispustas telefon. Ja se onako naljutin nesto, sto na nju sto je u pravu, sto na sebe jer stvarno sta sam sebi dozvolio i kazem da necu telefon koristiti 7 dana, ugasicu ga i staviti u fioku, ona se samo nasmesila i kao ako mozes i dva sat bicu iznenadjena. Ja uzmem mobilni posaljem poruku caletu da zna da necu biti dostupan i da prenese kevi i javim kumu i bratu i to je to. Ugasim mob i stavim u fioku, ljudi moji posle par sati sam hteo da ga vadim iz fioke samo da proverim da li me je neko zvao ili trazio, imao sam srecu da sam na godisnjem pa ovi sa posla nema sta ni da me zovu ali opet nekako sam se osecao kao da mi fali deo tela. Izdrzim ja ceo dan, i negde uvece pre nego sto cu da legnem shvatim koliko sam lepse i kvalitetnije proziveo taj dan bez mobilnog, prosto imao sam osecaj kao kada zavrsis naporan trening pa se posle dok se tusiras osetis zadovoljnije i ispunjenije. Ujutru je djavo dosao po svoje pre nego sto sam se umio upalio sam ga naravno i video more propustenih poziva i poruka, shvatio sam da prosto danas covek mora biti rob te stvarcice.
p.s. Imam poznanika koji je zbog zivotnih okolnosti i svoje ludosti od 16 godine pa negde do 24 bio sto u domu sto u zatvoru, nesto posle bombardovanja je otisao a izasao znaci negde 2008/2009 godine ne mogu da se setim tacno, covek nikada nije imao mobilni i nema ga ni dan danas. Ostao je zaglavljen u tim 90-tim ili bolje receno pocecima 2000tih i tako se ponasa i tako zivi. Znaci fiksni telefon,cedulje na vrata, bleja u istom lokalu u kvartu od 8 ujutru do podne, gde ga mozes naci ako ti treba nesto ili ako zelis da popricas sa njim i uvece negde od 8 do 10 ga mozes naci u drugom lokalu i to je to. Sedeo sam sa njim i jednom mu rekao da je neverovatno srecan covek. On nije svestan koliko se toga promenilo za realno malo godina i da to vreme u kome je on ostao zaglavljen je bilo po meni mnogo direktnije,drustvenije. On je danas dosta pogubljen iako je na slobodi vec 10 godina prosto ne moze da shvati sta se to desilo? Pricali smo mnogo na tu temu i stalno me pita a gde su ljudi iz ovih zgrada? Gde su bre ona deca iz kvarta sto ih je bilo u coporu po 50, gde su bre nestale one nase bleje na klupicama,garazam itd. Ja prosto ne znam odgovor ali uvek kazem ma nove generacije/DEgeneracije ili kazem ma deca se loze na komp i to, zive na internetu.
p.s. Imam poznanika koji je zbog zivotnih okolnosti i svoje ludosti od 16 godine pa negde do 24 bio sto u domu sto u zatvoru, nesto posle bombardovanja je otisao a izasao znaci negde 2008/2009 godine ne mogu da se setim tacno, covek nikada nije imao mobilni i nema ga ni dan danas. Ostao je zaglavljen u tim 90-tim ili bolje receno pocecima 2000tih i tako se ponasa i tako zivi. Znaci fiksni telefon,cedulje na vrata, bleja u istom lokalu u kvartu od 8 ujutru do podne, gde ga mozes naci ako ti treba nesto ili ako zelis da popricas sa njim i uvece negde od 8 do 10 ga mozes naci u drugom lokalu i to je to. Sedeo sam sa njim i jednom mu rekao da je neverovatno srecan covek. On nije svestan koliko se toga promenilo za realno malo godina i da to vreme u kome je on ostao zaglavljen je bilo po meni mnogo direktnije,drustvenije. On je danas dosta pogubljen iako je na slobodi vec 10 godina prosto ne moze da shvati sta se to desilo? Pricali smo mnogo na tu temu i stalno me pita a gde su ljudi iz ovih zgrada? Gde su bre ona deca iz kvarta sto ih je bilo u coporu po 50, gde su bre nestale one nase bleje na klupicama,garazam itd. Ja prosto ne znam odgovor ali uvek kazem ma nove generacije/DEgeneracije ili kazem ma deca se loze na komp i to, zive na internetu.
To odvikavanje je najbolje kad ides na godisnji odmor ili tako nesto. Jednostavno ostavis svu tehniku kuci i desetak dana se bavis drugim stvarima. Sto kaze Andjus napaceni: "nove dimenzije".
I ja stalno čačkam mob, četujem, čitam, informišem se itd. Nije to toliko strašno i loše koliko bode oči ljudima koji nisu odrasli uz to.
Malo starija generacija je odrasla tipa uz crtani u 07:15 pa su svojim dedovima išli na kurac sa tim.
Jbg đedovi 5km po snegu na posao a unuk blene u neki ekran.
Klasični znaci starenja
Malo starija generacija je odrasla tipa uz crtani u 07:15 pa su svojim dedovima išli na kurac sa tim.
Jbg đedovi 5km po snegu na posao a unuk blene u neki ekran.
Klasični znaci starenja
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
- lost&found
Vezano za ovo sto Nikodije pise, relativno skoro sam i sam shvatio koliko sam zavisan od telefona, a i kompjutera Boga mi, u najvecem broju slucajeva je to vezano za Internet. Pokusao sam neke blage kontrolne mere, i slabo mi ide. Najvise me nervira kad u drustvu preterano koristim telefon, pa tu pokusavam da se iskontrolisem najvise. Inace, dobar video na tu temu:
https://youtu.be/3ev7GXzFTPg
Generalno nisam fan proseravacko-filozofskih videa gde neki guru prosvetljava, al smatram da je ovaj ok.
https://youtu.be/3ev7GXzFTPg
Generalno nisam fan proseravacko-filozofskih videa gde neki guru prosvetljava, al smatram da je ovaj ok.
Gasi onda. Pre ko zna koliko godina žena otvori profil u moje ime, još i sliku našteluje, sve na izvol'te. Ja aj kao da vidim koga sve tu ima, neke koje nisam video po 20 godina i bude mi u početku drago što sam ih našao. Medjutim posle nekih godinu dana shvatim da znam sve o svima a nisam ih video ni čuo nijednom. plus što mi je prijatelj bio neki Čambrapoputri iz Indije jer sam u dosadi počeo da igram igrice a one opet traže.. Ma znate kako to već ide.
I jedno jutro presečem i ugasim to govno i rešim da kad se setim nekog posle dužeg vremena, da ga jednostavno nazovem i pitam ga kako je.
Naravno ženi nisam rekao ništa jer nije to njena stvar. Naravno žena kao žena je zaključila da sam je izbacio iz prijatelja i blokirao... I naravno ćutala o tome dva meseca. Burazeri, elektricitet u kući konstantan, napon 2000 volti a ja ne znam gde curi. Toliko ljudi postanu zavisni od toga da je to čudo.
Sad kad gledam kako ljudi koriste ovaj instagram. Pa nije Mark glup što ga je kupio za milijardu dolara. To je fejs u petoj brzini. Look, click. Look click, like like look look click click go go go go next next next next...
Aj sad kad sam se raspisao da napišem i ovo:
Šta je u stvari najveći problem tih društvenih mreža (osim što kreiraju milione asocijalnih anksioznih jedinki) . Da bi se nešto objavilo to mora biti toliko prihvatljivo da se klikne na thumbs-up. To su posebne prilike, to je gala, to su boje, šarenilo. I onda negde podsvesno ljudi gledajući tuđe uživanje postanu nezadovoljni svojim životom. Osoba A je bila na moru, slavila rođendan svoj, bila na devojačkoj večeri negde i sl. Ali onda vidi gde su sve drugi bili da to njegovo mu bude skroz nedovoljno.
Lično bih iskoristio te mreže da selektujem zdrav genetski materijal od škarta i da preko njih nalazim kandidate za specijalno vaspitanje, kad su već njihovi roditelji omanuli.
Na primer onaj video snimak kako Kristijan skače u savski mulj i koprca se kao tuljan da izađe. Ko god napiše "car", "ovo je stara škola" ili makar samo lajkuje snimak, odmah da se šalje maslinasto zeleni kamion cerader i pravo na obuku od šest meseci. On da ne zna gde je, a kamoli majka njegova. Plus obavezna obuka iz kuvanja za sve starije od 18 godina.
Ili mali Šijan i Veljko skaču sa čamca i kao ludi su.. "novi prinčevi Beograda!", ma odmah zvuk Puha da čuje ispod prozora.
Zorrannah.. Sve pratiteljke na časove domaćinstva.
I jedno jutro presečem i ugasim to govno i rešim da kad se setim nekog posle dužeg vremena, da ga jednostavno nazovem i pitam ga kako je.
Naravno ženi nisam rekao ništa jer nije to njena stvar. Naravno žena kao žena je zaključila da sam je izbacio iz prijatelja i blokirao... I naravno ćutala o tome dva meseca. Burazeri, elektricitet u kući konstantan, napon 2000 volti a ja ne znam gde curi. Toliko ljudi postanu zavisni od toga da je to čudo.
Sad kad gledam kako ljudi koriste ovaj instagram. Pa nije Mark glup što ga je kupio za milijardu dolara. To je fejs u petoj brzini. Look, click. Look click, like like look look click click go go go go next next next next...
Aj sad kad sam se raspisao da napišem i ovo:
Šta je u stvari najveći problem tih društvenih mreža (osim što kreiraju milione asocijalnih anksioznih jedinki) . Da bi se nešto objavilo to mora biti toliko prihvatljivo da se klikne na thumbs-up. To su posebne prilike, to je gala, to su boje, šarenilo. I onda negde podsvesno ljudi gledajući tuđe uživanje postanu nezadovoljni svojim životom. Osoba A je bila na moru, slavila rođendan svoj, bila na devojačkoj večeri negde i sl. Ali onda vidi gde su sve drugi bili da to njegovo mu bude skroz nedovoljno.
Lično bih iskoristio te mreže da selektujem zdrav genetski materijal od škarta i da preko njih nalazim kandidate za specijalno vaspitanje, kad su već njihovi roditelji omanuli.
Na primer onaj video snimak kako Kristijan skače u savski mulj i koprca se kao tuljan da izađe. Ko god napiše "car", "ovo je stara škola" ili makar samo lajkuje snimak, odmah da se šalje maslinasto zeleni kamion cerader i pravo na obuku od šest meseci. On da ne zna gde je, a kamoli majka njegova. Plus obavezna obuka iz kuvanja za sve starije od 18 godina.
Ili mali Šijan i Veljko skaču sa čamca i kao ludi su.. "novi prinčevi Beograda!", ma odmah zvuk Puha da čuje ispod prozora.
Zorrannah.. Sve pratiteljke na časove domaćinstva.