Postby Opie » Thu Aug 16, 2018 5:52 pm
Da napisem sta mi se desava ,jel vise ne znam ni sta cu ni kuda cu .Najcrnji dani u mom zivotu se desavaju zadnje dve nedelje.
kao sto sam rekao ,zivim i radim u gambiji .ovde sam dosao pre nesto vise od godinu dana ,i zapocneo sam biznis sa zenom koju sam voleo najvise na svetu, i koja je bila jedna i jedinstvena .pre 9 meseci sam otvorio najveci klub u zapadnoj africi,ili mozda jedan od vecih.2000+ dusa ,moze da se smesti,i 3 bara na 2 sprata sa vip sekcijom .ko ode na moj fejsbuk moze da vidi stranicu na mom profilu , club supreme . trebalo je malo vremena da nocni klub krene ali na kraju je posao dosao na nivo koji sam hteo .zenu sam izgubio nekoliko meseci nakon otvaranja ,radili zajedno non stop zajedno ,poceli da se svadjamo na poslu oko posla,svacamo se kuci oko posla ,poceli da se gubimo i na kraju ona prekine vezu,za to je ne krivim vec sebe i svoje probleme.
ja tu malo skrenem sa puta jebi ga,voleo sam je mnogo vise nego sto volim sebe i znam da nikad necu naci nekoga kao nju.jebi ga...ali to je samo pocetak ove price. nakon sto je biznis postao uspesan poceli su da se pojavljuju razno razni ljudi oko mene i u mom klubu .neki su hteli da piju za dzabe,neki da se pokazuju a neki da valjaju drogu .drogu nisam dozvoljavao u klubu ni postituciju,jel sam zeleo da imam klijantelu koja trosi a ne kurve i dilere .
nakon nekoliko vremena kupio sam range rovera,da mi bude kao neka vrsta obezbedjenja u slucaju da puknem lovu .lep range 2013 ,sa tablicama leicester city 2015 ,uvek parkiran ispred kluba ,svi me znaju i besplatna reklama .nakon nekog vremena poceli da se pojavljuju libanci i poceli da prave ozbiljne probleme .ladies night ,500 crnkonja sve riba do ribe,neko baci suzavac u toaletu .docu sutra opet da prave dil samnom, i kazu da hoce to to to i to,ja kazem NE!krecu problemi sa murijom ,smaraju me,smaraju bivsu i njenu porodicu na bezobrazne nacine. opet dodju u klub ja kazem ne opet . upadnu mi na gajbu i otruju mi pse . nekoliko dana kasnije ukrden mi range rover. 0 range rovera u celoj gambiji ,ali kao da je u zemlju propao . opet dodju mi na vrata ali ovaj put murija .vode me u zatvor i drze me 3 dana . prete mi sa svim mogucim stvarima ,u celiji sa crncima. ali i dalje se drzim ali sad su njihovi apetiti porasli ,sad hoce da valjaju gudru ,da drze kurve i da mi budu partneri . ja opet kazem ne,tu me malo izpeglaju ali nista strasno.pre nekoliko noci odemo svi u klub,svi belci ovde ali u jedan drugi klub ne moj .posle sat vremena muriaj sa specijanom jedinicom nas pohapsi i odvede u fajara baracks jedno mesto ovde gde vosjska trenira. drze nas tu nekoliko sati i proveravaju nas . ispostavi se da taj lik sto drzi taj klub isto ima probleme sa murijom i libancima ,i da on ne pristaje da prodaje gudru ili da bude partner.
murija i libanci zajdno sljakaju jebi ga. pre 10 dana su mi uzeli klub na legalan nacin .legalan ....ja dosao pred klub ,ono murija tamo sa vojskom i nekim ministricima iz gt boarda . kazu ajde da sednemo negde,meni vec sve jasno .pokazu mi papire i kazu da ja nemam nikakva prava na taj klub ,i kazu da klub pripada bivsem predsedniku yayya jammeh koji je bio diktator i tiranin i pokrao sve,sad sve njegove transakcije se proveravaju i sva imovina.kazu da ovaj klub pripada njima i drzavi.sve mi zaplenjeno ...nemam dinara i sedim u internet kafeu i pisem ovo sa zadnjom snagom u mom telu i u mojoj dusi .u klub ne mogu da udjem ne daju mi a u klubu sef sa nekoliko hiljada . sad idem od coveka do coveka koje znam i koji su dolazili u klub ,niko nista ...nema pomoci nema prijatelja ...ne mogu da skupim 300 evra da se dokopam evrope a ovde mi je vreme odbrojano .ne znam....ne vidim nista vise i morao sam da napisem sa se desilo cisto u slucaju ako uradim nesto glupo ..sve najbolje
ex-Pop Djujic