Ultra Sarma wrote:dobicemo sever
Na koji nacin bi ga dobili? Kao ZSO u okviru nezavisne drzave ili u smislu da ce tamo biti nasa policija/vojska?
Ultra Sarma wrote:dobicemo sever
prcko wrote:Ultra Sarma wrote:dobicemo sever
Na koji nacin bi ga dobili? Kao ZSO u okviru nezavisne drzave ili u smislu da ce tamo biti nasa policija/vojska?
Далтон wrote:Ako ne i gorem
ultrastito wrote:u vezi tih mikro sredina koje sam pominjao, da, tu se moze traziti nada, ali nazalost mislim da su i da ce tek biti marginalizovane i da ce i suvise biti opterecene golom egzistencijom. da jednostavno nece biti vremena, a ni onog najbitnijeg, volje i snage za promene. pre mislim da ce taj neki ostatak volje i snage da se iskoristi u odlazak iz zemlje.Далтон wrote:Ako ne i gorem
sa ovim se slazem, iako je tesko da objasnim ljudima da ce posle vucica i ekipe biti jos gore. istorija je to pokazala, da je svaka nova vlast sve gora i gora, bar sto se nas i ovih prostora tice. osvrnite se oko sebe, na lokalnom nivou. ko ce naslediti velikog vodju? je l' vidite koje budaletine stoje iza njega? je l' vidite koje budaletine nicu u opoziciji? je l' vidite ko se zaposljava na odgovornim pozicijama? i tako dalje, i tako dalje...
ono sto mislim, je da sigurno nece biti kosova i metohije u srbiji, i zvanicno. da ce posle nekakve vrste priznavanja siptara od strane nas, da ce da izbiju neki teski neredi, da ce zemlja biti u nekoj krizi par meseci. za to vreme i mozda kasnije, glave ce dici balije u novom pazaru i okoline, siptari ponovo u juznoj srbiji.
to sve i jos mnogo vise mene navodi da buducnost nikako nece biti sjajna i mislim da nesto zaista jako jako jako jako radikalno da se desi, da se nesto preokrene da nam krene na bolje. mislim da cemo i dalje biti dzak za udaranje, a da cemo mi da spustamo glavu i dalje i da se i dalje izvinjavamo i za ono sto jesmo i sto nismo uradili.
Users browsing this forum: No registered users and 50 guests