Putovanja... pitanja, saveti, iskustva...
Re: Putovanja... pitanja, saveti, iskustva...
Ja sam bio za vikend na kendjiji(par km od bezdana,okolina sombora) na bajskom kanalu i odusevio se.
Bio sam vec par puta na slicnim mestima nedaleko odatle,ali ovo je najbolje do sada.kuca u kojoj moze komotno da spava 8 ljudi,kompletno opremljena,bukvalno ni jedna jedina zamerka.ima svoj mali dok na samom kanalu,voda topla i precista,dovoljna izolovanost od komsija.savrseno za odmor sa porodicom,iako je islo nas 7 kretena,po meni bas i nije za partijanje.pivo,klopa,kupanje,pecanje...ko sta voli
Bio sam vec par puta na slicnim mestima nedaleko odatle,ali ovo je najbolje do sada.kuca u kojoj moze komotno da spava 8 ljudi,kompletno opremljena,bukvalno ni jedna jedina zamerka.ima svoj mali dok na samom kanalu,voda topla i precista,dovoljna izolovanost od komsija.savrseno za odmor sa porodicom,iako je islo nas 7 kretena,po meni bas i nije za partijanje.pivo,klopa,kupanje,pecanje...ko sta voli
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Далтон wrote:Jel može neka iskrena preporuka nekog mesta u Srbiji i gde otići na izlet na jedno par dana? Petak-subota i u nedelju kući na primer. Nešto interesantno u našoj državi a da nisu Banje. (Ne želi žena u banju da ide).
Etno sela, planine, izletišta, stare tvrđave ...
A gde ima hotel/apartman po mogučstvu sa bazenom.
Cena nije bitna.
Preporuke?
http://www.serbia.com/srpski/posetite-s ... oska-oaza/
Пар људи ми је рекло да ово треба посетити, нисам био, не могу да судим да ли је лоше или не, али планирам да одем за неки викенд кад нађем времена и кеша

-
Пертла
Која је дневна цена , и јел постоји неки лимит када мораш сутра да напустиш ?
Која је дневна цена , и јел постоји неки лимит када мораш сутра да напустиш ?
Космет је Србија !
E zaboravih,mi smo placali 50e dan,ali je jeftinije radnim danima.i 50e je smesna cena ako ide vise ljudi.
Ima tamo (kendjija,korlatos,sebesfok...) i dosta povoljnijih kuca za 30e dan gde takodje moze puno ljudi da stane, i kojima u sustini isto nista ne fali,ali kazem ova gde smo sad bili je ubedljivo najbolja u kojoj sam boravio.
Mi smo otisli u nedelju oko 14h a ispostavilo se da smo mogli i ceo dan da budemo,ali to zavisi od gazde,a ja sam saznao da imam neke bliske zajednicke prijatelje sa gazdaricom pa kontam da to nije uobicajena praksa
Ima tamo (kendjija,korlatos,sebesfok...) i dosta povoljnijih kuca za 30e dan gde takodje moze puno ljudi da stane, i kojima u sustini isto nista ne fali,ali kazem ova gde smo sad bili je ubedljivo najbolja u kojoj sam boravio.
Mi smo otisli u nedelju oko 14h a ispostavilo se da smo mogli i ceo dan da budemo,ali to zavisi od gazde,a ja sam saznao da imam neke bliske zajednicke prijatelje sa gazdaricom pa kontam da to nije uobicajena praksa
-
Погледаћу , капирам да ћемо отићи за један викенд кад буде лепо време ... Јел увече може да се живи од комараца , пошто сам био на мртвој тиси оно нису комарци него роде , сунце им јебем да им јебем !
Космет је Србија !
Jako ih malo ima,tek pokoji,prskali su nedavno.kupis kremu szuka u bezdanu i miran si 

Evo još malo literature iz zapadne Srbije, tačnije sa same obale Drine
Zajebi. Gledam koliko su neki nabili cene po Srbiji. Za mene i devojku 200e mi ne gine. Taj petak- subota - nedelja...
Za još 100tinak jevreja odoh u Grčku što će najverovatnije biti. Mrtvi zlatibor skup u kurac
Za još 100tinak jevreja odoh u Grčku što će najverovatnije biti. Mrtvi zlatibor skup u kurac
(Street Force / Curva Orientale)
- ultrastito
Далтон wrote:Zajebi. Gledam koliko su neki nabili cene po Srbiji. Za mene i devojku 200e mi ne gine. Taj petak- subota - nedelja...
brate, tara je zakon, mislim ako volis prirodu i to.
za nas dvoje, za 7 dana, polupansion na tari je 250e, plus smo dobili jedna dan za dz, znaci 8 dana za 250e.
gledaj da mozes i da koristis one vaucere.
a grcka za 300-400e, bar nesto sto je pristojno, mislim da ne postoji. bar ne ove sezone, koliko sam cuo od ljudi koji su gledali da letuju tamo.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Далтон wrote:Cena nije bitna.
Далтон wrote:Zajebi. Gledam koliko su neki nabili cene po Srbiji.

vidi ovde, ima svega
http://www.serbiatour.rs/
eo promocija
http://www.serbiatour.rs/index.php?c=sl ... d=30&lg=sr
Ми смо мале маце за милогорце, шта би радили да стварно имамо море, контам да би ми домаћи и даље ишли у Грчку јер је јефтиније.
Погледајте аду циганлију, па оно је катастрофа какве цене, пар кока кола, клуб сендвич џа бу 1500 рсд. Скоро гледао нешто на дрини, нека кућа, јесте светски и питам која је цена мислећи тамо можда да банемо, каже лик 250 еура дан, еј ЗАКУП, нема чак ни хране, пића или не знам каквих баханалија само смештај.
Јебеш га стварно смо стока. Штета...
Од јефтинијих места је Тара, повољно се може наћи добар и леп апартман за већ од 25-30 еура, ресторани су ок и нису скупи,ми смо практиковали пар година породично да одемо тамо на неколико дана, може бити досадно ако си у трипу да не знам како се проводиш, али за одмор екстра.
Погледајте аду циганлију, па оно је катастрофа какве цене, пар кока кола, клуб сендвич џа бу 1500 рсд. Скоро гледао нешто на дрини, нека кућа, јесте светски и питам која је цена мислећи тамо можда да банемо, каже лик 250 еура дан, еј ЗАКУП, нема чак ни хране, пића или не знам каквих баханалија само смештај.
Јебеш га стварно смо стока. Штета...
Од јефтинијих места је Тара, повољно се може наћи добар и леп апартман за већ од 25-30 еура, ресторани су ок и нису скупи,ми смо практиковали пар година породично да одемо тамо на неколико дана, може бити досадно ако си у трипу да не знам како се проводиш, али за одмор екстра.
несуна реса wrote:Погледаћу , капирам да ћемо отићи за један викенд кад буде лепо време ... Јел увече може да се живи од комараца , пошто сам био на мртвој тиси оно нису комарци него роде , сунце им јебем да им јебем !
dok ti pečeš prasiće po Tisi,evo sta se desavalo u Ns u nedelju

Choose Life
Obukao bi ih u komplet cetnicke uniforme sa redenicima i prosvercovao u split da gledaju finale sve im jebem izopaceno
-
Знам да није тема , ал ај да напишем ...
Искрено нису ми сметали ХРВАТИ који су навијали за њихову земљу , дошли на егзит , мурије на све стране јбг њихов тим боли ме курац и за њих и за њихову земљу ... Него ови наши изроди , који су се драли и из све гласа навијали за "суседе" , уста их болела да их болела ...
Искрено нису ми сметали ХРВАТИ који су навијали за њихову земљу , дошли на егзит , мурије на све стране јбг њихов тим боли ме курац и за њих и за њихову земљу ... Него ови наши изроди , који су се драли и из све гласа навијали за "суседе" , уста их болела да их болела ...
Космет је Србија !
Jebo nas ko nas zavadi, jebes nacionalizam, sovinizam, svi smo mi balkanci, ljubav, cvetici i leptirici. Odes na more u dalmaciju, menjas gume jer su ti izbusili. Komentar: "Ma ima i kod nas takvih budala".
Sto bi rekao Bora Corba: "Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga ubijes on hoce opet".
Sto bi rekao Bora Corba: "Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga ubijes on hoce opet".
Je l' neko letovao u Albaniji? 

-
Више њих знам , један добар другар био пре пар година , један познаник је радио на броду тамо ... Само похвале сам чуо , и све најбоље од њих. Е сад , ако лажу мене лажем ја вас 

Космет је Србија !
-
A jel bio neko u Moldaviji to me baš interesuje,jel postoji takav čovek na ovom svetu