Koji ste tip? Ja za 90% vezbi idem B.
oi! wrote:Ako radis benc sa smesnim tezinama, kao ja (necu da pisem koliko, da me Fikreta ne bi prozivao) ni B opcija nije kriticna. Kod vezbi za ledja, lat, donji kotur, veslanje sa sipkom, mnogo mi je lakse kada ne koristim palac.
Brdja wrote:Hahaha promeni covek nadimak ali ne moze i mozak. To je nas internet bodibilder koji nikad ni na sta konkretno nije smeo da odgovori. Nije bas par meseci ali nije ni bitno. Niko se naucen nije rodio ali ko je pametan moze vrlo brzo da nauci neke stvari. Da li si ti bre normalan da nekome preko neta, koga ni ne znas, preporucujes efedrin??? Tako mozes da ubijes nekoga. Pogledaj nezeljena dejstva efedrina. Vrlo dobro znam sta je efedrin i ne uporedjujem ga sa steriodima vec kazem da, kada si vec krenuo, mozes i plavo srce da mu preporucis. Koji ce mu kurac efedrin? Umesto da mu preporucis da se zdravo, hrani, da trenira, da odmara, ne... ti nekome koga ne znas preporucujes efedrin. Ja nista nisam pametovao vec ti pisem realne stvari. To za kilazu sam ti napisao jer si potcenio decka samo zato sto ima 80kg. A sada pises da se takmice i sa 60? Nisi bas bistar? A to za internet aktivnost, ja uvek hocu, ako mogu, nekome da pomognem a ti pises samo da bi srao i pravio se pametan. Ali dobro, ko ne moze na normalan nacin odgovara tako kao ti. Nije problem. Ja, ovakva neznalica, sam barem okacio decku trening plan, a sta ti radis? Pises neke gluposti koje nemaju nikakvog osnova i preporucujes mu efedrin? Nesanica,nervoza i tahikardija, sve su to nebitne stvari?
oi! wrote:Aj` da probam da prekinem raspravu
Koji ste tip? Ja za 90% vezbi idem B.
Etaoin wrote:Радио, обичан 5х5 програм и мени је прираст снаге био огроман. Због силних повреда ногу, никада нисам радио чучањ, а за два месеца сам дошао до цифре од 105х5 са потпуно исправном формом. Од првог опет крећем са радом на повећању снаге, сада ћу радити Кандитов програм за почетнике, а пошто стварно нисам дуго био у теретани, јуче сам одрадио тестирање. Бенч 100х1, чучањ 100х3 и мртво 140х1. Није лоше јер тегове нисам пипнуо сигурно 2 године, али сам радио доста на техници рвања па сам због тога у релативно пристојној кондицији. Бројеви свакако морају горе, а највећи проблем ми ствара време јер радим два посла, али једноставно морам убацим дизање гвожђа јер ми такакв тренинг баш прија. И заборавио сам да напишем, тежина је ту негде око 103-105, нисам се дуго мерио
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests