Спортске вести и занимљивости
- Grobar do groba
Re: Спортске вести и занимљивости
idemoo wrote:Ајмо Нишикори дељи овог травољупца
Hahahaha,al su kompleksi cudo jedno.Jebi Nole sve redom kao nekad,nemoj da ga vadis!
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
Који комплекс? Па нисам ја фан Надала па да ми Ноло набио комплекс
Cirkuzant. Sva sreća pa je otišao od nas.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- јахач магле
Koliko sam ranije u vreme Kantone gotivio Mancester Junajted, to se nastavilo i sa kasnijim generacijama. Sve dok nisu promovisali onog malog siptarskog kurtona Januzaja kao nekog vunderkida i buducnost kluba pre nekoliiko godina. Od tada su mi se zgadili. Prvi put mi je Liverpul postao manje ogavan klub. Ali i to je kratko trajalo. Saciri novo Klopovo veliko pojacanje. Razlog da im pozelim novi raspad sistema. Rodjo, reaguj, daj da cujemo komentar neki.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lov/300558
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... lov/300558
- Grobar do groba
idemoo wrote:Који комплекс? Па нисам ја фан Надала па да ми Ноло набио комплекс
Ne bi pisao to sto pises da nemas kompleks.
Do neba volimo te mi,i pevamo ti svi,da jedini si klub na svetu celom....PFK
-
Ne znam sta ova nasa sirovina radi u ringu sa ovako ozbiljnim borcem kao sto je Koreskov(http://www.sherdog.com/fighter/Andrey-Koreshkov-74221).Njegov maksimalni nivo je da se izivljava nad klincima ispred splavova.
@1914 nije on nasa sirovina nego gorac retard koji se istripovao da je ludi borac a dobija po tamburi redovno od raznoraznih.
Za jagodinu se znalo od pocetka godine da ispadaju i da se fuzionisu sa nekim lokalnim klubovima. Isto sto su uradili smederevo, uzice, kragujevac... to samo u srbiji moze...
Za jagodinu se znalo od pocetka godine da ispadaju i da se fuzionisu sa nekim lokalnim klubovima. Isto sto su uradili smederevo, uzice, kragujevac... to samo u srbiji moze...
Често одем до на село
Једини наш стварно добар борац јесте Стошић. 22. јула има деби фајт у уфц, бориће се против Џеремија Кимбала.
Vaso Bakocevic, to je onaj lik sto je bio na Balkaninfo. Tu mi se cak i svideo i koliko sam skapirao nije nas nego crnogorac. Ali ni on se tada nije da je neka ozbiljna prica, sam je rekao kako je zavrsio nekoliko puta u ringu sa borcima iznada njegove lige.
Inace meni je nekako neshvatljivo da u tom MMA jos uvek nemamo neke malo jace i poznatije borce, ili ja mozda ne pratim dovoljno taj sport. Imamo sve preduslove, hrpu nalozenih klinaca, sve vise klubova za treniranje. Naravno, pitanje je kako se uopste radi, sam Bakocevic je rekao da je po njegovom misljenju jedini ozbiljan MMA klub onaj za koji on trenira, valjda Car Dusan.
Inace hajlajt intervjua ovog Bakocevica je kada je pricao kako ga je murija navatala dok je na zeleznickoj stanici cekao voz iz CG gde su mu poslali kalasnjikov kako bi se obracunao sa nekim likom zbog neke ribe .
Inace meni je nekako neshvatljivo da u tom MMA jos uvek nemamo neke malo jace i poznatije borce, ili ja mozda ne pratim dovoljno taj sport. Imamo sve preduslove, hrpu nalozenih klinaca, sve vise klubova za treniranje. Naravno, pitanje je kako se uopste radi, sam Bakocevic je rekao da je po njegovom misljenju jedini ozbiljan MMA klub onaj za koji on trenira, valjda Car Dusan.
Inace hajlajt intervjua ovog Bakocevica je kada je pricao kako ga je murija navatala dok je na zeleznickoj stanici cekao voz iz CG gde su mu poslali kalasnjikov kako bi se obracunao sa nekim likom zbog neke ribe .
riper wrote:Vaso Bakocevic, to je onaj lik sto je bio na Balkaninfo. Tu mi se cak i svideo i koliko sam skapirao nije nas nego crnogorac. Ali ni on se tada nije da je neka ozbiljna prica, sam je rekao kako je zavrsio nekoliko puta u ringu sa borcima iznada njegove lige.
Bas je i problem sto likovi treniraju mma zbog lozenja.Suvise brzo sagore,a toj vestini treba da se posvete silne godine da bi se u mozak urezale sve te tehnike.Bukvlano treba da zivis zivot kao spartanac,a i to ti ne garantuje da ces uspeti.Sto se tice balkana tu su najdalje otisle ujke(jedan od primera je sto talentovani Stosic trenira tamo).Ima Srbija jednog solidnog borca(Velija-http://www.sherdog.com/fighter/Bojan-Velickovic-76620) na koga smo mi Novosadjani ponosni.
Darko Stošić, Bojan Veličković, Aleksandar Rakić (rođen u Austiji), Aleksandar Ilić, možda trenutno najbolje među Srbima.
За ММА је потребно више од знања да би се успело. Треба проходност кроз различите федерације, ако то тако да се назове, а то иде везама.
Ја знам неке наше борце који су послали на спавање неке хрвате у борбама које су се одржавале у хрватској. А после ти хрвати оду у UFC а овога нашег нема нигде.
Ту је Мирко Филиповић направио доста за хрвате мада је то код у њих у паду.
Миочић нема везе са хрватском, он је рођен у САД и цео живот је тамо провео и наступа под САД заставом.
Ево нађох, Игор Покрајац против нашег Миодрага Петковића у Загребу 2004, овај наш га послао на седмо небо али Покрајац касније отишао у UFC,
Ја знам неке наше борце који су послали на спавање неке хрвате у борбама које су се одржавале у хрватској. А после ти хрвати оду у UFC а овога нашег нема нигде.
Ту је Мирко Филиповић направио доста за хрвате мада је то код у њих у паду.
Миочић нема везе са хрватском, он је рођен у САД и цео живот је тамо провео и наступа под САД заставом.
Ево нађох, Игор Покрајац против нашег Миодрага Петковића у Загребу 2004, овај наш га послао на седмо небо али Покрајац касније отишао у UFC,
Ima jos teskas(sada je polu teskas) Bojan Mihajlovic(http://www.sherdog.com/fighter/Bojan-Mihajlovic-12400) mada on je sluzio u UFC za napucavnje.Trenutno na balkanu najperspektvniji su Stosic,Veli i hrvat Ante Delija.Ne racunajuci Bugarina Blagoju Ivanova(http://www.sherdog.com/fighter/Blagoy-Ivanov-50154) koji je visa liga od ove trojice po kvalitetu.
Džaba NolU titula kad bodri sebe na engleskom...
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,