Јел мораш сваку тему да усереш са четницима, партизанима, усташама, антифашизмом, југоносталгијом, братством и јединством, баш је умарајуће и код многих ствара само контраефекат. Боли ме уво за хрвате, нити ћу навијати за њих или против њих, нити ће ме њихова евентуална титула бацити у неку депресију, нити ћи изазвати неки бес, исто тако ми је пун кур** братимљења са њима, друже СФРЈ не постоји више, Тито је мртав, четници и партизани су давна пошлост, бавимо се мало за промену неким актуелним проблемима, нпр. економија, демографија наше земље, привреда, положај сународника на Космету...
Не могу,јер ово и јесте сада актуелно...ко је за кога навијао,како,зашто због чега....и на претходним странама се о томе расправљало.Сад твој је проблем и осталих да ли вам се нешто свиђа или не..Можда се нама са Новог Београда док смо имали групу ''Битанге'' и касније после тога није свидело што нам неко тамо на северу вређа ортаке друге веросповести,а за Звезду су навијали и један ДАМИР и један СЕНАД и један ЦИГАНИН (не мислим на одредницу за навијача Звезде него оригинал РОМ који се зове Сале),који су се истицали у навијачким дешавањима,ишли на сваку утакмицу,95/96..97...па кад је било фрке и тај исти Дамир понесе дрес репрезентације на коме пише ''Југославија'' пред један дерби,а један други куртон му кења да ће ''неко да му скине мајицу и да боље то да не носи''... онда ми мало прибранији станемо сипред ортака и поручимо му... ''е немој неко ће да му скине,ајде ти му скини''..а Тима на пар метара испија пиће и гледа какво је то комешање.Али нас је болео курац ОН ЈЕ НАШ,ДРУГ ИЗ КРАЈА ЗВЕЗДАШ!
Е тако да се зна ти велики Звездашу...
Има и супротних примера,када су на том истом Новом Београду поједини Муслимани и Хрвати глумили веће Србе од самих Срба на утакмицама... Е то су тек пичке...знаш ја ћу да СРБУЈЕМ што јаче,да ме неко не провали...то се не зове лојалност према Србији него кукавичлук.