Dastanje 2016

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
gradski_boem

Re: Dastanje 2016

Postby gradski_boem » Fri Apr 22, 2016 2:14 pm

Још је једна лаж да су трибине Србије биле плаћене да руше Милошевића, неке трибине су већ 1991 плаћале у крви борбу против Милошевића, као што је 9. марта 1991. погинуо млади Гробар, свега 17 година, у борби против црвене мурије, Бранивоје Милићевић, покој му души. Камо среће да смо га тада оборили, али манито плаћеничко говно, Вук Драшковић, са гомилом других дб-овац и западних плаћеника, су свесно разлупале једну енергију која се никада више није појавила на улицама Београда, ни 5. октобар није за прићи.Поносан сам што сам одлазио на трибину са које се скандирало против Милошевића и која је скакала на Араканa због крађа твог клуба у то време. Или си заборавио то време велики анархисто?!

Трибине јесу биле плаћене да руше Милошевића,немој да се лажемо, о томе је и Wikileaks избацио документ,али некоме није у интересу да се та прича истера до краја.Ја нећу све рећи, да ме не куну ови моји,само пар ствари да подвучем.Велике трибине као што је Звездин Север,су мамац за политичке партије и покрете,биле и остале.Године 1991 се скандирало ''Делије, Делије ајмо сви у глас Слободан Милошевић један је од нас'', онда се се скандирало против њега,иако је Аркан донекле успевао све то да смири.У међувремену, Аркан бива убијен и дешава се 5.октобар за који многи припадници СДГ кажу да се вероватно не би ни десио да је овај био жив.И још нешто...овим спотом Дракуле из ''Директора'' си хтео да кажеш шта? Да међу Делијама има анти-комуниста?Браво!Има и те како, има и оних које боли курац за политику и скандирају оно што и већина...али је чудно да ниси поменуо Велибора Миљковића (Тони Монтано) и његову панкерску екипу,он је исто био део севера,комуниста, пријатељ Аркана снимио је својевремено ову песму инспирисан Загребом:

Касније га је Аркан позвао да сними химну ФК Обилић, што је овај са задовољством прихватио.Добро, сви ми симпатишемо неке мање локалне клубове (ја никада нисам нешто Обилић волео,али јесам висио на Радничком НБГ,ИМТ-у... ништа озбиљно),тако да то не треба рачунати у неку издају.Неки ће рећи ДБ-овска веза...јер ето, Тони Монтано је за време НАТО агресије 1999 певао на Тргу, на Бранковом мосту,био близак Социјалистичкој Партији Србије,али ето има нас и таквих веровао или не.Нека мисли ко шта хоће,а ти лепо упореди резултате избора пре и после 5. октобра па да видимо колико је то ДСС био јак и колико су националисти били покретачка снага 5.октобра 2000.Немој да се лажемо, 2 400 000 гласова је освојено јер је народу испран мозак како ће бити у Србији западни стандард и плате 1000 марака.

Morbid

Postby Morbid » Fri Apr 22, 2016 2:15 pm

moje vidjenje sinocne debate
bajatovic - prica ono sto zelimo da cujemo, radi sasvim drugacije
pajtic - sem sto lepo napada sns, postavlja se licemerno, kao da nikad nigde nije bio
radulovic - nema sirinu debate, vrti par prica unaokolo, ali to sto prica ima neku tezinu
tadic - jebem ti sto majki sto imas obraza da se kadnidujes
saric - opleo po sns, menjali bi puno toga, ali ne vidim pomeranje u napred
martinovic - poslat samo da blati po ostalima, gnjida
obradovic - bitch I'm fabulous. kao da ostali nisu bili tamo. ispricao svoje i jebe mu se za debatu.
svaka moja slabost je sigurno prolazna

...a ako ostanem, moraću dalje...

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Apr 22, 2016 2:35 pm

Obradovića ne zanimaju nikakva pitanja ili razgovor, on tera svoje k'o Milica zavetnica.
Šarović otišao u dimenziju iks kad je krenuo da priča o oslobađanju Krajine i ruskim balističkim raketama.

Radulović ubi sa tih nekoliko primera koje vrti. Suština je na mestu, ali ne uspeva da zainteresuje čoveka da ga gleda više od jednom.

Futurama

Postby Futurama » Fri Apr 22, 2016 3:13 pm

fillam wrote:Nisam citao sve do sad, kakvo misljenje generalno vlada o Radulovicu?

Добро смишљен пројекат на који наседају они који нису задовољни режимом али им се у исто време ј*бе за Космет, РС, геј параду, Нато.
Радуловић је не тако давно био министар а мало давније и стечајни управник у више предузећа. Мени је он гори од СНС-а. Има неку причу која је прихватљива о паразитском систему али због његове прошлости и екипе коју је окупио ( мислим на људе које лични познајем и који демантују све што Радуле прича о паразитима) надам се да неће прећи цензус.

pertla

Postby pertla » Fri Apr 22, 2016 3:22 pm

Jebe mi se za radulovica kao i za sve njih manje-vise,ali jel' ovo sto je bio stecajni upravnik neki minus ili se samo spominje kao stavka u biografiji?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

1958

Postby 1958 » Fri Apr 22, 2016 3:23 pm

gradski_boem wrote:Nexone,pomesao si me sa Tezvijem.Ti i ja se nikad nismo upoznali,niti sam ikada isao na Obilic.Ne prozivam te,samo ti kazem da gledas na neke dogadjaje kroz ruzicaste naocare.

Bolje da te je pomesao sa gigom moravcem.
Често одем до на село

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Apr 22, 2016 3:29 pm

pertla wrote:Jebe mi se za radulovica kao i za sve njih manje-vise,ali jel' ovo sto je bio stecajni upravnik neki minus ili se samo spominje kao stavka u biografiji?

To mu lepe kao ogroman minus. Ne znaju ko pokreće stečajni postupak, ne znaju šta je posao stečajnog upravnika, ali su popušili priču debila iz SNS i sad je ponavljaju kao papagaji.

Futurama

Postby Futurama » Fri Apr 22, 2016 3:35 pm

Rođaci wrote:
pertla wrote:Jebe mi se za radulovica kao i za sve njih manje-vise,ali jel' ovo sto je bio stecajni upravnik neki minus ili se samo spominje kao stavka u biografiji?

To mu lepe kao ogroman minus. Ne znaju ko pokreće stečajni postupak, ne znaju šta je posao stečajnog upravnika, ali su popušili priču debila iz SNS i sad je ponavljaju kao papagaji.

Као што се случајно не постаје министар у Вучићевој влади, не врши се случајно лиценцирање за стечајне управнике. Између Радула и СНС нема суштинске разлике у већини битних области.

савабјан

Postby савабјан » Fri Apr 22, 2016 4:26 pm

Rođaci wrote:

а у матори јебао те саша радуловић муљара са запада.

tizlabor

Postby tizlabor » Fri Apr 22, 2016 5:03 pm

Morbid wrote:moje vidjenje sinocne debate
bajatovic - prica ono sto zelimo da cujemo, radi sasvim drugacije
pajtic - sem sto lepo napada sns, postavlja se licemerno, kao da nikad nigde nije bio
radulovic - nema sirinu debate, vrti par prica unaokolo, ali to sto prica ima neku tezinu
tadic - jebem ti sto majki sto imas obraza da se kadnidujes
saric - opleo po sns, menjali bi puno toga, ali ne vidim pomeranje u napred
martinovic - poslat samo da blati po ostalima, gnjida
obradovic - bitch I'm fabulous. kao da ostali nisu bili tamo. ispricao svoje i jebe mu se za debatu.

Bajatovic-ka'ce kraj,ajmo negde na pice i na picke.
Pajtic-sjebah se trebo sam da izadjem ko manjinska stranka hrvata,i da se drkam
Radulovic-partiokratija je napravila sranje u Siriji! :?
Tadic-ajde samo jos jednom...malko samo malcice da vladuckam...moze i mesna zajednica nema veze...
Sarovic-nije tolko sranje sto cu da ispadnem debil,nego sto ce glavonja posle da me jebe sto sam malo ispo debil...ajoj trese mi se glas trebo sam ja dva vinjaka zabiti u pravu je bila Radeta...
Martinovic-cekaj koga da napadam i kako stani polako smiri se...pajtic je cetnik,ne ja sam cetnik,cek nisam vise stani,ko je cetnik jebem ti sve ti jebem!
Obradovic-Tadic ce me izbosti nozem sto imam bolje odelo od njega hehehhe...cek moje vreme kako ono bese...

oi!

Postby oi! » Fri Apr 22, 2016 5:14 pm

Zanimljivo mi je koliko se kampanja Dveri razlikuje od prethodnih. Nema vise pominjanja staresinstva, pedera, crkve... I Bosko je mnogo smireniji, bolje obucen, frizura, ceo fazon. Izgleda da su se ovaj put malo opametili i da su angazovali nekoga da im vodi kampanju. Ona hardcore prica od ranije ne prolazi kod veceg broja ljudi.

навијај

Postby навијај » Fri Apr 22, 2016 5:19 pm

fillam wrote:Nisam citao sve do sad, kakvo misljenje generalno vlada o Radulovicu?

говно

ultrastito

Postby ultrastito » Fri Apr 22, 2016 8:37 pm

у круговима којима се ја крећем, а то су људи од неких 25 до 45 година, врло се често спомиње радуловић као опција за коју ће људи гласати. друга опција су двери-дсс, а трећа...трећа је нећу да изађем на изборе, боли ме курац.

нисам пратио кампању уопште и заиста не видим шта је тај радуловић толико напалио масу на њега? ако има било ко објективан да каже о њему пар реченица. сконтао јесам да је прозападни, проеу тип политичара, ал шта нуди од економије? чуо сам да као скупља експерте, од чега ми се искрено сере...одмах се сетим г17 и ту свака прича о експертима пада у кањон мораче и још се стена одваљује и пада на ту причу.

нисам паметан, мени су ближа опција двери...јебем ли га.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

1958

Postby 1958 » Fri Apr 22, 2016 8:50 pm

Trebao je neko da obeca da ce streljati Dinkica, kampanja bez greske.
Често одем до на село

Драгољупче

Postby Драгољупче » Fri Apr 22, 2016 8:57 pm

1958 wrote:
Драгољупче wrote:Ajmo plavi radikali.... Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica!

Vojo vojvodo!

Zivela Velika Srbija! :mrgreen: Moj glas ide Seselju samo zbog godina koje je proveo u Hagu, inace ni od njega niti od bilo koga ne ocekujem neke promene.U principu svi su isti, i taj Obradovic nije nista bolji od ostatka, niko od njih nema godinu radnog staza i svi imaju svoje izvore finansiranja spolja.Dok nam ne dodje neki general i patriota iz naroda nama bolje biti nece.Cesto razmisljam o Nedicevoj vladi narodnog spasa sastavljenoj od generala, i sve blizi sam utisku da takvi ljudi nisu mogli imati losih namera...

друг члан

Postby друг члан » Fri Apr 22, 2016 8:58 pm

Iz moje kuce svi za dveri,ostali 0
Choose Life

mungos

Postby mungos » Fri Apr 22, 2016 10:29 pm

1958 wrote:Trebao je neko da obeca da ce streljati Dinkica, kampanja bez greske.

Više sam za kamenovanje, al došlo vreme daj šta daš ...

Ja cu Zukorlica da podržim. Jedino kod njega vidim potencijalne dinamide.

fillam

Postby fillam » Fri Apr 22, 2016 11:14 pm

U poslednjih par dana u mom okruzenju i po socijalnim mrezama vidim previse pozitivnih komentara za Radulovica, pa zato i pitam, da vidim da li ima nesto sto ne znam, s obzirom da i dalje vagam kom manje govnetu da dam glas, a da jure cenzus. Koliko sam slusao coveka kako i sta prica, relativno ok je to, ali sve se svodi na ekonomiju, a ostalo muk, Nato, Kosovo, Rusija, EU, nista...

ultrastito

Postby ultrastito » Fri Apr 22, 2016 11:56 pm

иста прича
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Sat Apr 23, 2016 1:08 am

Ma човек нашао начин да придобије те младе јапије, начином говора, покретима руку где појашњава своје тезе као ментално заосталим људима, модерним дизајном у кампањи, заступљености на друштвеним мрежама...придобија оне које желе бити као просвећени, модерни, у супротности са примитвном околином која гледа ријалитије или се ложи на националистичке спике. :oops:

Иначе невероватно како професија успева да утиче на физиономију човека, онако сувоњав и испијен и није за друго него за стечајног управника.

Return to “Само опуштено”