Светско првенство - Русија 2018

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Занемарујем тактику

Re: Светско првенство - Русија 2018

Postby Занемарујем тактику » Fri Jul 06, 2018 3:53 pm

Opie wrote:Zelim im svu srecu iskreno i nadam se da mogu da naprave nesto ,iz cistog razloga zato sto zasluzuju ,sto predstavljaju zemlju na najbolji moguci nacin i bore se za dres,A jos su i generacija na izlazu .....

Ако је ово спрдња и троловање онда сам ја јуче увео интернет и први пут читам форум. Опет кажем заболе ме за кога ће да навија, не мрзим припаднике ни једне нације, ал немој овде да продаје причу о просвећености, до јуче се ложио на Ђујића и Милета Ронхила. Што се тиче ове твоје теорије о национализму истом логиком и хришћанство је замајавање сиротиње да би се неко богатио.

Спортски поздрав! Фудбал се враћа кући! :mrgreen:
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

Panzram

Postby Panzram » Fri Jul 06, 2018 4:13 pm

Taj što navija za CRO, taj sedi kući gleda sad ovu tekmu, čeka subotu, ne ide na "srpski navijački forum" da bude banovan, pobogu. Dakle, trolovi i zajebanti. E sad, ako ja grešim...onda sam mnogo grešan jbga, idem u pakao. :mrgreen:
Ovo neće na dobro da izađe...

Opie

Postby Opie » Fri Jul 06, 2018 4:16 pm

Занемарујем тактику wrote:
Opie wrote:Zelim im svu srecu iskreno i nadam se da mogu da naprave nesto ,iz cistog razloga zato sto zasluzuju ,sto predstavljaju zemlju na najbolji moguci nacin i bore se za dres,A jos su i generacija na izlazu .....

Ако је ово спрдња и троловање онда сам ја јуче увео интернет и први пут читам форум. Опет кажем заболе ме за кога ће да навија, не мрзим припаднике ни једне нације, ал немој овде да продаје причу о просвећености, до јуче се ложио на Ђујића и Милета Ронхила. Што се тиче ове твоје теорије о национализму истом логиком и хришћанство је замајавање сиротиње да би се неко богатио.

Спортски поздрав! Фудбал се враћа кући! :mrgreen:

Englaaannnddddd...vindaloooooo!!

Moram da kazem jos jedared ,ne navijam za Hrvatsku ali mi se svidja kako igraju nogomet.
A vidis bate ,ja nema sanse da navijam za Englesku .Ne mogu jednostavno da sebe nagovorim da ih gledam i ako sam drzavljanin ...
Moja baba mrzi Ruse ...kaze silovali Srpkinje 45 ,Kozaci bili brutalni ,ne voli ni Putina ,nije citala Tihi Don .

kao sto rekoh ,navijam za Srbiju i voleo bi da urade ono sto su Hrvati uradili za njihov fudbal.

Nego deder ,neka mi neko objasni meni ``prosvecenom`` ``liberalnom`` jebacu crnkinja `` gastosu`` kako to ide sa mrznjom.Prosinecki je okej ,Vokri je okej kako to? ne ide mi u glavu ..okej su zato sto su doprineli Srpskom sportu ? ili sportu uopsteno ? kako to ond aide sa mrznjom,cetnicima,UCK,ustasama i tako to ....selektivna mrznja .

Inace radi male sale ,moji su iz mesta Crnac kod Siska tako da mi je Afrika bila sudjenja.
Polsacu slike danas kad utakmica pocne.Ja cu da budem onaj u Ukrajinskom dresu .
(pS ovde ima opasnog lozenja na forumu ne moze covek vise ni da se zajebava.Cuj ovoga sa Kletvom babe vange da bog da ti srce kucalo na intezivnoj ...hahahaha toliko sam se nasmejao da mi je ustaska shapka pala sa glave)
ex-Pop Djujic

Brdja

Postby Brdja » Fri Jul 06, 2018 4:18 pm

Nema tog pakla koje će tebe Tezvi da primi :D
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Panzram

Postby Panzram » Fri Jul 06, 2018 4:25 pm

Ja sam već u Paklu...pa šta ti misliš gde smo mi sad? ;)
Ovo neće na dobro da izađe...

Brdja

Postby Brdja » Fri Jul 06, 2018 4:32 pm

Ma ti ćeš u raj. Tebi je to najgora kazna :D to je tvoj pakao :D
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Rođaci

Postby Rođaci » Fri Jul 06, 2018 4:56 pm

Занемарујем тактику wrote:истом логиком и хришћанство је замајавање сиротиње да би се неко богатио.

ovde već ima istine :mrgreen:

Занемарујем тактику

Postby Занемарујем тактику » Fri Jul 06, 2018 4:57 pm

Opie wrote:Nego deder ,neka mi neko objasni meni ``prosvecenom`` ``liberalnom`` jebacu crnkinja `` gastosu`` kako to ide sa mrznjom.Prosinecki je okej ,Vokri je okej kako to? ne ide mi u glavu ..okej su zato sto su doprineli Srpskom sportu ? ili sportu uopsteno ? kako to ond aide sa mrznjom,cetnicima,UCK,ustasama i tako to ....selektivna mrznja

Пошто си мене цитирао одговорићу на ово и нећу више да ширим тему. Великс већина навијача Партизана се не стиди своје историје, ни Вокрија, ни Фахрудина Омеровића, ни Бобека, ни Џевада Преказија, ни Бајра Жупића. Опет понављам не мрзим ни једног појединца, ал не могу да навијам за оно што представља хрватска репрезентација. Као што не мрзим ни једног навијача Звезде због навијачке припадности, али Звезду као клуб, као идеју и све оно што тај клуб представља мрзим највише на свету. Надам се да капираш. А што се тиче Просинечког мораћеш да питаш ове твоје са севера они ту имају неке опречне ставове.

Рођо шупља логика :mrgreen:
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.

1958

Postby 1958 » Fri Jul 06, 2018 5:01 pm

.Prosinecki je okej ,Vokri je okej kako to? ne ide mi u glavu ..okej su zato sto su doprineli Srpskom sportu ? ili sportu uopsteno ? kako to ond aide sa mrznjom,cetnicima,UCK,ustasama i tako to ....selektivna mrznja .

Rupe u zakonu jebiga, ucili ucili pa naucili (neko od snsa neko od spsa). 8-)
Често одем до на село

Opie

Postby Opie » Fri Jul 06, 2018 5:18 pm

Ajde da ne duljimo ,eto posle 10 godina na forumu i mene da razapnu jednom ,i to je okej. Pardoniram sto sam izneo svoje misljenje i sto sam malo davao gas ovim klincima .
Elem,Francuzi deluju solidno i zelim da vidim Francuska -Belgija polufinale. Po meni dva najlepsa dresa na SP trenutno igraju ...Ako navijam za nekoga iskreno,onda je to Belgija. Hrvatska -engleska za trece mesto .Po meni ....Samo da ovaj smrdljivi Brazil ispadne i onda mogu da gledam na miru .
ex-Pop Djujic

Brdja

Postby Brdja » Fri Jul 06, 2018 5:31 pm

Koje tek ti komplekse od njih imaš... Živiš tamo a mrziš ih. Svaki dan ih srećeš, pričaš sa njima, gledaš kako se vesele... A ne smeš da im pisneš. Koja ironija života.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Далтон

Postby Далтон » Fri Jul 06, 2018 5:57 pm

Nuklearni, realno si sada smorio. Ako nisi skontao da pojedinci trpaju i da se pecate onda si za lečenje definitivno. Kudravi pusti rovca ti urličeš, jebeš mamu i tatu. Opie pusti rovca ti opet. Brđa, ja ... itd. Daj iskuliraj sada ako posle 5 strana i 2 dana nisi skontao da vas trpaju u glavu onda bolje ne čitaj temu.

Ps. Da napomenem svima da Kudravi ima mnogo zajeban smisao za humor. Ekstremno zajeban. I treba biti stvarno doktor da skontaš kada se zajebava. Ali mu skidam kapu.
(Street Force / Curva Orientale)

Brdja

Postby Brdja » Fri Jul 06, 2018 7:16 pm

E Nole Nole... Image
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

1958

Postby 1958 » Fri Jul 06, 2018 7:43 pm

Nole je iz monaka ovo je ok
Често одем до на село

Bunt

Postby Bunt » Fri Jul 06, 2018 8:11 pm

Brdja wrote:Mnogo vas je pa me zaista mrzi da svakome odgovaram posebno pa ću odgovoriti u globalu a ko shvati, shvatio je. Kao prvo, ako neko nema isto mišljenje kao vi, naučite se da ne vređate sagovornika već da argumentovano odgovorite. Mogu i ja da na svaku uvredu vratim ali nema poente jer će onda sve ovo biti obrisano od strane admina. Kao drugo... Zbog čega ste vi svi zapeli gastos, Nemačka i sl.? Gde sam ja u ovoj priči spomenuo bilo šta od toga? Ako vam je to jedini argument onda je bolje i da se ne javljate. Već sam pisao da ja već neko vreme idem tamo-vamo ali da živim u Srbiji. Ne znam koliko puta trebam da ponovim da bi neki ljudi to shvatili. Jebe mi se za Hrvate samo mi je zasmetalo što su odmah svi veliki Srbi na internetu a kada treba da se dokaže to srpstvo većina je tada manja od makovog zrna. Zašto sam rekao da je nacionalizam za gladne ljude? Pa zato što je nacionalizam na ovim prostorima dosta ekstreman. Loženje na menjanje granica, na ratove, na mržnju prema celim narodima itd. Svaki normalan, ispunjen čovek u svim pogledima će gledati uvek pre da sačuva svoju porodicu nego da vodi ratove. Kada je čovek gladan i nezadovoljan mnogo ga je lakše ubediti u neke stvari a to smo više puta videli u mnogo primera. Nego je najlakše napujdati nekoga ko je gladan i nezadovoljan. Nekoga ko ne zna da misli svojom glavom. Vama niko ne brani da volite svoju zemlju, ja je prvi volim ma šta vi pričali sada ovde. Ali je razlika između ljubavi prema svojoj zemlji i bolesnog nacionalizma kakav se propagira na ovim prostorima.

Po tome, svaki ispunjen covek je u stvari materijalista koji ce gledati kako da spasi svoju guzicu, proda sve što ima i ode sa svojima na neko drugo mesto. Provereno dokazano u krajini, r.srpskoj, kosmetu i srbiji. Kada bi svako svoje dupe gledao kao sto ti predlazes Srbi bi nestali jos u osmom veku.

Opie

Postby Opie » Fri Jul 06, 2018 8:25 pm

Jebi Brazil ajmo.....

Inace , obzervacija ; sedim u baru sa oko 40 belgijanaca . Jedan ustane da peva himnu ,39 mu zvizde I kazu da nije normalan. Jedan prica na francuskom , Niko ga ne jebe 2% a on nece da prica na flemiskom . Onda opet dvojica koji zive 50km jedan od drugoga ne razumeju se.... Interesantan narod
ex-Pop Djujic

јахач магле

Postby јахач магле » Fri Jul 06, 2018 8:34 pm

Brdja wrote:E Nole Nole... Image
Сад га готивиш? :)
...Сијају звезде као очи конобарице...

riper

Postby riper » Fri Jul 06, 2018 8:36 pm

Brate pa na kojem jeziku navijaju, da li imaju neku zajednicku pesmu. Da li je himna na flamanskom ili ovom drugom jeziku ili postoje obe verzije (ili je bez teksta kao BiH).

Inace u nekim davnim vremenima navijao bih za Brazil svim srcem. Danas mi nije toliko odvratno ni da ih belgijanci masakriraju.

Brdja

Postby Brdja » Fri Jul 06, 2018 8:52 pm

@Bunt, ružna je tema, aj da ne nastavljamo... Batali...

@jahač, sad je konačno čovek

@tema, Jbt, ovi Belgijanci se od početka međusobno svađaju... Odličan rezultat, samo da nastave u istom ritmu
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Return to “Само опуштено”