Занемарујем тактику wrote:Opie wrote:Zelim im svu srecu iskreno i nadam se da mogu da naprave nesto ,iz cistog razloga zato sto zasluzuju ,sto predstavljaju zemlju na najbolji moguci nacin i bore se za dres,A jos su i generacija na izlazu .....
Ако је ово спрдња и троловање онда сам ја јуче увео интернет и први пут читам форум. Опет кажем заболе ме за кога ће да навија, не мрзим припаднике ни једне нације, ал немој овде да продаје причу о просвећености, до јуче се ложио на Ђујића и Милета Ронхила. Што се тиче ове твоје теорије о национализму истом логиком и хришћанство је замајавање сиротиње да би се неко богатио.
Спортски поздрав! Фудбал се враћа кући!
Englaaannnddddd...vindaloooooo!!
Moram da kazem jos jedared ,ne navijam za Hrvatsku ali mi se svidja kako igraju nogomet.
A vidis bate ,ja nema sanse da navijam za Englesku .Ne mogu jednostavno da sebe nagovorim da ih gledam i ako sam drzavljanin ...
Moja baba mrzi Ruse ...kaze silovali Srpkinje 45 ,Kozaci bili brutalni ,ne voli ni Putina ,nije citala Tihi Don .
kao sto rekoh ,navijam za Srbiju i voleo bi da urade ono sto su Hrvati uradili za njihov fudbal.
Nego deder ,neka mi neko objasni meni ``prosvecenom`` ``liberalnom`` jebacu crnkinja `` gastosu`` kako to ide sa mrznjom.Prosinecki je okej ,Vokri je okej kako to? ne ide mi u glavu ..okej su zato sto su doprineli Srpskom sportu ? ili sportu uopsteno ? kako to ond aide sa mrznjom,cetnicima,UCK,ustasama i tako to ....selektivna mrznja .
Inace radi male sale ,moji su iz mesta Crnac kod Siska tako da mi je Afrika bila sudjenja.
Polsacu slike danas kad utakmica pocne.Ja cu da budem onaj u Ukrajinskom dresu .
(pS ovde ima opasnog lozenja na forumu ne moze covek vise ni da se zajebava.Cuj ovoga sa Kletvom babe vange da bog da ti srce kucalo na intezivnoj ...hahahaha toliko sam se nasmejao da mi je ustaska shapka pala sa glave)