Музичко образовање и култура навијача
-
Re: Музичко образовање и култура навијача
Капирам да сам досадан али мислим да ће ми ово бити последњи пост у вези овог спота...
Ognjen Janković, jedan od članova grupe “Beogradski sindikat”, za Telegraf je prokomentarisao reakciju Aleksandra Vučića i odgovorio na nekoliko intrigantnih pitanja koje nameće tematika spota, kao i same pesme.
– Nema tu šta da se komentariše. Svaki političar će tako odreagovati… To su sve komentari u smislu tapšanja po ramenu, kao, sve je u redu i idemo dalje. Niko normalan na toj funkciji neće drugačije odreagovati i ništa se neće promeniti… - rekao je Ognjen.
Na pitanje da li su očekivali da će spot i pesma “Sistem te laže” napraviti totalni haos na internetu i društvenim mrežama, te biti pregledan na Jutjubu više od 760.000 puta za nepuna 24 časa, Ognjen kaže:
– Mi ne živimo od svoje muzike. Nikad nismo živeli od svoje muzike. Postojimo 17 godina i burna reakcija u burna vremena je normalna stvar. Uvek kad neko javno iznese svoje mišljenje, reakcija je takva… Mogu ja da pevam u pesmi šta hoću, ali ništa se neće promeniti.
http://www.politika.rs/scc/clanak/353492/Spektar/Ritam/Milion-pregleda-nove-pesme-Beogradskog-sindikata
die natwoord u bg i let 3 u subotici. kako jedva čekam leto....kao srednjoškolac
svaka moja slabost je sigurno prolazna
...a ako ostanem, moraću dalje...
Yo-landi fokken vi$$er
- Nikada Agencija
MARKER wrote:
Ja sam vjerovatno malo priglup. Jel zna neko da pojasni, sta je doticnom bio cilj sa ovom pjesmom? Jel ima neku poentu ili... ?
''Penal bio, crveni je bio zbog psovanja sudije i igrača, tako da je sve čisto.'' PFC
poslušaj pesmu Gnjilane od Riblje Čorbe
- Nikada Agencija
Znam ja tu pjesmu i od prije, al opet ne vidim poentu ove pjesme... Mada i nebitno,da ne gusimo temu...
''Penal bio, crveni je bio zbog psovanja sudije i igrača, tako da je sve čisto.'' PFC
-
Ne znam ako se neko seca ovih...
- lost&found
svaka moja slabost je sigurno prolazna
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...