Светско првенство - Русија 2018

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
kocka

Re: Светско првенство - Русија 2018

Postby kocka » Thu Jul 05, 2018 9:42 pm

Opie wrote:Mi smo sad rusi jel Tako ???? Zaboravio Sam sta Sam ... Rus , grk , etiopljanin.... Moja shahovnica pocinje SA crvenim poljem
Prosinecki

Обичан гастрабајтер. Ко и браћа далтони.

Националну причу си покупио уз вутру и пиво, па када си прешао на јаче ствари скапирао да је национализам труба.

Сад прцаш по Африци и просвећујеш оне што су остали у „олд кантри" , а које си препишо чим си прешао пасошку.

Ако дођеш у Еуропу, сврати до Блајбурга и поклони се људима погинулим за домовину.

Kockalone

Postby Kockalone » Thu Jul 05, 2018 10:47 pm

:)
Image

Brdja

Postby Brdja » Thu Jul 05, 2018 10:47 pm

Druže Kocka, nauči bar osnove nemačkog, kad ga već upotrebljavaš.
Nacionalizam je za loženje siromašnog i gladnog naroda.
A Dodik tj Opie... Šta ste se vi uhvatili da nekome solite pamet? Dečko ima pravo na svoje mišljenje, napisao ga je na javnom forumu koji služi za to... I gde je sada tu problem? Jel neko vas tera da imate isto mišljenje kao on? Ne tera vas. Serete tu nešto o njihovim kompleksima a puna vam usta njih. Ne volim ih, ko im jebe mater, ali neću ni sada svaku njihovu izjavu, objavu i svako delo da pratim i komentarišem. Svi ste sad veliki Srbi... Triprstasrbija... A kad dobijete priliku da odete iz te Srbije jedva čekate
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

kocka

Postby kocka » Thu Jul 05, 2018 11:10 pm

Brdja wrote:Druže Kocka, nauči bar osnove nemačkog, kad ga već upotrebljavaš.
Nacionalizam je za loženje siromašnog i gladnog naroda.
A Dodik tj Opie... Šta ste se vi uhvatili da nekome solite pamet? Dečko ima pravo na svoje mišljenje, napisao ga je na javnom forumu koji služi za to... I gde je sada tu problem? Jel neko vas tera da imate isto mišljenje kao on? Ne tera vas. Serete tu nešto o njihovim kompleksima a puna vam usta njih. Ne volim ih, ko im jebe mater, ali neću ni sada svaku njihovu izjavu, objavu i svako delo da pratim i komentarišem. Svi ste sad veliki Srbi... Triprstasrbija... A kad dobijete priliku da odete iz te Srbije jedva čekate

Не треба мени A1 немачки да бих имао хлеба да једем тако да опуштено.

Свако има право на своје мишљење, ал немој да кукаш када ти се звог истог људи смеју. Буди велик дечко.

Реци ми само да ли си ту мудрост о нациоализму усвојио пре или после преласка пасошке ? Пошто је евидентна та „промена свести" код вас гастрабајтера.

Brdja

Postby Brdja » Thu Jul 05, 2018 11:16 pm

Reci ti meni... zadovoljan čovek, ispunjen ljubavlju prema porodici i okružen istom, onaj ko ne razmišlja svaki dan da li će sutra imati da prehrani porodicu... Da li će se takav čovek zamarati nacionalizmom?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Jul 05, 2018 11:16 pm

Brdja wrote:Nacionalizam je za loženje siromašnog i gladnog naroda.

Aj заебавање с овим Опијем да л тролује или се инати, али ај теби нешто да напишем озбиљно, да нешто научиш, пошто си почео већ серијиски и гадно да смрдиш овде. Ово немој доживети као увреду, ово је упућено заправо свакоме ко се прима на ову Алојзије Пушић или како се већ зове онај приморски вутрашин причу из цитата овог горе.

Узо деда свог унука,
Метно га на крило,
Па уз гусле певао му
Што је негда било.

Певао му српску славу
И српске јунаке,
Певао му љуте битке,
Муке свакојаке.

Деди око заблистало
Па сузу пролива,
И унуку своме рече
Да гусле целива.

Дете гусле пољубило
П онда пита живо:
„Је ли, деда, зашто сам ја
Те гусле целиво?“

„Ти не схваташ, Српче мало,
Ми старији знамо, –
Кад одрастеш, кад размислиш,
Каз ће ти се само!“

Тужно је друже кад се одрасте, и размисли, а не схвати, баш ништа. Буд ми поздрављен ;)
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Brdja

Postby Brdja » Thu Jul 05, 2018 11:18 pm

Reče čovek koji se loži na Tita. Zašto bih ti bilo šta dalje odgovarao?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Jul 05, 2018 11:22 pm

Ја Тита презирем ако на мене мислиш

Karamba

Postby Karamba » Thu Jul 05, 2018 11:22 pm

Koliko su ljudi polupani, to je strašno. Više ne znaju gde biju da opravdaju što navijaju za Hrvate koji pevaju baci bombu, goni bandu preko izvora.

I to kao navijači, navijaju za one kojih su se njihovi ljudi odrekli i poslali ih u Rusiju sa parolom "Daboga sve izgubili". Kada su ih svi njihovi napušili i odjebali, naši sada navijaju za ove što lažno svedoče i čuvaju mamićevu prčiju koji je maltene sve navijačko tamo ugasio. Naši koji navijaju za modrića, lovrena i ostale spodobe kao šlag na tortu dobiju pozdrave iz hrvatske reprezentacije "stići će vas naša ruka i u Srbiji".

Čuj ovog gore, dečko ima pravo na svoje mišljenje da navija za one koji pevaju da bacaju bombe na Srbe? Nacionalizam je za loženje siromašnog i gladnog naroda? Ja prvi nisam nacionalista, ali tebi mogu da kažem da si velika debilčina za ovo što si iskenjao u porici. Samo što si ti i ti bio nacionalista dok nisi otišao preko i uzeo prve pare, a ja nikada nisam, pa sam opet ovde i nabijem na kurac i tebe i tog Opie-a takve polupane.

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Thu Jul 05, 2018 11:24 pm

Brdja wrote:Reci ti meni... zadovoljan čovek, ispunjen ljubavlju prema porodici i okružen istom, onaj ko ne razmišlja svaki dan da li će sutra imati da prehrani porodicu... Da li će se takav čovek zamarati nacionalizmom?

Da.

I brate stvarno vise davis sa tom Nemackom i tim materijalizmom. Ostani tamo i nemoj vise ni da se vracas kad je tamo tako lepo.

Brdja

Postby Brdja » Thu Jul 05, 2018 11:36 pm

Daj bre Kudravi, pa iz aviona se vidi da si prikrivena komunjara.

@karamba, možeš slobodno tvog tatu i tvoju mamu da nabiješ na kurac.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Druidid

Postby Druidid » Thu Jul 05, 2018 11:36 pm

Brdjo tu Rambo Amadeus filozofiju ostavi za neko drugo mesto, nemoj je prosipati ovde, zato sto uopste nije tacna i za to imas koliko hoces primera.
Ako vec hoces da pricas sa tog nekog filozofsko/psiholoskog osnova imas Maslovljevu piramidu potreba, gde ako ne zadovoljis potrebe iz jednog nivoa ne mozes da ispunjavas potrebe koje su na sledecem nivou. Ti upravo pricas da coveka koji je zadovoljio potrebe sa visih nivoa ove piramide ne zanimaju nacionalizam, patriotizam ili na sta vec mislis. To apsolutno nije tacno i nema skoro nikakve veze jedno sa drugim.

Brdja

Postby Brdja » Thu Jul 05, 2018 11:39 pm

@bruno, gde sam ja spomenuo Nemačku? Pošto je tvoj odgovor na moje pitanje "da"... Reci mi sledeće, da li bi žrtvovao svoju porodicu za Srbiju ili bi u slučaju rata gledao da ih spaseš i odeš iz Srbije?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Jul 05, 2018 11:40 pm

odma' vade gusle, nerealno :mrgreen:

Brđo, navijanje za likove poput Šimunića i Lovrena je sumanuto, oni javno uzvikuju ustaške poklike i pevaju ustaške pesme
to nije kao navijanje protiv Engleza ili Nemaca koje ljudi mrze zbog istorije i politike, iako igrači nemaju veze s tim, nego bukvalno navijanje za ustaše

btw Rambo je car

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Thu Jul 05, 2018 11:45 pm

Brdja wrote:@bruno, gde sam ja spomenuo Nemačku? Pošto je tvoj odgovor na moje pitanje "da"... Reci mi sledeće, da li bi žrtvovao svoju porodicu za Srbiju ili bi u slučaju rata gledao da ih spaseš i odeš iz Srbije?

Cekaj jel sam ja nesto propustio ili je ovde rat? Kakva su ovo pitanja?

Prvo si rekao jednu od vecih gluposti da covek koji ima porodicu i solidno novca ne moze da bude nacionalista.
Drugo, cak i kada neko ode preko da zaradi nesto kesa i ispuni neke svoje snove (sto je ok), ne mora odmah da pljuje po svemu iz drzave odakle dolazi. A to upravo radis ti.

Brdja

Postby Brdja » Thu Jul 05, 2018 11:51 pm

@rođaci, pročitaj da sam ja prvi rekao da ih ne volim i da mi puca kurac za njih. Niti ih podržavam niti obraćam pažnju na njih.

@bruno, nije rat ali je nacionalizam često dovodio do njega tako da je moje pitanje sasvim na mestu. Sasvim je normalno biti patriota i voleti svoju zemlju, ja nisam nigde rekao drugačije. Jednostavno, ispunjen čovek se neće ložiti na ratove i slične budalaštine jer ima nešto što mu je preče a to je da proživi ljudski svoj život.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Jul 05, 2018 11:56 pm

ti braniš čoveka koji ih hvali
od toliko zemalja koje dobro brendiraju svoje simbole, nazive, kulturu, baš ustaše treba da nam budu primer, a ne Senegal, Egipat, Kolumbija ili neko četvrti?

eno Nigerija svojim dresom i trenerkama napravila haos, valjda je to primer, a ne likovi koji slave uz Čavoglave?

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Fri Jul 06, 2018 12:01 am

1. Рамбо је цар, изузетно интелигентан лик, волео бих попити пиву с њим, али мислим да је и сам свестан колико се пута сам попишао на своје приче и ставове. Што се тиче реченице која је цитирана у питању је класична вутроманско- неолевичарска будалаштина којом Рамбове спике не обилују превише али довољно их има да офарбају причу и смарају. Како год, сама реченица грми колико везе с истином нема.

2. Гусле нису извађене одмах, него сам се прво зајебавао, гусле су ту да изведу Брђу на прави пут. Кад одрасте и размисли, кашће му се само. Кога занима више о пореклу ових стихова, нек прочита нешто о аутору.

3. Кад већ кењам озбљно- та прича спорт изнад политике, ау какав је то курац. Невиђен куртон од приче, али невиђен, и то бушан. Спорт је сублимација рата. Сви ви који причате како је спорт изнад политике за време мондијала треба да се намажете оном фарбом за фацу, али по дупету, пустите деспацито и дате оглас на неком геј сајту, и то да напишете да сте пасивни.

4. Зезао сам се, БМК >> покатоличена пиздурина, серем ти се у папину капицу перковићу

Живи били на стотине љета

Karamba

Postby Karamba » Fri Jul 06, 2018 12:03 am

Brdja wrote:Daj bre Kudravi, pa iz aviona se vidi da si prikrivena komunjara.

@karamba, možeš slobodno tvog tatu i tvoju mamu da nabiješ na kurac.

Mene možeš da vređaš preko foruma, jer van njega ne postojiš, a roditelje ne diraj. Nisu ni moji ni tvoji roditelji krivi što si bio nacionalista i isti kao ovi što ih sada prozivaš, pa kada je prva gasto plata legla, onda si počeo da gledaš s visoka i deliš lekcije,a ne kapiraš da si mali moralni gmizavac i debilčina.

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Fri Jul 06, 2018 12:10 am

А шта су толико проблем те Чавоглаве, логично је да кад направиш успех са својом земљом тежиш најјачим патриотским емоцијама, њима је Томпсон тај врхунац, вероватно су требали у том моменту да певају како имају срећну породицу сређен живот, или није још до њих допрла умност Рамбова...Уосталом треба и Французи да мењају речи Марсељезе, дал је могуће да са таквим стандардом тамо имају химну у којој се грађани позивају на оружје :shock: :?

Return to “Само опуштено”