Занимљиве слике и клипови
Re: Занимљиве слике и клипови
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Sto je jedan od osnivaca hul ekipe Music Hall(Zenit) otovrio dobru berbernicu u Piteru,bas ono u old school fazonu.Klientela uglavnom njuske sa Ruske scene.
https://www.instagram.com/lumberjack_barbershop_spb/
https://www.instagram.com/lumberjack_barbershop_spb/
Има нешто слично и у Београду.Очигледно ниси био у Карловој берберници.
1000 rsd šišanje? Jesu li oni normalni???
Dodješ kod burazera Stefana u ns da te napravi na čoveka i još ti ostane i za ćips .
Berber Smith u ns. Ako neko nije bio, sve preporuke.
Dodješ kod burazera Stefana u ns da te napravi na čoveka i još ti ostane i za ćips .
Berber Smith u ns. Ako neko nije bio, sve preporuke.
-
Ма нека сисају каре хипстери са брадама исви ти ''модерни'' и повампирени бербераји, брице и остала говна.. Шишање сома динара?! Лицкање браде и бркова. Мрш! Као пијеш пиће у пабу који је део фризерског салона и играш нинтендо док чекаш.. Која јадна прича.
-
Шалим се. Супер је то..
-
Или није?!
Чича код мене у крају за 250 динара (и то је много) за 10 минута ме скрати на тројку и вози даље.
- Џими Заказака
За 150 кинти на кеца једном у три недеље.
- CamoSurprise
Za 20 jura mašinica, vozimo po vugli i klinac i ja već ihaj godina, a ovaj se ošiša dva puta za te pare, ali jbga - cure vole kad brkovi žare.
Gilajdza RIP
Дуге косе носили, гумица 10 дин.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
- Занемарујем тактику
gilajdza wrote:Za 20 jura mašinica, vozimo po vugli i klinac i ja već ihaj godina, a ovaj se ošiša dva puta za te pare, ali jbga - cure vole kad brkovi žare.
Права прича. Пре 4 и по године ровентину машиницу узео за 4 сома. Шишам се од тад, шишао сам другаре, ћалета, деду, скраћујем браду. Не плаћам шишање, не купујем жилете.
...Гладан и крвав је народ мој.
А сјајна прошлост је лаж.
А сјајна прошлост је лаж.
- CamoSurprise
Zaboravih da kazem da je i moja Rowenta. Ispraksao sam se za ove godine i liniju i prelaz...Mogu i u biznis da se bacim, vidis da ljudi placaju 150-200-250 kinti za te jednostavne frizure.Занемарујем тактику wrote:Права прича. Пре 4 и по године ровентину машиницу узео за 4 сома. Шишам се од тад, шишао сам другаре, ћалета, деду, скраћујем браду. Не плаћам шишање, не купујем жилете.
Gilajdza RIP
detelinara83 wrote:Ма нека сисају каре хипстери са брадама исви ти ''модерни'' и повампирени бербераји, брице и остала говна.. Шишање сома динара?! Лицкање браде и бркова. Мрш! Као пијеш пиће у пабу који је део фризерског салона и играш нинтендо док чекаш.. Која јадна прича.
Jedan je Djole frizer
Jel u cenu ulazi i skidanje dlaka iz nosa?
(Street Force / Curva Orientale)
Ali koji raspored nogu. Skok s Juga (mislio sam da će mu pući koleno) i onda sitan vez. Šprinterica
(Street Force / Curva Orientale)