Вечити ривали - вести и дискусија
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
B92 objavio seriju tekstova o derbiju, praćeni su snimcima i intervjuima
baš je dobro
http://www.b92.net/sport/derbi/
baš je dobro
http://www.b92.net/sport/derbi/
Lokomotiva do kraja igra kuci protiv Zvezde, pa protiv Unikahe i na kraju gostuju Darusafaki.
Pao gostuje Darusafaki, docekuje Cedevitu i gostuje Efesu.
za drugo mesto nam najverovatnije trebaju sve 3 pobede, bice najteze u sledecem kolu, dobili smo ih 14 razlike prvu, pa sad da izgubimo sa 13 bolji smo u krugu, ali tesko da ce oni izgubiti jednu od preostale dve, znaci mora pobeda.
Pao gostuje Darusafaki, docekuje Cedevitu i gostuje Efesu.
za drugo mesto nam najverovatnije trebaju sve 3 pobede, bice najteze u sledecem kolu, dobili smo ih 14 razlike prvu, pa sad da izgubimo sa 13 bolji smo u krugu, ali tesko da ce oni izgubiti jednu od preostale dve, znaci mora pobeda.
Re: Спортске вести и занимљивости
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
- Кудрави Гаучос
Занимљив тренутак, 1990. Три навијачке групе, и три копа на трибинама "нашег највећег спортског објекта." Ко има времена нек погледа и ПОСЛУША цео овај клип, Не суњам да ћемо ми цигањи то урадити, ал препоручујем и Гробарима, мада сам ишчушпао кључне тренутке, звучници важнији од екрана:
http://www.youtube.com/watch?v=jIkxeYOCwD0&t=457
http://www.youtube.com/watch?v=jIkxeYOCwD0&t=807
http://www.youtube.com/watch?v=jIkxeYOCwD0&t=1376
http://www.youtube.com/watch?v=jIkxeYOCwD0&t=457
http://www.youtube.com/watch?v=jIkxeYOCwD0&t=807
http://www.youtube.com/watch?v=jIkxeYOCwD0&t=1376
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- pustinjska lisica
,,.....Ne traži se od drugova da budu navijači Partizana ali drugovi treba da vole taj tim jer je to tim naše Armije a mi samo njen sastavni dio.."
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
марамица маркизет, мене воли цео свет
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.
nisu rekli mnogo toga sto vec ne znamo, ali moze da se pogleda
- ultrastito
овај мицић који је то балван од играча. милета лисица за њега лери бирд.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Ne znam da li sam lepo prebrojao, ali Micic je 4 ili 5 napada za redom izgubio loptu i promasio 2 slobodna bacanja, u trenutku kada smo konacno dosli do prednosti. Ako neko treba na lomacu, to je on.
Inace, i Micic i Guduric znaju da imaju zute minute gde totalno urnisu tim. Gudura je veliki potencijal, ima muda, zna da se otkaci i udje u seriju poena. Ali ima delove utakmice gde igra mlitavu odbranu, gde ga obilaze kao da je duh, gde u napadu gubi lopte. Ali ajde, Guduric je mlad, moras da mu trpis greske. Micic bi trebalo da je neki reprezentativni kalibar, ali ima zabrinjavajuce padove u igri.
Inace, i Micic i Guduric znaju da imaju zute minute gde totalno urnisu tim. Gudura je veliki potencijal, ima muda, zna da se otkaci i udje u seriju poena. Ali ima delove utakmice gde igra mlitavu odbranu, gde ga obilaze kao da je duh, gde u napadu gubi lopte. Ali ajde, Guduric je mlad, moras da mu trpis greske. Micic bi trebalo da je neki reprezentativni kalibar, ali ima zabrinjavajuce padove u igri.
- ultrastito
мицић ми личи на неку причу менаџерског играча који је код нас дошао да се разиграва и видно екипа трпи због њега. мени је више мистерија лазић...он лик уопште не личи на себе више
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Kakve veze imaju Vasilije Balvan Micić i gopodin igračina Mileta Lisica, niti su ista klasa igrača niti igraju na istoj poziciji? Da li ja to pogrešno kapiram ili ti porediš dva balvana, ali je u ovom slučaju jedan manji od drugog?
Izvinjavam se ako sam pogrešno protumačio, u suprotnom, ime Milete Lisice se izgovara stojeći i skida se kapa.
Izvinjavam se ako sam pogrešno protumačio, u suprotnom, ime Milete Lisice se izgovara stojeći i skida se kapa.
Kibiców wrote:Kibiców wrote:Rutinska pobeda sto bi se reklo. Izgleda da vise nije ni vest dobiti nekog u top16 dva'es' razlike!
Neki moj scenario u glavi. Idemo na Laboral u top8. Dobijamo Efes sa vise od 1 razlike, ostavljamo iza sebe Darusafaku, Unikahu, PAO (sve zeleno ), Cedevitu i Efes i kao treci idemo na Laboral koji ce tamo biti drugi. E a u top8 Radonja vadi svoju svesku ''kako razguziti Spance'' i tu nece biti problema. Posle toga pravac magicni grad Minhen!!
Prc
edit: e jebi ga, nije Minhen nego Berlin! Nema ni veze
Za malo sam promasio! Bilo je blizu i imalo je osnova. Nema veze, krivo mi je samo sto ce Laboral ili PAO na fajnal for a realno Zvezda guzi i jedne i druge!
Jos neko da kaze da je grupa na pocetku sezone bila laka?
p.s. smanjite dozivljaj sa zakljucavanjem teme, nije vam fora
Kapiram ja da smo cetvrti sta god se desi i da nas bas boli kurac da grizemo protiv cedevite, ali nisu morali bas tako mizerno da odigraju utakmicu. Trebalo je makar malo da se kurobecaju, a ne da u prvoj cetvrtini gubis 19 razlike.
Svi su kolektivno odigrali ko vagine, ali kada bih bas morao da izaberem dvojicu najgorih, to su definitivno Vasa Micic i brat Danguba.
Gledajuci proslu i ovu utakmicu, Micic je pomerio neke granice u tome koliko moze lose da odigra meceve. Mislim da je on dao onu prvu trojku, nakon koje je dosla serija promasaja. Posle te trojke, on je pokusavao da postigne jos neku, pa nije uspeo. Nije uspeo da uleti pod kos, nije uspeo da dodaje, nije uspeo da asistira, ma nije uspeo ni blok da postavi kako treba. Za igraca koji pretenduje da jednog dana bude reprezentativac ima zaista zabrinjavajuce losa izdanja. Pa u prosloj je njegova serija od pet, sest, uzastopnih gresaka gde je prodao lopte resila utakmicu protiv Darusafake.
Brat Danguba je sam sutnuo jedno 4 ili vise puta za tri poena i nijednom nije bio ni blizu da pogodi. Prodavao je lopte, pravio glupe faulove, sve vreme u kontraritmu. Jovic ono malo sto je odigrao bio je cist horor. Lopta mu ispada u aut, ispada mu iz ruke, ne moze da nadje Cirbesa, ne moze nista.
Drugar ima teoriju zavere da je Zvezda odigrala lose za kladionice, ajde neka bude tako. Ne ocekujem da u utorak pobede CSKA, ali samo da se ne sramote ko veceras.
Svi su kolektivno odigrali ko vagine, ali kada bih bas morao da izaberem dvojicu najgorih, to su definitivno Vasa Micic i brat Danguba.
Gledajuci proslu i ovu utakmicu, Micic je pomerio neke granice u tome koliko moze lose da odigra meceve. Mislim da je on dao onu prvu trojku, nakon koje je dosla serija promasaja. Posle te trojke, on je pokusavao da postigne jos neku, pa nije uspeo. Nije uspeo da uleti pod kos, nije uspeo da dodaje, nije uspeo da asistira, ma nije uspeo ni blok da postavi kako treba. Za igraca koji pretenduje da jednog dana bude reprezentativac ima zaista zabrinjavajuce losa izdanja. Pa u prosloj je njegova serija od pet, sest, uzastopnih gresaka gde je prodao lopte resila utakmicu protiv Darusafake.
Brat Danguba je sam sutnuo jedno 4 ili vise puta za tri poena i nijednom nije bio ni blizu da pogodi. Prodavao je lopte, pravio glupe faulove, sve vreme u kontraritmu. Jovic ono malo sto je odigrao bio je cist horor. Lopta mu ispada u aut, ispada mu iz ruke, ne moze da nadje Cirbesa, ne moze nista.
Drugar ima teoriju zavere da je Zvezda odigrala lose za kladionice, ajde neka bude tako. Ne ocekujem da u utorak pobede CSKA, ali samo da se ne sramote ko veceras.
sad vidim ovaj Riperov upis...brate mene mrzelo da gledam utakmicu, nekako sam je bas preko kurca gledao, kako li je njima da igraju...
a ako ne pobedimo u utorak, onda moze u cetvrtak
a ako ne pobedimo u utorak, onda moze u cetvrtak
- CamoSurprise
Sutra svi zajedno...Vucicu seceru, sta cemo za veceru!
Gilajdza RIP
Dajte neki striming za derby...
- нуклеарни удар
- CamoSurprise
Finale kupa za spas sezone...Igrace se 11.maja, a na taj dan pre 50 godina igrano je finale Kupa sampiona Real - Partizan.
U rasulu kluba, ocajnoj sezoni, prepucavanju dve struje u upravi od kojih se ne zna koja je jadnija, valjda ce bar deo publike koji stvarno voli klub prepoznati momenat.
Tacan rezultat 2:1 za Javor, uz naravno prvi gol Partizana!
U rasulu kluba, ocajnoj sezoni, prepucavanju dve struje u upravi od kojih se ne zna koja je jadnija, valjda ce bar deo publike koji stvarno voli klub prepoznati momenat.
Tacan rezultat 2:1 za Javor, uz naravno prvi gol Partizana!
Gilajdza RIP
Чекај полако јебеш резултат није ту нека квота него реци ти нама јел из 1 у 2?