Спортске вести и занимљивости

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Кудрави Гаучос

Re: Спортске вести и занимљивости

Postby Кудрави Гаучос » Thu Jun 07, 2018 4:43 pm

Spoiler:
Има и ова :lol:

Прича је ишла да је Мијат режирао овакав спот ;) E говно једно што је уби
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

riper

Postby riper » Thu Jun 07, 2018 4:58 pm

Samo mi ovde smo fudbalskoj reprezentaciji dali toliko alibija, da smo pokrili skoro sva sranja koja su prikazivali na terenu. Magicnu podrsku sa tribina u najvecem broju slucajeva nisu imali ni drugi nasi sportisti. Kao sto sam pomenuo, vaterpolisti, odbojkasi, pa tu ne znamo da se uopste igra takimcenje negde do polufinala. Kosarka, gotivimo ih ali ih skoro uopste ne pratimo. Oni i kada useru nikada ne udare po publici, navijacima, medijima, problem traze u sebi, iako bi oni opusteno mogli da kenjnaju po nama. Samo ovim primadonama sada smeta kada je ovako ili onako.

Najveci broj fudbalskih reprezentacija nema podrsku organizovanih navijackih grupa. Mi tek necemo imati, jer vise ne postoji scenario da ce jedan do drugog stajati ljudi koji su do juce, ne bacali cigle i stanglirali jedni druge, vec koji su do juce pucali jedni na druge. Kod nas je toliko stvari otislo predaleko, da neke stvari necemo doziveti.

Ali opet i Marakana i JNA su uglavnom bili dobro popunjeni na 90 odsto meceva reprezentacije. Svi se secamo Poljaka zato sto je to bila retka utakmica kada skoro niko nije dosao i to ni navijaci ni publika i to nakon sto su ovi ponovo propali u kvalifikacijama. Samo je jos fudbalerima problem i tribina i visoka trava i mekana lopta itd...

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Thu Jun 07, 2018 5:10 pm

Нисам поборник оне флоскуле ''да си политичар и ти би крао'', али сам убеђен у то да би се 80% форума понашало исто као и ти фудбалери да нагло уђу у кеш и отисну се у свет практично још као неоформљене личности, као што би и они вероватно били уличари навијачи да нису успели у фудбалу. То је тај неки сличан ментални склоп.

1748

Postby 1748 » Thu Jun 07, 2018 7:57 pm

Sekund do početka meča će me boleti kurac za reprezentaciju.

Čim počne, nerviraću se makar vodili 5:0 :mrgreen:

izmenjeno:
Otišli ste predaleko, te je deo diskusije obrisan. A tema do zaključana do sutra.
admin
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.

riper

Postby riper » Tue Jun 12, 2018 4:41 pm

Odgledao sam poslednjih nekoliko napada u polufinalu protiv Poljaka. Basketasi imaju isti mentalitet kao ovi klasicni kosarkasi. Gubili su, bili su blizu poraza, onda su stigli Poljake i u poslednjem sekundu napada onaj Majstorovic zabo trojku preko ruke o tablu. Onda je u finalu protiv Holandije bio jedan deo kad je bilo tvrdo, izasli smo brzo iz bonusa i nije nas nesto islo, ali sa nekoliko trojki (mislim da je onaj Savic ubacio sa pola terena) prelomili smo utakmicu.

Momcima svaka cast. DOminacija kakva se ne vidja. Na pet svetskih prvenstava koja su do sada odigrana imamo cetiri zlata i srebro. A kako je basket olimpijski sport od naredne olimpijade, amerikanci su najavili da ce neke bivse NBA zvezde uzeti ucesce, jer njima je zlato na olimpijadi svetinja. Uglavnom bice zanimljivo.

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Jun 12, 2018 5:00 pm

ovaj Stojačić je igrao u Radničkom iz Kragujevca pre 7-8 godina, pa se prebacio na basket posle kad je video da nema ništa od košarkaške karijere

pričao mi je tada da je Kecman ubedljivo najprljaviji igrač u ligi

Nexon

Postby Nexon » Wed Jun 13, 2018 1:22 am

Kibiców

Postby Kibiców » Wed Jun 13, 2018 9:12 am

Kome je Misko agent od fudbalera? Znam da je bio nasem Risticu ali ne znam dal je jos uvek.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Tatanka

Postby Tatanka » Thu Jun 21, 2018 9:39 am

Пери

Postby Пери » Tue Jul 03, 2018 5:15 am

Kazins presao u GS :lol: :lol:

pertla

Postby pertla » Tue Jul 03, 2018 8:55 am

Kako su istrolovali celu ligu
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Rođaci

Postby Rođaci » Tue Jul 03, 2018 9:58 am

all šta petorka kad se on oporavi, nerealno

fuck_off

Postby fuck_off » Tue Jul 03, 2018 10:46 am

Najavljuje se da ce biti u timu od janurara 2019-te. Taman da se totalno zaleci povreda ahilove tetive i da bude u punom trenaznom procesu.
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве

Црвена Звезда

pertla

Postby pertla » Tue Jul 03, 2018 11:58 am

Sto je najgore,njima niko nije ni trebao osim pojedinih vodonosa koji dolaze i odlaze,ovo im je poprilican rizik,kazins moze da razbuca odnose u ekipi kao od sale,mada verujem da ce se iskontrolisati zarad prstena,vole crnci da se okite.u sledecoj sezoni zaradjivace dosta manje od bogdana recimo.

Njima sledece sezone ni jedna "novooformljena" ekipa ne moze da prismrdi,jedino da lenard i jos neko predje u lejkerse,ali to su bas neki dubiozni projekti koji su nemoguci po meni.eventualno boston ima sanse ako budu zdravi i dobro rasporede uloge u ekipi,ili filadelfija ako doda jos jednog proverenog igraca
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Пери

Postby Пери » Tue Jul 03, 2018 12:28 pm

Ma nema kurca niko da ih sjebe. Cak mislim da ce ovo (valjda) da ga konacno unormali, da prestane da se ponasa kao jebena seljacina. Jedino ko po meni mozde da im prismrdi je Boston, ali samo ako dodaju nekog ispod kosa, jer su bas tanki- aj kao Horford, ali Bejns... Tugica. Samo koliko kapiram oni vise nemaju para, tako da od toga nista.

I uopste mi nije jasna ta ideja Lebron-Kavai, kad su oni skoro isti igraci. Plus imas Kuzmu, Ingrama (donekle, jer je za ispod kosa kurac) na tim pozicijama. Mislim da su oni bas daleko od neke ozbiljne price. A onda na pleju Bol, Tomas i Rondo!? Uopste mi nisu jasni

riper

Postby riper » Tue Jul 03, 2018 1:00 pm

Moje zlatno doba NBA je bilo od sredine 90ih do kraja Sakremento Kingsa sa Divcem i Stojakovicem. Nisam se nesto puno lozio kasnijim generacijama. Secam se samo da sam hejtovao Lebrona kada je onako kurvinski napustio Klivlend i otisao u Majami. Onda sam ga izrispektovao kada se vratio u Klivlend da sa svojim timom osvoji trofej. Sada kada je otisao u Lejkerse drago mi je zbog toga. Sa kakvim je on invalidima bio u Klivlendu to je zastrasujuce. Usere se u zivot protivniku, nema sekundu odmora u finalnoj seriji i gleda kako ovi bogalji oko njega sjebavaju dobijene utakmice. Mislim stvarno je previse.

Inace zanima me sta mladji misle o uporedjivanju Dzordana i Lebrona. Secam se kada mi je kolega na poslu rekao da je za njega Lebron bolji igrac. Ja u cudu. Kada mi je objasnjavao rekao mi je: "Ali ja Dzordana znam vise iz prica, a Lebrona gledam kako igra". Inace kolega je 91. godiste.Tek onda sam provalio da je Dzordan najbolji igrac nase generacije i da ja imam privilegiju da ih uporedjujem jer sam gledao i jednog i drugog u svojoj dominaciji. Ali me interesuje kako mladji gledaju na te neke junake naseg, mog, vremena, koje znaju iz prica.

Isto sam tako imao neku sudar sa realnoscu kada sam pricao o Bariju sa klincima koji su od 89. do 93. godista. Naravno, nisu oni vise klinci, vise sam ja matora drtina, ali kakav je pogled na to sto je Zvezda bila sampion Evrope kod nekog ko se rodio posle tog vremena.

Return to “Само опуштено”