Postby riper » Thu Jun 07, 2018 4:58 pm
Samo mi ovde smo fudbalskoj reprezentaciji dali toliko alibija, da smo pokrili skoro sva sranja koja su prikazivali na terenu. Magicnu podrsku sa tribina u najvecem broju slucajeva nisu imali ni drugi nasi sportisti. Kao sto sam pomenuo, vaterpolisti, odbojkasi, pa tu ne znamo da se uopste igra takimcenje negde do polufinala. Kosarka, gotivimo ih ali ih skoro uopste ne pratimo. Oni i kada useru nikada ne udare po publici, navijacima, medijima, problem traze u sebi, iako bi oni opusteno mogli da kenjnaju po nama. Samo ovim primadonama sada smeta kada je ovako ili onako.
Najveci broj fudbalskih reprezentacija nema podrsku organizovanih navijackih grupa. Mi tek necemo imati, jer vise ne postoji scenario da ce jedan do drugog stajati ljudi koji su do juce, ne bacali cigle i stanglirali jedni druge, vec koji su do juce pucali jedni na druge. Kod nas je toliko stvari otislo predaleko, da neke stvari necemo doziveti.
Ali opet i Marakana i JNA su uglavnom bili dobro popunjeni na 90 odsto meceva reprezentacije. Svi se secamo Poljaka zato sto je to bila retka utakmica kada skoro niko nije dosao i to ni navijaci ni publika i to nakon sto su ovi ponovo propali u kvalifikacijama. Samo je jos fudbalerima problem i tribina i visoka trava i mekana lopta itd...