Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Šta je sada potrebno da se odradi da se prebaci auto na novog vlasnika?
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Vinz wrote:Дуго сам се бавио сличним неким стварима. Нпр. кад возило није осигурано и направи неко срање за које море бити надокнађена штете
(материјалнеа или нематеријална), ту штету оштећеној страни исплаћује Удружење осигуравача Србије. Након тога, Удружење има право
да се регресира САМО од власника, а од возача не...чист апсурд...купиш кола, нерегиструјеш, правиш срања и за штету одговара претходни власник (онај који је уписан у МУП-у), најчешће не вреде ни овлашћања, договори итд...Много случајева је било где човек који је продао ауто најебе за цео живот, јер после продаје ауто није преведен на купца
Па ти си као власник у обавези да ауто преведеш на купца, тачније да га одјавиш са себе у року од осам дана. И једино власник може да га одјави у МУП-у или онај кога власник специјално за то овласти. Купац без обзира што има купопродајни уговор не може да га одјави уколико нема овлашћење за то.
Ако га не одјавиш у року од осам дана теби иде казна не купцу.
Mrzim Insajder ali brate ovo je stvarno smejurija! Ko ima stomak neka gleda u kakvoj pravnoj drzavi zivimo.

nscrew wrote:Uzeo novi telefon i ne prepoznaje ni jedan klip sa yt sto je postavljen na forumu.pise "ova dodatna komponenta nije podrzana".da li je neko imao taj problem i sta ciniti?
Aj da probam opet
nscrew wrote:nscrew wrote:Uzeo novi telefon i ne prepoznaje ni jedan klip sa yt sto je postavljen na forumu.pise "ova dodatna komponenta nije podrzana".da li je neko imao taj problem i sta ciniti?
Aj da probam opet
Probaj da ga update, probaj skinuti chrome. i instaliraj java adobe flash...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Chrome je bio problem.3 kurve za Micaru
jel ima neki dobar forum za kucne ljubimce, konkretno za pse?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Igrao sa drugom PES. Izgubio.
Dzojstik mu nije odgovarao.
Dzojstik mu nije odgovarao.
pertla wrote:jel ima neki dobar forum za kucne ljubimce, konkretno za pse?
Šta te konkretno muči brate ? Iznesi možda mogu da pomognem ili šibaj pp.
nista posebno, kupio sam psa pa bi malo da "udjem u materiju" posto do sad nisam imao kuce
Качили су раније, кинологија форум тако некако. Не држим псе,па ме и не занима,али се сећам овога
Choose Life
- Кудрави Гаучос
Шта би с мачком? Прод'о си се псетарима

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
oduvek sam ja bio psetar, ali me ova macka "okrenula".stradala je pre dva meseca,posle ravno godinu dana kod mene.ne znam kako sam uopste to preziveo, odnosno jos prozivljavam.razmisljao sam da uzmem drugu, ali sam shvatio da ne zalim ni jednu pa makar bila ne znam kakvo cudo od macke, jednostavno ova sto sam imao je jedina macka na svetu koju mogu da imam i to je to sto se tice macaka.
pertla wrote:nista posebno, kupio sam psa pa bi malo da "udjem u materiju" posto do sad nisam imao kuce
Trebao si prvenstveno da pokušaš da udomiš nekog sa ulice, veruj mi identičnu ljubav pružaju, takođe možeš da biraš ima ih nažalost na izvoz a pride su besplatni iz iskustva ti pričam.Uglavnom za početak idi kod veterinara očisti ga od parazita i vidi da dogovoriš kada ćeš da ga vakcinišeš, da zaštitiš njega a i sebe.Tu sam...
ma brate ja sam se tu pitao kao prase u klanici, dao sam pare i to je to.hteo sam retrivera, i cekao od familije sa sela da posalju kuce, ali onaj njihov konj ne moze vec 5 godina da se pari kao svi ostali psi vec mu trebaju uslovi kao u laboratoriji,
razmisljao sam i ja da udomim nekog sa ulice, ali je na kraju (kao i u vecini slucajeva) zena prevagnula i kupio sam koker spanijela
razmisljao sam i ja da udomim nekog sa ulice, ali je na kraju (kao i u vecini slucajeva) zena prevagnula i kupio sam koker spanijela
Slikaj sebe i tog kera i okači ovde da bi smo mogli dobre savete da ti pružimo. Ovako nije to to
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
-