Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Desnoruki levak

Re: Вести

Postby Desnoruki levak » Mon May 21, 2018 1:57 pm

U većini slučajeva ni ne pitaju da li želim da slušam glasnu muziku, da li mi smeta duvanski dim...nadrka se kad ga zamolim da zatvori prozor jer me ubi promaja, često su prljavi i smrdljivi i automobil i sami taksisti...i sve to pre nego što uopšte uđemo u priču o divljacima i klepanju stranaca ili naših iz unutrašnjosti. I da-uz vozače dostavnih vozila najveća su govna u saobraćaju!

Brdja

Postby Brdja » Mon May 21, 2018 2:11 pm

Ne zaostaju ni vozači GSP-a
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Tilt

Postby Tilt » Mon May 21, 2018 3:45 pm

Što se tiče polaganja vozačkog i ovladavanja vožnjom.
Ja kad sam položio definitivno nisam bio osposobljen da sam upravljam vozilom. Matori bio težak do zla boga. Svaku sitnicu mi komentarise, a to me izludjivalo.
Medjutim maler sam bio. Kad god bih uzeo kola sam, dešavale mi se gluposti (navata me murija na mestu za zabranjeno zaustavljanje i parkiranje dok drugar kupovao pljuge, zakačim neki oštar ivičnjak i smaknem tubeles gumu s felne...) i onda opet pozdrav s vožnjom na neko vreme. Realno sam na poslu naučio da vozim i hvala bogu da sam imao tu mogućnost.
Definitivno sistem po kom sam ja polagao, nije proizvodio gotove vozače.

Što se tiče ovladavanja vožnjom, imaju neke faze koje se tu prolaze. Meni je otkrovenje bilo npr. kad sam skontao putokaze koje do tad nisam ni primecivao. Sve po lokalu voziš napamet. Desi mi se da odem sa tadašnjim šefom u Veronu. On vozio tamo, parkirali u onu citadela garažu i rastali se. Nalazimo se posle on popio čovek i daje meni da vozim nazad. Niti navigacije, niti prethodne pripreme, prvi put vozim po inostranstvu. Izlazim iz garaže kad ono koliko hoćeš autostrada putokaza :)
Od tad mi je vožnja dosta univerzalnija. Nema gde se nisam snašao oslanjajući se na putokaze.

ciganstura

Postby ciganstura » Mon May 21, 2018 3:52 pm

Najveci problem u saobracaju je nedostatak vaspitanja i kurčenje, gde svi misle da znaju sve i da su Bogom dani. Sebična smo i samoziva stoka uglavnom. Gledam pre par dana ide čovek svojom trakom na Autokomandi i neko govno matoro sa karavanom se uključuje, ovaj mu svira, a matori govnar ne reaguje u seče ga u guzvi, ocese branik čoveku i po gasu. Nadam se da ga je stigao kičmu da mu pčeše. Meni skoro kod Arene deda u jugiću uključuje se u traku bez obzira što idu kola i što seče , ometa, ne jebe živu silu govno bezobrazno. I sad njegov jugić ne vredi ni farbanje krila, penzija nikakva, al kurčevito se vozi jebem ga u kataraktu onu bezobraznu i medicinu rada što mu dade potvrdu da je mentalno i fizički sposoban da vozi. Kraćenje putanje kroz jednosmerne ulice i neuključivanje migavca su posebni fetiši većine, a da ga pitaš gde tako žuri nezaposlen i u kanti ni on sam ne zna, al eto aj da skrati. Žene isto gledam po Zemunu retko koja zna pravilo desne strane, to seče, uleće, sve nešto kurčevite, sirene, gas, uletanje preko zaustavne na naplatnoj ili uključenju, a kad udare onda plakanje i nisam ja njanjanja. U Srbiji nema dovoljno saobraćajaca i neuropsihijatara trenutno, koliko ima ludaka na ulici i u saobraćaju. I kazne za ove majmune što se iživljavaju treba minimum 20 soma za prekršaj, ko ih jebe , da se pročisti ulica kad nakupe par kazni da nemaju za gorivo.P.S. U poslednje vreme i kerovi izleću na put ko za inat :mrgreen: , a taksisti su posebna fela ljudi, najveća govna i drukare u gradu Beogradu.
Сви ми дугујемо себе некој деци, будимо потомци, да би били преци!

друг члан

Postby друг члан » Mon May 21, 2018 6:23 pm

Kako skače cena goriva,uskoro ćemo svi na bicikle
Choose Life

Rođaci

Postby Rođaci » Mon May 21, 2018 9:34 pm

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1395069

Šešelj: Gej brak ne, ali ugovor u opštini može

Voja piša i kenja po ono malo fanova koje još uvek ima

навијај

Postby навијај » Mon May 21, 2018 11:09 pm

у овој вести је више понижавајуће долазак овковца у скупштину

Nexon

Postby Nexon » Tue May 22, 2018 10:28 pm

ВАНДАЛИЗАМ У ХРВАТСКОЈ

ЗАПАЉЕНА СРПСКА КУЋА И ШТАЛА; ЋЕРКА ПОВРАТНИКА ОГОРЧЕНА: Мој отац није губио наду, стицао је све са 10 прстију, а сад живи у страху

Душан и Мара Новаковић у селу Залужница, код Оточца у Хрватској, остали су без свега што су стицали 20 година

КУЋA и шталa српских повратника Душана и Маре Новаковић у селу Залужница, код Оточца у Хрватској, запаљене су док су они били у Србији.

Након повратка у село у недељу, 20. маја, затекли су страшан призор. Поред штале која је тотално спаљена, убачена je и експлозивна направа и у кућу, где је намештај и све изгорело.

Како је саопштила Слађана Новаковић, ћерка Душана и Маре, полиција је обавештена, извршен је увиђај, а њени родитељи могу само да чекају и моле Бога да ће се нешто десити и да ће се неко смиловати и погледати њихову ситуацију.

- Истрагу је у понедељак извршила форензичарска екипа из Загреба, која ће извештај завршити за 15 дана - додаје Слађана.

Како она каже, једина помоћ стигла је од комшија и родбине који су дошли да помогну да се рашчисти стање од паљевине.

- Мој отац је и после “Олује” и рата који се десио ипак одлучио да крене у нови почетак и врати се у родно село Залужницу - написала је Слађана. - Није губио наду и са својих 10 прстију и женом Маром долазио је у родну Залужницу. Мало по мало сређивао је кућу и оспособљавао је за нормалан живот. Купио је трактор и основне пољопривредне машине како би кренуо у обраду годинама неораних њива, када се догодило ово.

Душан и Мара Новаковић су одлучили да оставе кућу на неколико дана како би посетили децу.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Wed May 23, 2018 7:53 am

"Nijedne godine nam rast neće ići ispod 4 – 4,5 odsto. Budemo li čuvali suficit u budžetu biće novca više nego ikada, živeće se bolje nego ikada, ali imamo jedan težak, užasno težak uslov, a to je da sačuvamo mir i stabilnost", rekao je Vučić novinarima tokom posete Bakuu.

http://mondo.rs/a1105967/Info/Ekonomija/Vucic-u-Azerbejdzanu-Zivece-se-bolje-nego-ikada.html

"Ја знам да нас чека још сто офанзива, јер морамо чувати мир! (и стабилност)"
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

навијај

Postby навијај » Wed May 23, 2018 8:37 pm

Šešelj kupio kuću u Hrtkovcima

http://rs.n1info.com/a389241/Vesti/Sese ... vcima.html

Šešelj: Gej brak ne, ali ugovor u opštini može

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1395069

Roditelji zabrinuti - otkud Miša Vacić na proslavi u školi

http://rs.n1info.com/a389853/Vesti/Misa ... skoli.html

Miša Vacić: Izvršio sam "građansko hapšenje"

http://rs.n1info.com/a390388/Vesti/Misa ... senje.html

INCIDENT NA SKUPU ANTIVAKCINAŠA Na kraju sramne šetnje koju je predvodio raščinjeni monah Antonije, ČOVEK UDARIO POLICAJCA

https://www.blic.rs/vesti/beograd/incid ... ni/6zrf5et

:mrgreen: :mrgreen:

lost&found

Postby lost&found » Thu May 24, 2018 1:36 pm

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1396286

Videcemo kakve ce biti reakcije zapada, i (mozda paranoisem) da li moze eskalirati u eventualno povlacenje ekipa sa SP.
Sto se teme tice, iako verovatno dobro isplaniran trenutak objavljivanja rezultata koji su se znali i ranije, licno smatram da je krivica ovaj put ipak na Ruskoj strani.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu May 24, 2018 1:48 pm

Како нису, Руси су криви, узели и спичкали путнички авион из чиста мира, ко оно кад смо ми пијацу ону у Сарајеву испеглали, и Рачак...

:lol:

Дај брате и плавуше су укапирале немој јебати овај напаћени народ
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

lost&found

Postby lost&found » Thu May 24, 2018 2:18 pm

Pa Rusi su imali 4 godine da izadju sa nekim cvrstim dokazima, nije da se to sve nije izdesavalo na njihovoj granici pa da ne mogu nikako da dodju do relevantnih dokaza. Sumnjivo je da su bili toliko pasivni u svojoj odbrani, jer nije da nisu mogli da pretpostave na koga ce da upire prstom zapad.

Brdja

Postby Brdja » Thu May 24, 2018 2:40 pm

Džaba njemu objašnjavaš, to je lik koji tvrdi da Rusi ne brane države zbog interesa nego jer su dobri ljudi. I da kod najvećih država nije sve u interesu.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

pustinjska lisica

Postby pustinjska lisica » Thu May 24, 2018 2:44 pm

lost&found wrote:Pa Rusi su imali 4 godine da izadju sa nekim cvrstim dokazima, nije da se to sve nije izdesavalo na njihovoj granici pa da ne mogu nikako da dodju do relevantnih dokaza. Sumnjivo je da su bili toliko pasivni u svojoj odbrani, jer nije da nisu mogli da pretpostave na koga ce da upire prstom zapad.

Како су то били пасивни? Тако што нису доказивали негативну чињеницу тј. да нису они гађали авион? На страну што су понудили више могућих теорија како је авион оборен. Али свака њихова теорија је, како се наводи у овом тексту који си окачио, исмевана од западних војних аналитичара. Мо'ш мислити.

А и сам састав тог Заједничког истражног тима већ на први поглед одише непристрасношћу:

Holandija, Australijа, Belgijа, Malezijа i Ukrajinа.

Паметном доста.
У реверу носим марамицу белу ја,
свака мене фрајла, свако ме девојче зна,
кад год ја сретнем лепе цурице целу им дадем,
а оне викну дај дуплирај душице.

марамица маркизет, мене воли цео свет
марамица маркизет, мене воли цео свет

lost&found

Postby lost&found » Thu May 24, 2018 3:27 pm

Posto se moramo sloziti da je neko kriv, zakljucujem da je tebi logicnije da su Ukrajinci imali dovoljno:
a) muda da obore komercijalni avion sa 300 putnika raznoraznih nacionalnosti
b) samouverenosti da ce to moci da prikriju od Rusa, iako se sve desava upravo na granici sa njima
da bi odradili false flag i dobili podrsku sveta. Pricamo o 2014toj godini, gde je internet dostupan (skoro) svima, i gde se sve prati, snima itd.
Evo, imali smo situaciju u Siriji, sa hemijskim napadom, koji je najverovatnije (iskreno zelim da verujem da je tako) bio false flag. Ocigledno da ni
Americka javnost nije bila ubedjena, a napadi su odradjeni cisto da ne ispadnu toliko smesni, u suprotnom, moguce da bi bila opsta invazija na Siriju.
Poredjenje s Markalama i Rackom mi je stoga neumesno, a da ne pricam sto su tu ginuli zapadu "nebitni" Bosnjaci i Albanci, pa su se mogli koristiti
kao zrtvena jagnjad. Ovde su bili Holandjani, Australijanci itd.
Dakle, ponavljam, moje licno misljenje je da je svakako bila greska u pitanju, nazalost, kako stvari stoje s ruske strane (ovo sam inace mislio i pre
danasnje konferencije, na osnovu sopstvenog istrazivanja od kad se to desilo).
Uostalom, evo ovi su predstavili BUK raketu za koju tvrde da pripada ruskoj vojsci, dakle ponudili su kakav-takav dokaz, videcemo sta ce Rusi imati da
kazu na to.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Thu May 24, 2018 3:56 pm

Tako je! ruska vojska je totalno nesposobna, oni ne znaju sta je putnicki avion i obaraju putnicke avione iz greske u najtezim okolnostima sankcija i pritisaka!
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

fedayn82

Postby fedayn82 » Thu May 24, 2018 4:01 pm

Mozda oni i znaju, ali radar ne zna....
Ниси храбар као Јагода!

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Thu May 24, 2018 4:08 pm

Ti si bar malo ozbiljniji i trebao bi da znas da se avioni ne obaraju tek tako. E cek da oborim avion pa cemo posle da vidimo da li je putnicki ili ne..
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

chester_perry

Postby chester_perry » Thu May 24, 2018 4:10 pm

Naravno da radar zna kakav je avion osmotren, tj. posada zna.

Return to “Само опуштено”