Спортске вести и занимљивости
Re: Спортске вести и занимљивости
P.S. Bas me drma neka euforija za svetsko, generalno
Vratimo stari duh Tribina foruma!
pertla wrote:ma nije, provalio ih krcun.sigurno su namestili da nase kladionice ne izgube 1000e.ovakve gluposti pricaju samo ljudi koji su odigrali najvise 200 dinara na tiketu.
http://www.pressonline.rs/sport/ostali-sportovi/105340/srbi-izgubili-milione-zbog-real-madrida.html
Srbi izgubili milione zbog Real Madrida!
Ljudi u Srbiji, uvereni u pobedu Reala nad Lionom, stavljali velike pare na „kraljevski klub" i izgubili novac jer je meč završen 1:1! Srpske kladionice primale ogromne uplate na Madriđane i zaradile stotinak miliona dinara
Sto ne postavis vest iz 2003? Razotkrio si ih nema sta, vodi ih na streljanje sad
Често одем до на село
SRBIJA NA SP 2018.
Golmani
Vladimir Stojković (Partizan)
Predrag Rajković (Makabi)
Marko Dmitrović (Eibar)
Odbrana
Branislav Ivanović (Zenit)
Antonio Rukavina (Viljareal)
Dušan Basta (Lacio)
Nikola Maksimović (Spartak M)
Nikola Milenković (Fjorentina)
Duško Tošić (Bešiktaš)
Miloš Veljković (Verder)
Aleksandar Kolarov (Roma)
Ivan Obradović (Anderleht)
Sredina terena
Nemanja Matić (Man. junajted)
Luka Milivojević (Kristal Palas)
Sergej Milinkoviž-Savić (Lacio)
Adem Ljajić Torino
Mijat Gaćinović Ajntraht
Marko Grujić Kardif
Nemanja Gudelj Guangžu E.
Nemanja Radonjić C. zvezda
Napad
Aleksandar Mitrović Fulam
Aleksandar Prijović PAOK
Dušan Tadić Sautempton
Filip Kostić Hamburg
Andrija Živković Benfika
* Sa ovog spiska pred SP otpašće još dva igrača
Golmani
Vladimir Stojković (Partizan)
Predrag Rajković (Makabi)
Marko Dmitrović (Eibar)
Odbrana
Branislav Ivanović (Zenit)
Antonio Rukavina (Viljareal)
Dušan Basta (Lacio)
Nikola Maksimović (Spartak M)
Nikola Milenković (Fjorentina)
Duško Tošić (Bešiktaš)
Miloš Veljković (Verder)
Aleksandar Kolarov (Roma)
Ivan Obradović (Anderleht)
Sredina terena
Nemanja Matić (Man. junajted)
Luka Milivojević (Kristal Palas)
Sergej Milinkoviž-Savić (Lacio)
Adem Ljajić Torino
Mijat Gaćinović Ajntraht
Marko Grujić Kardif
Nemanja Gudelj Guangžu E.
Nemanja Radonjić C. zvezda
Napad
Aleksandar Mitrović Fulam
Aleksandar Prijović PAOK
Dušan Tadić Sautempton
Filip Kostić Hamburg
Andrija Živković Benfika
* Sa ovog spiska pred SP otpašće još dva igrača
Ako kurir laze onda lazem i ja vas... Mada spisak mi deluje kao realan, manje vise to se i ocekivalo.
Fali Luka Jovic, visak su Radonjic i Gudelj...
Ja mislim da Francuzi mogu nesto da naprave ove godine, dosta mlad sastav koliko je to mana toliko je i prednost... Mi ako prodjemo grupu bicu prezadovoljan.
Ja mislim da Francuzi mogu nesto da naprave ove godine, dosta mlad sastav koliko je to mana toliko je i prednost... Mi ako prodjemo grupu bicu prezadovoljan.
како бре Радоњић вишак, аман
нека пије, излази, ради шта хоће (исто што су радили Савићевић, Михајловић и остали),
али је отресао све оне у ЛЕ
нека пије, излази, ради шта хоће (исто што су радили Савићевић, Михајловић и остали),
али је отресао све оне у ЛЕ
idemo braćo Turci
u susret F4
u susret F4
Него шта него Гудура и Калина
- јахач магле
Нема Луке Јовића ни на ширем списку иако нам је он најбољи нападач уз Митровића по форми плус игра у јакој лиги. И шпиц нам је можда најлошија позиција.
Зато су ту Грујић и Радоњић. Грујић, још један висок и тром играч средине где већ имамо таквих који игра у другој енглеској лиги. Док играч врха Бундеса нема места.
Имамо јако спору одбрану.
Али то је ионако све зајебанција, цео савез је зајебанција, лига је зајебанција.
Шпанија, Бразил по мени прва два фаворита.
Изненађења могу бити ујке или Уругвај. Обе репрезентације су са доста играча којима ће ово бити последње СП са много искуства и добрим играчима.
Ево код ујака су Модрић, Манџукић, Ракитић па и Перишић није далеко плус има таквих у одбрани, све на 30 и више година.
Ако се добро посложе могу далеко.
Зато су ту Грујић и Радоњић. Грујић, још један висок и тром играч средине где већ имамо таквих који игра у другој енглеској лиги. Док играч врха Бундеса нема места.
Имамо јако спору одбрану.
Али то је ионако све зајебанција, цео савез је зајебанција, лига је зајебанција.
Шпанија, Бразил по мени прва два фаворита.
Изненађења могу бити ујке или Уругвај. Обе репрезентације су са доста играча којима ће ово бити последње СП са много искуства и добрим играчима.
Ево код ујака су Модрић, Манџукић, Ракитић па и Перишић није далеко плус има таквих у одбрани, све на 30 и више година.
Ако се добро посложе могу далеко.
Parma usla u Seriu A !!!
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
@Nexon
Brate mi igramo sa jednim špicem, prvi je Mitrović, drugi Prijović i to su jedina dva lika koji liče na današnje napadače, a da imaju naš pasoš. Jović igra dosta dobro, ali i da ga stavi na spisak, može da bleji tamo kao turista, jedino, nema teoretske šanse da on može da igra sam u napadu.
Brate mi igramo sa jednim špicem, prvi je Mitrović, drugi Prijović i to su jedina dva lika koji liče na današnje napadače, a da imaju naš pasoš. Jović igra dosta dobro, ali i da ga stavi na spisak, može da bleji tamo kao turista, jedino, nema teoretske šanse da on može da igra sam u napadu.
sto mora da igra sam u napadu?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Lepa vest za nas fudbal. U senci namestanja,tonceva,sudija i ostalih gluposti desilo se da ce Radnicki posle 30 godina igrati neku Evropsku tekmu. Bravo Real! Nadam se da ce moci da igraju na Cairu.
Parma??? Ajde prvo da vidimo apr, pib, adresu,.... sve crno/crveno na belo. Pa tek onda. Ne izleci se tako brzo Parma. Mora tu pojasnjenja neka.fuck_off wrote:Parma usla u Seriu A !!!
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
- јахач магле
Kakva je atmosfera u Bg ? Nadam se da nema problema , bodenja I napada na ove kosarkaske turiste
ex-Pop Djujic
Toliko pitanja a jako malo odgovora!јахач магле wrote:Је л' има у Италији АПР?
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka