Вечити ривали - вести и дискусија
-
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
Po meni je cist penal, opet i da nije bio rezultatski nista nije promenio.
Radulovic koji komentarise jeste Partizanovac ali po netu vidim da ga mnogi pljuju da je cigan zbog nacina komentarisanja. Ide na pripreme Partizana zadnjih godina par godina.
Radulovic koji komentarise jeste Partizanovac ali po netu vidim da ga mnogi pljuju da je cigan zbog nacina komentarisanja. Ide na pripreme Partizana zadnjih godina par godina.
Само Недељко Ковињало и Лазо Бакмаз!
Rođaci wrote:bacio se Pantić, al to je trebalo da vidi sudija iza gola ili linijski, Mažić nije mogao i iz njegovog ugla, tj. ugla na prenosu stvarno deluje da je penal
a najostrašćeniji su LDP đubre Milojko i retardirani Ilija Kovačić
ne moze da se poredi uopste, milojko je oduvek bio cirkuzant a ne komentator, a nije godinama nista prenosio.kovacic me nervira, ali ja imam utisak da on navija za sve ekipe koje prenosi.pritom ne prenosi nikad derbi, niti prenosi takmicenje gde igramo i jedni i drugi, normalno je da u nekoj meri navija za nasu ekipu.ne kazem da nije cigan.
ovaj radulovic ili kako se vec preziva, on covek ako ima 1 posto prostora da opravda sudiju u korist partizana, on ce to uciniti, ma kako sramotno to izgledalo i zvucalo.ako je bas previse ocigledno da je sudija pogresio, samo ce precutati 15 sekundi i nastaviti dalje.
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Andrijasevic je bogotac, često i gol propusti razmišljajući o tiketima. Jebes mi sve gde su one dve budale sto su prenosili Africke kupove nacija i tako eminentna takmicenja na eurosportu? Kako se zovu oni uopste... Kvalitetno brljavljenje jedno 20 minuta da ih slusas, sa kojim zarom cekaju da Ture dobije loptu da viknu u glas lopta pogađa u JAJA TUREA. Ili da izleti neka sisata krampaca na zoomu na tribini i da kažu DOBAAAAR DAN. Bogu hvala sad ima ovih strimova bez komentatora još kad usere i da je zvuk dobar nema boljeg.
Rođaci wrote:bacio se Pantić, al to je trebalo da vidi sudija iza gola ili linijski, Mažić nije mogao i iz njegovog ugla, tj. ugla na prenosu stvarno deluje da je penal
е па добро онда...
mungos wrote:Andrijasevic je bogotac, često i gol propusti razmišljajući o tiketima. Jebes mi sve gde su one dve budale sto su prenosili Africke kupove nacija i tako eminentna takmicenja na eurosportu? Kako se zovu oni uopste... Kvalitetno brljavljenje jedno 20 minuta da ih slusas, sa kojim zarom cekaju da Ture dobije loptu da viknu u glas lopta pogađa u JAJA TUREA. Ili da izleti neka sisata krampaca na zoomu na tribini i da kažu DOBAAAAR DAN. Bogu hvala sad ima ovih strimova bez komentatora još kad usere i da je zvuk dobar nema boljeg.
Jedn je onaj reziser Milinkovic-Milenkovic sto je u onom kvizu sa Memedovicem.Za drugog ne znam.Prenose zenski fudval,i raspravljaju se:
-nije strelkinja,strelica
-Nije trenerka,trenerica..
Choose Life
Meni su sem Gojka alkosa i Kovačića koji je loš komentator svi sa sport kluba dobri. Ali ovo Kovačić ostrašćen, pa jbt kad je prenosio Zvezdu u evroligi, isto kao i Šarenac dok je prenosio Partizan. Svašta čovek ovde pročita
друг члан wrote:mungos wrote:Andrijasevic je bogotac, često i gol propusti razmišljajući o tiketima. Jebes mi sve gde su one dve budale sto su prenosili Africke kupove nacija i tako eminentna takmicenja na eurosportu? Kako se zovu oni uopste... Kvalitetno brljavljenje jedno 20 minuta da ih slusas, sa kojim zarom cekaju da Ture dobije loptu da viknu u glas lopta pogađa u JAJA TUREA. Ili da izleti neka sisata krampaca na zoomu na tribini i da kažu DOBAAAAR DAN. Bogu hvala sad ima ovih strimova bez komentatora još kad usere i da je zvuk dobar nema boljeg.
Jedn je onaj reziser Milinkovic-Milenkovic sto je u onom kvizu sa Memedovicem.Za drugog ne znam.Prenose zenski fudval,i raspravljaju se:
-nije strelkinja,strelica
-Nije trenerka,trenerica..
Jeste poteraš onaj načitani! jebo glavu sto godina razmišljam odakle mi je poznat glas
Tezak promasaj kao sportski komentator,kao i kolega sa kojim prenosi
Kapiram da mu i nije cilj da bude top komentator već da se sprdaju
Choose Life
Tim gore.smisao za humor u debelom minusu.u poteri je odlican
04 X 1945
-
Bejlov gol je gola kurcina izdepiliranog metroseksualnog majmuna. Postoji jedan pogodak koji je remek delo i nikada nece biti prevazidjen, a postigla ga je Kobra sa Vardara. Da se Marakani vrate stari dani...
- ultrastito
"Испред себе је имао голмана Олмету, а иза себе 46 година богате клупске историје"
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Кудрави Гаучос
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
riper wrote:Bejlov gol je gola kurcina izdepiliranog metroseksualnog majmuna. Postoji jedan pogodak koji je remek delo i nikada nece biti prevazidjen, a postigla ga je Kobra sa Vardara. Da se Marakani vrate stari dani...

Choose Life
- ultrastito
aparthejd 

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
А надали сте се

Kup je vas