Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Dajte neke dobre stranice na fb, kanale na tjubu sa receptima za klopu.Tražim kao mazga po fejsbuku ali ništa konrektno nisam našao, gotivim da spremam klopu pa čisto da se nađe i nauči nešto novo, hvala.
Мени најбоља што се тиче хране... Све има ал баш све...
https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/?ref=br_rs
https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/?ref=br_rs
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Almazan kitchen na youtube,fenomenalni klipovi
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Јел може мала помоћ, треба дидем за БЛ ових дана па ме занима дал је боље ићи преко Хр ил преко Босне, и ако неко можда зна путарине колко испадну кроз лепу њихову а колико овако.Хвала
жабац wrote:Јел може мала помоћ, треба дидем за БЛ ових дана па ме занима дал је боље ићи преко Хр ил преко Босне, и ако неко можда зна путарине колко испадну кроз лепу њихову а колико овако.Хвала
Брже а можда и боље ти је да пичиш на ауто пут до Градишке, ја мислим да је око 7-8 еура путарина нисам сигуран...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Swallow wrote:Dajte neke dobre stranice na fb, kanale na tjubu sa receptima za klopu.Tražim kao mazga po fejsbuku ali ništa konrektno nisam našao, gotivim da spremam klopu pa čisto da se nađe i nauči nešto novo, hvala.
https://www.facebook.com/JungleTwisted/
Milim da nema preko ovoga, makar ja balavim svakim danom.
Holesterol i r`n`r.
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
жабац wrote:Јел може мала помоћ, треба дидем за БЛ ових дана па ме занима дал је боље ићи преко Хр ил преко Босне, и ако неко можда зна путарине колко испадну кроз лепу њихову а колико овако.Хвала
preko koridora je lepse, ali je sporije. preko ustasa je brze i bolji je put.
Често одем до на село
Hvala puno drugari.
P.S. žabac predpostavljam da ideš iz pravca Beograda, ako je tako onda piči auto putem, ja sam išao više puta do BL iz pravca Užica preko Sarajeva i majčino mleko sam propišo, a onda sam letos okrenuo skroz gore preko slavonije i nisam se pokajao, pa sad vidi...
P.S. žabac predpostavljam da ideš iz pravca Beograda, ako je tako onda piči auto putem, ja sam išao više puta do BL iz pravca Užica preko Sarajeva i majčino mleko sam propišo, a onda sam letos okrenuo skroz gore preko slavonije i nisam se pokajao, pa sad vidi...
Društvo, šta može da bude kad komp pišti jednom dugo i 6 puta kratko u toku paljenja? Gledam na par sajtova, svaki kaže drugačije.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Brdja wrote:Društvo, šta može da bude kad komp pišti jednom dugo i 6 puta kratko u toku paljenja? Gledam na par sajtova, svaki kaže drugačije.
Jel znas koja ti je maticna ploca/BIOS?
Komp je od ortaka tako da nije sada kod mene ali čini mi se da je Msi ploča
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Tu su mi bas neka 2 "strucnjaka".Kazu nikad nisu culi 1-6 varijantu, da mozda ima neka pauza kod tih 6 kratkih. Jbg najbolje da ti potera komp pa da testirate redom svaku komponentu.
Zapišti jednom duže pa pauza pa 6 kratkih jedan za drugim. Nema pauze između kratkih. Hvala u svakom slučaju
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
- lost&found
Morzeova azbuka 
Salu na stranu, meni se to jednom desilo pre zilion godina, e sad jebem li ga sta je bilo, kroz maglu mi prolazi neko pregrevanje kompa ili crkla memorija, nema teorije da se setim

Salu na stranu, meni se to jednom desilo pre zilion godina, e sad jebem li ga sta je bilo, kroz maglu mi prolazi neko pregrevanje kompa ili crkla memorija, nema teorije da se setim
neka instalira Speccy i proveri temperature komponenti, od toga može da počne
Ne može komp uopšte da se upali. E sad, možda i jeste poziv za upomoć... Morzeove azbuke se nismo setili.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
Хвала на помоћи, у суботу идем преко шокаца, јавићу како сам прошао.
Ako narucujem nesto preko Amazona, i cena je recimo 800 dolara, koliko ce mi ovi na carini dodati, koliko cu jos morati da dodam na tih 800???
20 posto na 800, ili 20 posto na 880???