Душевна болница
Re: Душевна болница
Bar će sad onu pokojnu pevačicu ostaviti na miru.
Kad bi neko prikupio sve naslove vezane za taj slučaj dobio bi čistu šizofreniju.
Kad bi neko prikupio sve naslove vezane za taj slučaj dobio bi čistu šizofreniju.
https://www.blic.rs/zabava/ispovest-ota ... ju/f8j0vtn
Ovo će biti gore nego sa pokojnom pevačicom.
Mada šta reći o tom liku uopšte, oženiš ribu koja nije bila u braku duže od dva meseca, koju nema ko nije prcao od krimosa, tajkuna, a vrhunac svega je Ćazim Osmani.
Mada, nije mi jasno koji kurac je otišla u 10 ujutru kod lekara a ovaj je opeglao u 3,pola 4. Jebiga, ja kad sam iz tuča izlazio sa težim a i lakšim telesnim, obično sam odmah išao do urgentnog. Nije mi se baš dešavalo da odležim gajbi pa kao ajde ujutru ću.
Ovo će biti gore nego sa pokojnom pevačicom.
Mada šta reći o tom liku uopšte, oženiš ribu koja nije bila u braku duže od dva meseca, koju nema ko nije prcao od krimosa, tajkuna, a vrhunac svega je Ćazim Osmani.
Mada, nije mi jasno koji kurac je otišla u 10 ujutru kod lekara a ovaj je opeglao u 3,pola 4. Jebiga, ja kad sam iz tuča izlazio sa težim a i lakšim telesnim, obično sam odmah išao do urgentnog. Nije mi se baš dešavalo da odležim gajbi pa kao ajde ujutru ću.
није нормалан ни тај преварант, ни та камењарка... Међутим најтужније од свега, што ја синоћ дођох са посла и узео да преслушавам и гледам интервју оног преваранта, ту тек видим ту моћ медија, уосталом и коментари овде.
brucelee wrote:није нормалан ни тај преварант, ни та камењарка... Међутим најтужније од свега, што ја синоћ дођох са посла и узео да преслушавам и гледам интервју оног преваранта, ту тек видим ту моћ медија, уосталом и коментари овде.
Тебра из ког ти разлога гледаш интервју овог лика ?
- Кудрави Гаучос
Брте ја погледо целу емисију синоћ на РТСу о насиљу над женама, а зашто, јер је жена господар даљинског. Синус косинус.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Е српство угашено ни даљинцем не управљаш
kocka wrote:brucelee wrote:није нормалан ни тај преварант, ни та камењарка... Међутим најтужније од свега, што ја синоћ дођох са посла и узео да преслушавам и гледам интервју оног преваранта, ту тек видим ту моћ медија, уосталом и коментари овде.
Тебра из ког ти разлога гледаш интервју овог лика ?
ниси ме разумео, ја управо самопљујем себе јер сам се натерао кад сам уморан дошао са посла да гледам тако нешто и онда питао сам себе јеботе да ли си нормалан.
Мора се бацати алкохол под хитно, једноставно не може више овако, не може.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Мићара wrote:Мора се бацати алкохол под хитно, једноставно не може више овако, не може.
Evo već peti dan bez alkohola i super mi je. Kada me lupi kriza radim vežbe i trčim posle toga pišem poeziju. Bitno je samo ne biti dokon. Imao sam i ja problem znao sam posle posla da popijem i po tri litre piva i to svakodnevno. Mene je lupila depresija pošto živim sam plus raskid sa ribom ali eto došlo mi je iz dupeta u glavu.
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.
Ovaj za Pancevac je izgleda montaza.
- ultrastito
oglasili su se preko fejsbuka gde su se ogradili od fotomontiranih bilborda i ostalih prostakluka
Last edited by ultrastito on Wed Apr 25, 2018 1:56 pm, edited 1 time in total.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
-
Сигурно је монтажа. Који кретен треба да будеш па да овако гризеш корнет
- Кудрави Гаучос
Aахахахахх... па ово је твит који ће да запали друштвене мреже Прејак ми је тај твитер, маме ми, недојебане жене хистеришу, мушки мудросери маше табове и каче порњаве, а сви у гасу да као нешто гистро мењају у свету, осим нивоа дебилизма. И.. је л' јој одговорио РилДоналд, шта каже, ево, пишем сад пп вучићу, јављам ти на пп шта ми је одговорио, мада ја мислим да је Асад то демолиро пун ми га је курац више
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
- ultrastito
Кудрави Гаучос wrote::lol:
Aахахахахх... па ово је твит који ће да запали друштвене мреже Прејак ми је тај твитер, маме ми, недојебане жене хистеришу, мушки мудросери маше табове и каче порњаве, а сви у гасу да као нешто гистро мењају у свету, осим нивоа дебилизма. И.. је л' јој одговорио РилДоналд, шта каже, ево, пишем сад пп вучићу, јављам ти на пп шта ми је одговорио, мада ја мислим да је Асад то демолиро пун ми га је курац више
da ne ulazim sad nasiroko, naveliko...internet je fenomenalna stvar, mozda i najgenijalnija stvar koja se desila covecanstvu. drustvene mreze takodje. istovremeno, internet je najidiotskija stvar ikad! zajedno u paketu sa drustvenim mrezama.
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Tocak je malo genijalnija stvar
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда