Тема за све и свашта

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
zmijuga

Re: Тема за све и свашта

Postby zmijuga » Fri Apr 13, 2018 10:43 pm

Fabrizio wrote:Зашто се већина слика на навијачким темама не види? Тј. линкови су неупотребљиви...

Problem sa postimage.org.

http://www.postimage.org

Sve slike koje su aploudovane na server čiji link završava sa org. su neupotrebljive, osim ako se org. u linku zameni sa cc. Sad ako okačiš sliku, dobićeš ispravan link, ali sve što je kačeno prethodnih godina neupotrebljivo je. Možda i reše taj problem i sve se vrati.

жабац

Postby жабац » Sat Apr 14, 2018 11:25 am

Јел има нека варијанта за Арену, да се смејемо мало српском фудбалу, ил ћу морати на јућубу ФУЛЛ ХД 1080п да гледам? Хвала.

Akcija

Postby Akcija » Mon Apr 16, 2018 3:19 pm

Da li je neko mozda lomio prste na stopalu, koliki je okvirno period oporavka i da li moze dodatno da se pije nesto da bi brze zarasla kost?

Мићара

Postby Мићара » Mon Apr 16, 2018 5:49 pm

Akcija wrote:Da li je neko mozda lomio prste na stopalu, koliki je okvirno period oporavka i da li moze dodatno da se pije nesto da bi brze zarasla kost?

Може дуња, ал препоручујем шљиву изјутра.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Swallow

Postby Swallow » Mon Apr 16, 2018 9:28 pm

Drugari kupio sam neki autić privremeno samo međutim u istom je prevoženo sve i svašta i kao takav ima neki čudan miris neprijatan koji mi jako ide na kurac, kupio sam jelkicu ali ne pomaže ništa, šta mislite šta mi je najbolje rešenje, kako da se rešim tog nazovi smrada ? Ima neko neku ideju ?

несуна реса

Postby несуна реса » Mon Apr 16, 2018 9:36 pm

Другар исто купио корсу , неки назови смрад се осећао тачније чудан мирис ... Покушао је све могуће методе и да стави песак за мачке , и да стави сирће преко ноћи , оно на тренутак се не осети па се опет врати смрад . Тако да је однео на дубинско прање , после тога се знатно мање осетило оно тек тек , али је и даље био тај смрад ал много мање :D

Тако да те методе са песком , сирћетом и осталим срањима не пије воду , дубинско и ћао !
Космет је Србија !

Очајник

Postby Очајник » Wed Apr 18, 2018 9:39 pm

Jedan od najboljih drugova nakon 6 meseci došao iz Nemačke, i to na desetak dana i onda piči nazad. Oštrim se već mesec dana, planirao neke pijanke druženje itd
E, sad, drug je došao je u svoj dom a kod njega cela familija dobila ove dečije boginje, kako se već zovu.
Ja ih nisam preležao. Ćerkica za koji dan puni godinu dana i ona još nije primila mmr. Plus, za mene bi bilo poželjno da narednih mesec dana budem tiptop što se zdravlja tiče, inače neću moći zaraditi neku ozbiljnu kintu na poslu.
Koliko je pametno da ga vidim.. plašim se da ne predje na mene, pa na malu. Kontam da je već danas postao kliconoša. Mislim, kako to funkcioniše, kako se širi to govno.

axkontra

Postby axkontra » Wed Apr 18, 2018 11:08 pm

18 dana pre izbijanja je prelazno i to traje mozda 3 dana kada moze da zarazi nekoga u tome je i fora da se prenose pre nego sto znas da ih imas

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Thu Apr 19, 2018 12:06 am

Очајник wrote:Jedan od najboljih drugova nakon 6 meseci došao iz Nemačke, i to na desetak dana i onda piči nazad. Oštrim se već mesec dana, planirao neke pijanke druženje itd
E, sad, drug je došao je u svoj dom a kod njega cela familija dobila ove dečije boginje, kako se već zovu.
Ja ih nisam preležao. Ćerkica za koji dan puni godinu dana i ona još nije primila mmr. Plus, za mene bi bilo poželjno da narednih mesec dana budem tiptop što se zdravlja tiče, inače neću moći zaraditi neku ozbiljnu kintu na poslu.
Koliko je pametno da ga vidim.. plašim se da ne predje na mene, pa na malu. Kontam da je već danas postao kliconoša. Mislim, kako to funkcioniše, kako se širi to govno.

Kreni sa vinjakom dva sata pre vidjanja i bezbedan si

st.vuki

Postby st.vuki » Mon Apr 23, 2018 9:27 pm

Pravnici,
Da li znate ako je neko prijavljen i prima minimalac da li u slucaju placanja alimentacije mu skidaju nesto i ako je minimalac u pitanju

Чомбе

Postby Чомбе » Mon Apr 23, 2018 9:35 pm

Па његово је дете и ако прима минималац.

nscrew

Postby nscrew » Mon Apr 23, 2018 11:19 pm

st.vuki wrote:Pravnici,
Da li znate ako je neko prijavljen i prima minimalac da li u slucaju placanja alimentacije mu skidaju nesto i ako je minimalac u pitanju

Nisam pravnik,pa uzmi sa rezervom.zavisi od vise stvari,npr uzrasta deteta...mogu ti uzeti najvise 50%

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Apr 23, 2018 11:23 pm

od minimalca najviše 50%, u drugim slučajevima najviše 2/3

st.vuki

Postby st.vuki » Tue Apr 24, 2018 5:41 pm

Hvala

axkontra

Postby axkontra » Tue Apr 24, 2018 7:39 pm

dopisujem se mejlom sa nekom firmom koja me nesto zeza i sada kada sam dobio njihovo odgovor on se za jedno 10 sekundi obrisao, jel postoji tako nesto samobrisajuci mejl tipa vidi sta imamo da ti kazemo al to nece ostati u tvom inboksu da ne mozes koristiti u neke svrhe koje oni ne zele.

Мићара

Postby Мићара » Tue Apr 24, 2018 11:06 pm

axkontra wrote:dopisujem se mejlom sa nekom firmom koja me nesto zeza i sada kada sam dobio njihovo odgovor on se za jedno 10 sekundi obrisao, jel postoji tako nesto samobrisajuci mejl tipa vidi sta imamo da ti kazemo al to nece ostati u tvom inboksu da ne mozes koristiti u neke svrhe koje oni ne zele.

Наравно да постоје. Чим меил или порука буде виђена брише се у одређеном временском периоду.
Користи "snipping tool" ако ти је потребно или "print scren" na tastaturi... Каква је то фирма па има такав меил можда ниси једини кога зезају...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Bunt

Postby Bunt » Tue Apr 24, 2018 11:38 pm

axkontra wrote:dopisujem se mejlom sa nekom firmom koja me nesto zeza i sada kada sam dobio njihovo odgovor on se za jedno 10 sekundi obrisao, jel postoji tako nesto samobrisajuci mejl tipa vidi sta imamo da ti kazemo al to nece ostati u tvom inboksu da ne mozes koristiti u neke svrhe koje oni ne zele.
Ozbiljna firma, cim nisu spremni da stanu iza svojih reči.

Tifo

Postby Tifo » Wed Apr 25, 2018 8:10 am

Zna li neko gde mogu da nadjem kljuc tj kod za aktiviranje office 2016 ili makar samo outloka?

Чомбе

Postby Чомбе » Wed Apr 25, 2018 8:37 am

пробај на www.serials.ws

Tifo

Postby Tifo » Wed Apr 25, 2018 9:40 am

Чомбе wrote:пробај на http://www.serials.ws

Hvala mnogo, nadam se da ce uspeti. ;)

Return to “Само опуштено”