- 325235235.jpg (22.46 KiB) Viewed 12335 times
Вечити ривали - вести и дискусија
- UltrasDoras
Re: Вечити ривали - вести и дискусија
kad i kako je gordić "izrastao" u ovakvog igrača?
zaslužena titula budućnosti
zaslužena titula budućnosti
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Већ више од 12 сати није суђен пенал за Партизан у дербију
Choose Life

(Street Force / Curva Orientale)
- ultrastito
aparthejd 

"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
A nama cist penal nije sviran na 0-0. Vucicu pederu.
- lost&found
U prvom poluvremenu smo ih bas razmontirali. Drugo je bilo otaljavanje posla, a i oni su videli da nemaju sta da traze. Inace, fora sa kurcinom i Vuleticem je jedna od kreativnijih u poslednjih X derbija
Који блам је да на челу клуба имаш лика који се хвали педерлуком и тројкама са мушкарцима и то не само то, него и педофилијом јер му најдражи секс са клинцима од 16 дина, а да му у тим баханалијама помаже кокс који набавља од свог ортака, који је вођа навијача на југу...јеботе. И ником ништа, тај лик је и даље ту где је.
Па да неко такав присмрди маракани, контам да би га зауставили на аутокоманди и спречили га дође на стадион, а не да има функцију, да се јавно зна за све то и да притом нико ништа да се побуни.
Не иде ми никако у главу ова ситуација, просто не верујем...
Па да неко такав присмрди маракани, контам да би га зауставили на аутокоманди и спречили га дође на стадион, а не да има функцију, да се јавно зна за све то и да притом нико ништа да се побуни.
Не иде ми никако у главу ова ситуација, просто не верујем...
brucelee wrote:Који блам је да на челу клуба имаш лика који се хвали педерлуком и тројкама са мушкарцима и то не само то, него и педофилијом јер му најдражи секс са клинцима од 16 дина, а да му у тим баханалијама помаже кокс који набавља од свог ортака, који је вођа навијача на југу...јеботе. И ником ништа, тај лик је и даље ту где .
Odakle ti ovo?cuo sam i ja nagadjanja ali jel to iole provereno?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Koji blam da imaš parolu necemo da srbija bude zemlja pedera, i postave ti za premijera lezbejku
Da ne pricam, cigani čine za Kosmet, koncerti i sve, i Čović takodje ljubitelj naroda na kosmetu im predsednik kluba
bitno je da su odložili utakmicu u kovilovu
sns družba preozbiljna (uglavnom svuda jbg)

Da ne pricam, cigani čine za Kosmet, koncerti i sve, i Čović takodje ljubitelj naroda na kosmetu im predsednik kluba

bitno je da su odložili utakmicu u kovilovu

sns družba preozbiljna (uglavnom svuda jbg)
pertla wrote:brucelee wrote:Који блам је да на челу клуба имаш лика који се хвали педерлуком и тројкама са мушкарцима и то не само то, него и педофилијом јер му најдражи секс са клинцима од 16 дина, а да му у тим баханалијама помаже кокс који набавља од свог ортака, који је вођа навијача на југу...јеботе. И ником ништа, тај лик је и даље ту где .
Odakle ti ovo?cuo sam i ja nagadjanja ali jel to iole provereno?
1.Ја сам ово начуо одавно, много пре кад сам се питао ко је овај лик...
2. онда сам читао на сајту једне од фракција гробара http://www.navijacipartizana.com/objave ... izana-foto
3. да би пре неки дан испливала преписка, где се он дописује са неким ликом и између осталог износи и позива га на секс, да ће га кокс отворити, овај му као пробао је неки кокс већ али га није радио, онда гробар Вуле каже имам ја проверен, набављам од једног вође навијача итд. Још прича том другом педеру како га највише ложе дечаци од 16-17 година и како под утицајем кокса постаје звер.
Касније се Вулетић вадио како је то инструисао, онда је тај лик са ким се дописивао рекао у фазону сведочићу ако треба на суду и као и све после се затаашкало.

mi smo toliko mrtvo usli u derbi da smo na kraju prvog poluvremena mogli da budemo i zadovoljni rezultatom ako se uzme u obzir kako smo odigrali, drugo poluvreme i mi i vi cekali da se sto pre zavrsi... igraci su izgledali jadnije od nas na tribinama sto nije bilo lako postici
na kraju buducnost spasila dan,
hvala dziletu i milogorcima na onom cudu sto su napravili i popiskili se po rezimskom projektu
mislim da nam najzanimljiviji deo tek sledi, da vidimo kako ce coki i drzava pokusati da njihovo cedo ipak zaigra tu evroligu
na kraju buducnost spasila dan,
hvala dziletu i milogorcima na onom cudu sto su napravili i popiskili se po rezimskom projektu
mislim da nam najzanimljiviji deo tek sledi, da vidimo kako ce coki i drzava pokusati da njihovo cedo ipak zaigra tu evroligu
04 X 1945
Изгубиш дерби и фудбалски и навијачки и будућност ти спаси дан хаха благо вама онда и вашем размишљању .
Ипак је победа дана то што ви навијате за будућност. Једино не знам која фракција, цигани, сплићани, забрањени, дозвољени, значкатрази, партизановци, фрањевци...? 

anti-turbopravoslavni crew
- Кудрави Гаучос
Роки, признај ми да си Циган на пп, ево кунем ти се нећу ником рећи 

Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Кудрави, дај адресу да ти пошаљем гајбу пива, части ти
Rom 1/1
najjači potez od sinoć
Brančeta LeBron završava ulaz šutiranjem sa druge strane table

najjači potez od sinoć
Brančeta LeBron završava ulaz šutiranjem sa druge strane table

.само јако wrote:Изгубиш дерби и фудбалски и навијачки и будућност ти спаси дан хаха благо вама онда и вашем размишљању .

Rođaci wrote:Rom 1/1
najjači potez od sinoć
Brančeta LeBron završava ulaz šutiranjem sa druge strane table![]()
Pisao sam vec o njegovom talentu,ali ovo je bio faul,videlo se na usporenom snimku
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu