Вести
- Ultra Sarma
Re: Вести
Sto bi nam Rusi ista poklinili? Gde zivite vi? Pogotovo imajuci u vidu da smo na korak od samog ulaska u NATO, ne znam postojili ista da se potpise vise da nije sam ulazak. Da sam Putin odavno bih pustio vodu za nama.
Drugo, kakvu ste reakciju hteli uopste? Da se krene dole sa vojskom, ne razumem? Desavace se jos gore stvari ovo je nista naspram 2004. godine.. sad je prilika za povlacenje briselskog sporazuma i vracanje nasih institucija.. e samo da mi nemamo rukovodstvo koje su doveli i podrzavaju najveci zagovornici nezavisnosti nase pokrajine. Isti oni kontrolisu i nasu vlast i privremene institucije samouorave u Pristini i to treba imati na umu pre nego sto vas razocara jos neki potez velikog nam vodje.
Drugo, kakvu ste reakciju hteli uopste? Da se krene dole sa vojskom, ne razumem? Desavace se jos gore stvari ovo je nista naspram 2004. godine.. sad je prilika za povlacenje briselskog sporazuma i vracanje nasih institucija.. e samo da mi nemamo rukovodstvo koje su doveli i podrzavaju najveci zagovornici nezavisnosti nase pokrajine. Isti oni kontrolisu i nasu vlast i privremene institucije samouorave u Pristini i to treba imati na umu pre nego sto vas razocara jos neki potez velikog nam vodje.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
- Ultra Sarma
Sram ih bilo sledeci put da su ga hapsili x5-com i da mu obezbede dve kurve i sampanjac..
Ocekivanja su nam nerealna, pa to dole je neobrazovano, prljavao, mutavo, kozojebacko, teroristicko pleme.. mene cudi da mu bubreg nisu izvadili i poslali u Nemacku... jedino nema uzvika alah akbar inace bih pomislio da je desavanje u Idlibu..
Ocekivanja su nam nerealna, pa to dole je neobrazovano, prljavao, mutavo, kozojebacko, teroristicko pleme.. mene cudi da mu bubreg nisu izvadili i poslali u Nemacku... jedino nema uzvika alah akbar inace bih pomislio da je desavanje u Idlibu..
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала
ви убисте Дражу ђенерала
- Влада Паликућа
Дупло веће понижење од хапшења млохавог отпораша је песница у зубе ''специјалцу''.
-
I da "oteramo" siptare sa Kosova (mada je to nemoguce, bar je nemoguce za kratak period, trebace nam 20 godina da bi oni bili ti koji ce biti manjina), ko ce od Srba dole da se vrati? Niko, verujte mi. Prvo, vecina je uspela nesto da napravi tamo gde su otisli nakon sto su proterani, drugo, sta ce da rade na Kosovu? Koji posao? Mogu deda i baba da se vrate, i da se zezaju sa tom minimalnom panzijom, ali omladina nece sigurno. Vratice se mozda oni koji nisu uspeli nakon proterivanja, oni koji nemaju posao, na kraju ce tamo naseliti migrante, i isti nam je kurac.
Па кад би коначно престали да кењају о стимулисању раста популације и коначно издвојили неки озбиљан кеш као што је неки дан пресветли беседио, онда би и могли да се надамо нечему. Са друге стране, то би у великој мери накотило и друге мањине у Србији типа Цигани, Унгри али јебеш га, док отерамо шиптаре џидипи има да скочи толико да има сви Срби из белог света да се врате, још има Србија мала да буде па можда и тежимо територијалним пропирењима која нам историјски и припадају шалу на страну, јако ме мучи што живимо у данашње време и морамо сва ова понижења да трпимо и савијамо главу, да живимо у доба неолита, пецаш, ловиш, и боли те туки...
Влада Паликућа wrote:Дупло веће понижење од хапшења млохавог отпораша је песница у зубе ''специјалцу''.
Svaka cast decku na hrabrosti,ali mogao je da pogorsa situaciju 100 puta.da je jedan slucajno opalio nastao bi pokolj.
A bojim se da ce neki sledeci put siptari biti mnogo brutalniji,cisto da pokazu kako nisu debili
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Jedino mi je bitno da u ovom sranju nema mrtvih Srba. Imao sam stranu da napisem o ovome, ali necu, stedim zivce. Situacija isto kao sa vozom, mi nesto hocemo, siptari ne daju, a mi nemamo muda da idemo do kraja, ali ipak zelimo da pokusamo i onda onaj nas goloruki narod staje pred siptarske puske. Nemam snage vise da komentarisem gomilu retardiranih nasih poteza. Govna siptarska ne komentarisem, jer oni su predvidivi.
Ako iz svega ovoga ispadne da ona Srpska lista napusti vladu kosova onda je to jedna lepa vest u moru sranja.Ako ne, nista, idemo dalje, ni prvi ni posledi auto-gol kada je u pitanju Kosmet. I ja sam prizeljkivao da ce veliki vodja da obelodani povlacenje iz onoga sto oni zovu dijalog, ali nista ni od toga. Jedemo govna velikom kasikom i to je to. Samo narod nas dole da ostane miran i koliko toliko normalan u svemu ovome.
Ako iz svega ovoga ispadne da ona Srpska lista napusti vladu kosova onda je to jedna lepa vest u moru sranja.Ako ne, nista, idemo dalje, ni prvi ni posledi auto-gol kada je u pitanju Kosmet. I ja sam prizeljkivao da ce veliki vodja da obelodani povlacenje iz onoga sto oni zovu dijalog, ali nista ni od toga. Jedemo govna velikom kasikom i to je to. Samo narod nas dole da ostane miran i koliko toliko normalan u svemu ovome.
Momo wrote:Они ухапсили Ђурића, да би се оправдали пред својима како ето имају власт... Ових дана има да прихвате ЗСО... Све се дешава с разлогом
Исто мишљење имам и ја. После ће зсо да претставе као велику дипломатску победу
Choose Life
https://www.paragraf.rs/propisi/zakon-o ... odinu.html
што му дође минус од око 236 милиона EUR
што му дође око 5.6 милијарди EUR
јавни дуг дакле 24 милијарде EUR
Ukupan fiskalni suficit/deficit -28.400.000.000
што му дође минус од око 236 милиона EUR
Potrebna sredstva za finansiranje budžetskog deficita, nabavku finansijske imovine i otplatu glavnice po osnovu dugova domaćim i stranim zajmodavcima za direktne i indirektne obaveze Republike Srbije (uključujući i operacije sa zamenom duga pre roka dospeća) iz člana 1. ovog zakona u ukupnom iznosu od 675.736.529.000 dinara , planirano je da se obezbede iz zajmova domaćih i međunarodnih komercijalnih i multilateralnih finansijskih institucija i inostranih vlada u iznosu od najviše 129.000.000.000 dinara, kroz emitovanje državnih hartija od vrednosti (državnih zapisa i obveznica na domaćem finansijskom tržištu u domaćoj i stranoj valuti) u iznosu od najviše 425.000.000.000 dinara i iz primanja ostvarenih od emisije evroobveznica (državnih hartija od vrednosti emitovanih na međunarodnom finansijskom tržištu u domaćoj i stranoj valuti) u iznosu od najviše 121.700.000.000 dinara.
што му дође око 5.6 милијарди EUR
Stanje javnog duga Republike Srbije, na dan 30. septembra 2017. godine, iznosilo je 2.871.797.979.351 dinar (24.058.780.433 EUR). Projekcije rata glavnice date su prema stanju duga na dan 30. septembar 2017. godine i kod nekih obaveza su indikativnog karaktera.
- ultrastito
kako sad to?
zar nemamo istorijski suficit u budzetu, bidipi dzidipi pipipi mipipi fififi
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Кудрави Гаучос
ultrastito wrote:kako sad to?
Ти си сад овде навео масу различитих параметара, пипипи нам је у курцу и то нико не оспорава, јер се он не мери квартално, фифифи је добар, најбољи у региону, мипипи и џидивај су стабилни и тенденција раста пореског обртног дела, јер ако има два драма онда дајеш више преко што се обрачунава онда може све да се апроксимира тако да ће доћи до повећања плата, ако очувамо стабилност у региону.
Него мене брине што се Председник разочарао, види се да је пао у неки стонд, он такав може опасно да избедачи наше европске партнере, кева Ангела да се опасно озрачи од њега.. Јер он ти дође сад у посету код њојзе рецимо и толико је уканали својим понашањем да то није после она иста жена две недеље.. Дође, седне, шта ћеш попити, нећу ништа. Ајде узми нешто, попиј бар чај јебогати. Нека хвала. Па шта ти је? Није ми ништа. И све тако седи и једнако гледа у једну тачку, разочаран, ћути, и само се једном дигне и каже ај идем ја кући. Где ћеш јебо те бог, идем кући, ајде здраво. Није добро то никако.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
kocka wrote:https://www.paragraf.rs/propisi/zakon-o-budzetu-republike-srbije-za-2018-godinu.htmlUkupan fiskalni suficit/deficit -28.400.000.000
што му дође минус од око 236 милиона EURPotrebna sredstva za finansiranje budžetskog deficita, nabavku finansijske imovine i otplatu glavnice po osnovu dugova domaćim i stranim zajmodavcima za direktne i indirektne obaveze Republike Srbije (uključujući i operacije sa zamenom duga pre roka dospeća) iz člana 1. ovog zakona u ukupnom iznosu od 675.736.529.000 dinara , planirano je da se obezbede iz zajmova domaćih i međunarodnih komercijalnih i multilateralnih finansijskih institucija i inostranih vlada u iznosu od najviše 129.000.000.000 dinara, kroz emitovanje državnih hartija od vrednosti (državnih zapisa i obveznica na domaćem finansijskom tržištu u domaćoj i stranoj valuti) u iznosu od najviše 425.000.000.000 dinara i iz primanja ostvarenih od emisije evroobveznica (državnih hartija od vrednosti emitovanih na međunarodnom finansijskom tržištu u domaćoj i stranoj valuti) u iznosu od najviše 121.700.000.000 dinara.
што му дође око 5.6 милијарди EURStanje javnog duga Republike Srbije, na dan 30. septembra 2017. godine, iznosilo je 2.871.797.979.351 dinar (24.058.780.433 EUR). Projekcije rata glavnice date su prema stanju duga na dan 30. septembar 2017. godine i kod nekih obaveza su indikativnog karaktera.
http://www.javnidug.gov.rs/upload/Stanj ... RILICA.pdf
- ultrastito
Кудрави Гаучос wrote:ultrastito wrote:kako sad to?
Ти си сад овде навео масу различитих параметара, пипипи нам је у курцу и то нико не оспорава, јер се он не мери квартално, фифифи је добар, најбољи у региону, мипипи и џидивај су стабилни и тенденција раста пореског обртног дела, јер ако има два драма онда дајеш више преко што се обрачунава онда може све да се апроксимира тако да ће доћи до повећања плата, ако очувамо стабилност у региону.
odlicna analiza!
valjalo bi te preporuciti u oko ekonomije da gostujes!
(ima neka nogata voditeljka baj d vej )
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
- Bruno Sulak
"I da nasi pobede Nigeriju. Aj zdravo"
-
Вести
Мислио сам да ми се учинило да је рекао “Ај здраво”, али изгледа да није...
- Кудрави Гаучос
Добро је изгледа да се помирио с Могерини. Додуше, она је љута и рекла је да се оно од јуче није поновило, али имали су заједнички став шта је најбоље за нас и шта нам је у националном интересу.
Сутра прекосутра ће опет Вујага да нам пљује Запад, он је као онај муж који се појави кући с посла и трује жену како ће да се најебе кеве шефу и колегама с посла што га прцају. ОНИ МЕНЕ ПЕТ ГОДИНА ЛАЖУ, ево шта би ти урадила, шта ме тако гледаш, оћеш да их побијем све. Је л то хоћеш
Сутра прекосутра ће опет Вујага да нам пљује Запад, он је као онај муж који се појави кући с посла и трује жену како ће да се најебе кеве шефу и колегама с посла што га прцају. ОНИ МЕНЕ ПЕТ ГОДИНА ЛАЖУ, ево шта би ти урадила, шта ме тако гледаш, оћеш да их побијем све. Је л то хоћеш
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
Haha Kudravi nisi normalan, opisao si nasu spoljnu politiku i kako je nasi politicari plasiraju narodu Srbije. To je to bez greske, znaci siptari su samo od 2004.godine imali niz ozbiljnih provokacija i planiranih napada na Srbe i srpsku drzavu i nas odgovor je uvek bio toliko mlohav i jadan da je siptarima samo potvrdio da mi nismo spremni ni da recima branimo Kosmet a kamoli delima. Martovski pogrom, proglasenje nezavisnosti, ubistvo Ivanovic, mucenje i ponizavanje prvog coveka Srbije kada su u pitanju odnosi BG i Pristine. A da ne ponavljam da su pre toga oteli teritoriju, pobili, poklali,mucili,palili,unistavali,skrnavili itd... A nas odgovor? Nista. Nisam klinac pa da tripujem rat, upad na kosmet itd, mada svaka druga drzava na svetu bi to odavno uradila ali brate mili reci jasno bez uvijanja ako ubijete i jednog Srbina i krenete opet neko ciscenje jebacu vam i oca i majku i gotovo. Pa kud puklo. A ne i kada kaze da nece dati da se desi nova oluja i bljesak odma brze u drugoj recenici kaze demokratskim sredstvima, mirnim putem, pregovorima itd... Kao nadam se da nikada necu morati da dam naredjenje za pokretanje vojske itd... Sramota. Ajde zdravo
Evo šipci već najavljuju upotrebu sile ukoliko se formira ZSO e bas me zanima sta ce goveda sa vlasti uraditi da zastite narod kad ovi opet krenu ka kundače i izivljavaju se kao na poligonu i ne daj Boze da se desi neka zrtva a veoma je izvesno jer sve upućuje na stvaranje konflikta e bas me zanima kakvu ce diplomatsku pobedu odneti goveda iz fotelja. Tacno znam sta ce biti, trebamo pokazati uzdrzanost i necemo dozvoliti da nas ponižavaju, najoštrije osuditi i pozvati šiptare za pregovaracki sto.
Žalosno je da sav ovaj narod sto je birao vlast a velika vecina naroda je glasala za goveda misli da je to ispravan put. A samo mi nije jasno zasto se kao naoruzavamo kad jebeni tenk ne smiješ da posaljes u Kuršumliju a da ne pominjem na granicu sa Kosovom.
20 april ce ubrzo i samo da vidim potez vrhovnog vodje kako ce savetovatinase ljude da ne proglase ZSO vec da diplomatiom ostvarimo jos jednu pobedu. Na sve ovo opet ce se desiti neki velikomučenik Đurić koga ce razvlačiti po ulicama ali bitno je pokazati uzdrzanost i diplomatski pobediti neandertalce koji ne znaju ni sta znači reč diplomatija a da stvar bude još gora i kad padne ne daj Boze neka žrtva ovi ce se pozivati na uzdržanost i pominjati kako je mir preči od svega a potpisivace sve sto im se da na sto i posle se čude kad šiptari ovako reaguju. Parodija od države, plemenski savjet bi energičnije reagovao sa sve kopljima i strelama.
Žalosno je da sav ovaj narod sto je birao vlast a velika vecina naroda je glasala za goveda misli da je to ispravan put. A samo mi nije jasno zasto se kao naoruzavamo kad jebeni tenk ne smiješ da posaljes u Kuršumliju a da ne pominjem na granicu sa Kosovom.
20 april ce ubrzo i samo da vidim potez vrhovnog vodje kako ce savetovatinase ljude da ne proglase ZSO vec da diplomatiom ostvarimo jos jednu pobedu. Na sve ovo opet ce se desiti neki velikomučenik Đurić koga ce razvlačiti po ulicama ali bitno je pokazati uzdrzanost i diplomatski pobediti neandertalce koji ne znaju ni sta znači reč diplomatija a da stvar bude još gora i kad padne ne daj Boze neka žrtva ovi ce se pozivati na uzdržanost i pominjati kako je mir preči od svega a potpisivace sve sto im se da na sto i posle se čude kad šiptari ovako reaguju. Parodija od države, plemenski savjet bi energičnije reagovao sa sve kopljima i strelama.