Automobili, motori, kamioni...
-
Re: Automobili, motori, kamioni...
ja nisam za punta ni pod tackom razno......na poslu teram novu dacju 1,5 dci potrosnja o.k.,menjao lager,ablender sto puta,kvarila se nesto nije htela da upali ne znam sta su joj radili, menjao solje amortizera,menjao zadnje amortizere,ne radi podizac desnog stakla,svasta nesto....privatno teram toyotu 91 godiste,vrh auto,samo pliva potrosnja 7-8 litara na otvorenom putu ,po lokalu slabo vozim ali zna da sukne do 10 eke .....kad budem menajo za jedno 5 godina ahahahahahhahahaha opet samo toyota do para koliko budem imao...a mozda i ovog klia zbog potrosnje
chester_perry wrote:@brucelee a kako ti je mehanicar proverio l. sondu?
не знам и не разумем се, знам само да је ишао у други сервис са аутомобилом код свог колеге који има те неке уређаје за тестирање, каже обер ламбде су ок. Притом кад оде ламбда сонда избаци и грешку.
А добро брате, не мислим да не чачнем ништа три године, него да ми не стане на путу и да буде за отпад јер се поправка не исплати...
-
Svaki auto je macka u dzaku, ali svaki. Niko ne moze da ti garantuje da ti nece stati na putu negde, zato lepo uzmes AMSS osiguranje, mislim da je oko 2000 din, i vazi godinu dana, za slucaj da ti stane auto, oni dodju i slepaju te cini mi se 40km, ili do prvog grada, to moras da se raspitas kod njih. Napisao sam gore koja vozila do 2000e mogu da se uzmu (po meni). I nema pravila, bio Punto, ili neki VW.
Jel postoji neko slicno osiguranje koje vazi i za blize okruzenje: hrv, slo, ita, djarma?
Често одем до на село
-
Amss ima, na to sam i mislio, ono kosta oko 2000, vazi i za inostranstvo. Ali ima odredjeni broj km, i vazi samo za jedno slepanje za godinu dana, dok u Srbiji ima pravo na vise slepanja, ne znam tacno koliko.
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Hvala dobri ljudi, ovo je zgodno za imati a 2500 stvarno nije neka cifra. Pogledacu i atlas ovaj mada prvi put cujem za njih.
Често одем до на село
Дуго су већ код нас на тржишту, аустријанци. Имају и много више опција.
Волим када наш човек успе.
Ево Венди и хајка.
Један је кренуо на интернету да пише коментаре па гајбице а сада већ вози шкодице.
Други је зарадио велики новац на крипто валутама сада воза у ферарију само манекенке, глумице и водитељке.
Ево Венди и хајка.
Један је кренуо на интернету да пише коментаре па гајбице а сада већ вози шкодице.
Други је зарадио велики новац на крипто валутама сада воза у ферарију само манекенке, глумице и водитељке.
Sto si ljubomoran jeli savo? najveci uspeh u zivotu ti je da drkas na boskica i ludog raduleta pa ti proradili kompleksi...
ti i giga ste samo dve strane upale mozga.
ti i giga ste samo dve strane upale mozga.
Често одем до на село
Nexon najveci smarac. Samo pamti neke postove i informacije i onda ih iznosi kasnije, misli valjda tim pandurskim metodama da ce ispasti dominantan a ispada samo najveci no lajfer. Nadji zivot Nexone, idi radi nesto...
Какав незахвалан свет. Ја их похвалим а они овако враћају.
Мада морам да похвалим Вендија што је постао умерен. Треба се сетити само како је стављао разне симболе на аватаре а сада је постао скрушен. Коначно је схватио поруку централе. Ја сам већ екстремиста за њега.
Гајбице су учиниле своје.
Хајке је ипак друга лига, високо изнад. Зналац, интелектуалац.
Мада морам да похвалим Вендија што је постао умерен. Треба се сетити само како је стављао разне симболе на аватаре а сада је постао скрушен. Коначно је схватио поруку централе. Ја сам већ екстремиста за њега.
Гајбице су учиниле своје.
Хајке је ипак друга лига, високо изнад. Зналац, интелектуалац.
Меган 1.5дци, Стило или Фабиа?
Меган дци избегавај пре 2005. има делфијеву пумпу која направи неко срање с дизнама. Стило јтд непрејебив, такође боља опција после 2004. због електронике. Фабиу јебем ли га, ја лично би избегао 1.2 бензин и 1.4 тди.
-
Kao i ranije sto sam rekao, svaki auto ti je macka u dzaku. Megan 1.5 ti je ekstra auto, mala potrosnja, nije ni registracija skupa, delove mozes da nadjes lagano. Stilo samo 1.9 jtd, motor je odlican, udoban, komforan, ide odlicno, pre svega zato sto ima 116 konja. Ali svako zadovoljstvo kosta, po gradu bije po 9L, registracija ti je oko 28-30 000, za odrzavanje nije skup. Sad ti vidi. Fabiu sam vozio samo kad sam isao u auto skolu, za nju ne znam sta da ti kazem. Ali prvo reci bolje do koliko para...i svakako odvoji 300-400e na stranu mimo tih para za kupovinu auta.
Па до 2300 отприлике... Значи Стило ипак значајно више троши од Мегана... Колико је регистрација за Мегана?
Samo bih da napomenem da to AMSS osiguranje nije tako slatko kao sto pise tamo,da se ljudi ne zaludjuju da za 2000-2500 din godisnje mogu da dobiju slep,otklanjanje kvarova itd itd,samo ti kazu nema slobodnih vozila ili tako nesto i zdravo,pricam od iskustava ljudi koji su uzimali i kad im je bilo gusto nista nisu dobili.
Ja bi izabrao fabiju, sad zavisi koje godiste i koji motor si izabrao? Pouzdan, nije skupo odrzavanje, dovoljno brz za grad.
Често одем до на село