Клопа
- B.Centrale
Re: Клопа
Nekoliko puta mi se desilo da krenem u onu Kolibu (burek ispod sača) na Detelinari i poljubim vrata. Konačno mi se zadesilo da ujutru navratim, ali bureka nema (sve prodato, a nema se vremena za čekati). Onda uzeli sve ovo drugo da malo degustiramo.
Pita s piletinom - vrhunska; krompiruša - prosek; pita s jabukama - prosek; pita s višnjama - vrhunska.
Vratiću se sledeći put da vidimo i taj burek.
Pita s piletinom - vrhunska; krompiruša - prosek; pita s jabukama - prosek; pita s višnjama - vrhunska.
Tilt wrote:Nekoliko puta mi se desilo da krenem u onu Kolibu (burek ispod sača) na Detelinari i poljubim vrata. Konačno mi se zadesilo da ujutru navratim, ali bureka nema (sve prodato, a nema se vremena za čekati). Onda uzeli sve ovo drugo da malo degustiramo.
По мом мишљењу убедљиво најбољи бурек у Новом Саду, имају још један објекат у Стражиловској улици, радно време им је од 07-17h, а дешавало се и мени да пољубим врата нешто после 16h.
Офсајд слепче!
- јахач магле
bojan23 wrote:Pita sa višnjama, na vidikovcu, iznad okretnice 52, pored pijace, pite ispod sača lokal, odma pored zone kuvana jela, doručak 300 din švedski sto.
Одличне пите, и са зељем и са јабукама. Са месом ништа специјално.
...Сијају звезде као очи конобарице...
- lost&found
Kirćanski na Bulevaru, na Lionu, ceo zivot jedem tamo, i manje-vise drze kvalitet a ubacuju ponekad i nove zajebancije. Burek sa sirom odlican
Ja sam jeo sa kremom, baš mi je bilo odvratno.Vinz wrote:Ђе има тај бурек за кремом и плазмом? сви ми нешто причају о томе, реког ајд да видим шта је то
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
- B.Centrale
Jel jeo neko hleb u “pekarskoj radionici”? Ugao kralja petra i dusanove, bg.
Bez sumnje, definitivno najbolji hleb koji moze da se nadje u gradu, verovatno i sire. Mesto otvorila dva burazera koji su se vratili iz NY gde su godinama sljakali, preneli biznis u rodni grad.
Realno, apsolutno svetska klasa, Pariz/London/Moskva/NY kvalitet. Vredi svaki dinar. Prodaju samo hleb i derivate istog, eventualno jos kroasan.
Probajte ako ste negde u blizini. Ali stvarno
Bez sumnje, definitivno najbolji hleb koji moze da se nadje u gradu, verovatno i sire. Mesto otvorila dva burazera koji su se vratili iz NY gde su godinama sljakali, preneli biznis u rodni grad.
Realno, apsolutno svetska klasa, Pariz/London/Moskva/NY kvalitet. Vredi svaki dinar. Prodaju samo hleb i derivate istog, eventualno jos kroasan.
Probajte ako ste negde u blizini. Ali stvarno
bologna centrale
- B.Centrale
E da, da ne budem djubre, pa da pomenem jos da su likovi siptari, koliko sam upucen. Beogradjani, doduse. Mislim fehmiu, ne znam da l imaju veze s bekimom
bologna centrale
- B.Centrale
Evo jos jedan hint. Mesara Morava, Ilije Garasanina, odmah preko puta Nislije. Pricali mi ljudi, danas bio, uzeo cvarke i dimljene pilece batake. Top! Odusevljen!!
bologna centrale
- B.Centrale
Jos nesto. Mesara Manzoni pored Valtera u Makenzijevoj. Lik zabar, rodjen u imigrantskoj zabarskoj porodici u Moskvi. Gotovi burgeri (meso) juneci, pileci sa karijem, svinjski, svinjsko/juneci - 160 gr. 220 kinti. Bruka bruka bruka!!!! Ima i t-bone, ny steak, ribeye, pecenu sunku, vrat sa pistacima i pomorandzama, sve upucava koliko je dobro! Blejao sam par puta s njim u radnji, kaze da je 4 meseca obilazio srbiji u potrazi za mesom, nasao dva domacinstva kod uzica gde uzima meso i kasnije obradjuje. Opasan majstor! Pisto sam kuvar po profesiji, na keca sam provalio koliko je lik profi i koliko zna, iskustvo, sve. Nema greske, oooozbiljna prica!
bologna centrale
- B.Centrale