Душевна болница

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Rođaci

Re: Душевна болница

Postby Rođaci » Sun Mar 11, 2018 8:12 pm

blatnjavi

Postby blatnjavi » Sun Mar 11, 2018 8:50 pm

Muka i uzas.

Sve im jeb.m u pi..ku snsovsko zandarsko-komunjarsku i siledzijsku
Имам три кера, два су различита а један је исти.

Новосадиста

Postby Новосадиста » Mon Mar 12, 2018 10:49 am

Greota! Treba pomoci coveku kako god...
стадион-место народног бунта!

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Mon Mar 12, 2018 1:53 pm

https://www.blic.rs/vesti/hronika/nisu- ... ref=fbblic

Joш један доказ да су у здравству раде највећи смрадови, мекушци и паразити овог друштва, част изузецима. Мрзим их више од корумпираних пандура. Битно је да су ишли на отварање новог клиничког центра, пизда им материна сендвичарска!

Brdja

Postby Brdja » Mon Mar 12, 2018 2:39 pm

Pitanje je za god-dve da li će ostati u zemlji neko ko ima iole stručnosti. Neverovatan je broj ljudi iz cele Srbije koji ide tj beži u Nemačku da radi. Doktori, sestre, tehničari... Čak se i drugi smerovi u medicini prekvalifikuju u opšti smer kako bi mogli da odu odavde. Toliki je red da se termin za vizu čeka mesecima. Plate i uslovi u kojima se ovde radi su u najmanju ruku bedni.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Mon Mar 12, 2018 2:57 pm

Јесте тебра, и те како је бедно и за здравствене раднике и пацијенте, другар који годинама одбија да уђе у снс и добије посао у болници, пали за Немачку убрзо. Радио на пар пута на замени за 25000 са дипломом факултета. Ћале ми је једва остао жив летос због неке бактерије коју је запатио у болници, јер кревет на ком је лежао није био дезинфикован. Комшија ми је умро пре мало више од месец дана јер нису хтели да дођу на позив. Гледам људе из комшилука који су преко снс-а упали у болницу, која је оно количина надмености и бола у курцу, класични дудлачи државне сисе. Возио сам се скоро с ликом који је "запослио" ћерку у неком дому здравља, причам му то за комшију, он се шатро чуди како ови нису дошли на позив. Јадно браћо, јадно

хајка

Postby хајка » Mon Mar 12, 2018 3:17 pm

Prijatelj doktor mi je rekao da mladi doktori imaju mozda prvu godinu dana posla empatiju prema pacijentima i prema pozivu, i ovu koji udju sa humanim ciljevima i ljubavi prema poslu, posla toga svako od njih gleda pacijente kao brojeve, gleda sto vise para da zaradi, gleda sto pre smena da mu se zavrsi i ode kuci..na smrt i bolest gledaju kao normalnu pojavu koja ih ne dotice. Malo su placeni i previse rade i premoreni su.

Ako se ne daj Boze razbolite morate imati jaku vezu u bolnicu, prijatelje ili rodbinu koji tamo rade, inace ste pusteni na milost i nemilost. Kako prolaze kukavci koji nemaju nikoga, ne smem ni da zamislim.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Mar 12, 2018 3:24 pm

drugaru ne daju specijalizaciju, iako radi godinama, zato što neće da bude član stranke, potpisuje liste sigurnih glasova i slično
gradonačelnikov sin u njegovom gradu je birao specijalizaciju posle pola godine, a završio onaj privatni medicinski

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Mon Mar 12, 2018 3:42 pm

Brdja wrote:Pitanje je za god-dve da li će ostati u zemlji neko ko ima iole stručnosti. Neverovatan je broj ljudi iz cele Srbije koji ide tj beži u Nemačku da radi. Doktori, sestre, tehničari... Čak se i drugi smerovi u medicini prekvalifikuju u opšti smer kako bi mogli da odu odavde. Toliki je red da se termin za vizu čeka mesecima. Plate i uslovi u kojima se ovde radi su u najmanju ruku bedni.

Ko im jebe mater, nek' beze. Ako mu je mala plata neka da otkaz odmah a ne da posao radi preko kurca i dovodi hiljade zivota u pitanje. Znao je u sta se upusta kad je upisao skolovanje. Cale kad je slomio kuk ono je bilo zali Boze, ne dao Bog da se razbolis u ovoj zemlji i sa ovim nasim zdravstvenim radnicama.

pertla

Postby pertla » Mon Mar 12, 2018 3:45 pm

samo nek beze, ali se postavlja pitanje ko ce leciti nas koji smo ostali?

u srbiji nema problema samo onaj ko je bogat i zdrav
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

lost&found

Postby lost&found » Mon Mar 12, 2018 3:57 pm

Brdja wrote:Pitanje je za god-dve da li će ostati u zemlji neko ko ima iole stručnosti. Neverovatan je broj ljudi iz cele Srbije koji ide tj beži u Nemačku da radi. Doktori, sestre, tehničari... Čak se i drugi smerovi u medicini prekvalifikuju u opšti smer kako bi mogli da odu odavde. Toliki je red da se termin za vizu čeka mesecima. Plate i uslovi u kojima se ovde radi su u najmanju ruku bedni.

Ovo mogu licno da potvrdim, 3 meseca cekao na termin samo.

Brdja

Postby Brdja » Mon Mar 12, 2018 3:58 pm

Poenta mog posta nije bila da opravdam takvo njihovo ponašanje već da neće u Srbiji uskoro ostati niko stručan. A onda i ne trebaju da čude ovakve situacije
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.

Bruno Sulak

Postby Bruno Sulak » Mon Mar 12, 2018 3:59 pm

Prijatelju sta ce ti doktori. Jedi zdravu hranu, lezi u 9 ustaj u 5, prodaj taj golubarnik na Bulevaru i idi na selo, radi u basti sa povrcem, prestani da pusis, nemoj da se kurvas i onda ti nece trebati doktori ni zdravstveno osiguranje. A ne nas narod pusi 2 kutije dnevno i onda kuka na bombardovanje kad ga zahvati rak.

p.s. nisam Miroljub Petrovic :mrgreen:

Samo neka idu, tamo ih cekaju milioni evrica.

Jbg, neko mrzi portire ja mrzim radnike u zdravstvu.

čompika

Postby čompika » Mon Mar 12, 2018 4:38 pm

Kad smo već kod cigara, dajte ljudi neka iskustva kako ste ostavili. Ja ostavio krajem srednje lagano, nešto malo na faksu isto pušio i ostavio bez problema, međutim evo ima treća godina kako radim nema šanse da ostavim. Čim naiđe neka frka, cimanje, odma palim cigaru.

santamarija

Postby santamarija » Mon Mar 12, 2018 5:03 pm

Sto se tice zdravstva/ Zdravstvo nam je SUPER,Plate su dobre NIKO SE NE BUNI,nema strajkova ,protesta i to....znaci da je zdravstvenim radnicima u Srbiji super. Inace radim u istom,nisam zdravstveni radnik,stalno se bunim,ali ne jebe me niko dva posto. Doktorci koja mi je primila cala ,koju licno poznajem i koja je kupila diplomu,otvoreno sam rekao da ne moze da ga leci i da inisitiram na drugom doktoru. Kaze,O.K. ali ja sad radim i moja je smena ako neces dodji sutra. Ja uvedem cala u bolnicu na nogama ,posle sedam dana ga sahranim. Umro na Internom odeljenju od srca,ne kazem da ne bi umro kod kuce, da ovo ili ono,ali kada su mi sopstili,rekli mi i nas je iznenadilo!!!!!!!!! Nije se lecio nikada od srca,bio secerni bolesnik,a tabletu za prtisak nije popio u zivotu. Sada proalze pored mene svaki dan i spuste glavu,jadnici. Najgore je sto nista NE ZNAJU,to je problem. 20 i kusur godina sam tu,svi me znaju i mladji i stariji lekari, ne mozes da kazes da nisu hteli ili nesto deseto,nego NE ZNAJU NISTA bre !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inace,neki dan pitam pandura,poznanika, kolika mu je plata. Seljak,nadrigo,stomacina,ona najgora vrsta,sa tako negde mojih godina radnog staza i odgvori mi ladno,da im nije skunut neki dodatak koji su imali po 10 soma imao bi 70 iljada. Znaci prima 60. kao on je iskusan,ali obican prasinar sto je tek poceo da radi ima negde oko 45 000. A lekar u domu zdravlja,koji nema dezurstva i koji radi u dve smene i primi po pitaj kurac koliko pacijenata ima 65000 dinara platu. Sve bre nakradno u ovoj jebenoj zemlji i niko se ne buni svima lepo!!!!!!!!! Kad je neko cuo da je negde bio neki strajk,upozorenje ili tako nesto. A da,nastavnik ima 45000 profesor u gimnaziji jedva 60.

Новосадиста

Postby Новосадиста » Mon Mar 12, 2018 5:10 pm

Karakter burazeru, karaketer :mrgreen: Elem, salu na stranu, ja sam sebi ponavljao samo ako si izdrzao jedan dan, mozes i drugi i tako non stop! Ali te u potpunosti razumem posto sam posle 10 godina opet poceo, jer sam odlepio sa generalnim stanjem u zivotu, otkaz na poslu, i sve sto ide jos uz to...

Inace da se nadovezem na zdravsto nase, pre nekih godinu dana mi se slosilo kuci u kasnim satima, i u svom tom bunilu jedva uzmem telefon i nazovem hitnu, ona mi kaze ne mogu da posaljem hitnu dok mi ne kazete sta vam je?!?!? Realno da znam sta mi je ne bi vas zvao, naravno kako sam kratkih zivaca a i pritom u panici jer ne znam sta mi se desava, jedva pricam, krecem samo da se ubedjujem sa njom da posalje da ne znam sta mi je i objasnjavam joj sta mi se desava, i jos joj govorim kakve inace zdravstvene probleme imam, na to mi ona odgovara da ne budem bezobrazan da se snimaju razgovori i da moze ona mene da tuzi za neko uznemiravanje i zadrzavanje vruce linije telefona! Ja izgoreo pogotovo kad sam shvatio da je poziv trajao preko 10 minuta! Naravno stanje mi se unormalilo a oni nisu nikog poslali!
Jebo sam im svima mater i protokolima, zakonima i ko ih donosi i pise, u fazonu ako ne znaju sta ti je ne moraju da posalju hitnu, tj nece da posalju boli ih kurac!
стадион-место народног бунта!

Kit_Karson

Postby Kit_Karson » Mon Mar 12, 2018 5:19 pm

Што би се бунили, кад им је добро, како си и сам рекао? У Словенији се буне што им је плата тек 1000 евра, ове пичкетине се задовољавају с једва 300.. И сви до једног су преко странке. Мислим на млађе у Параћину, претпостављам да ни по другим градовима није ништа боље.
Расправљам се с другом из детињства, ушо у снс и тако добио посо, који ладно оправдава смањење плате!! Ало дечко! И увек оно њихово "ћути, кад нам нису скинули и то, ниси ваљда блесав да се буниш" Јеботе!

хајка

Postby хајка » Mon Mar 12, 2018 5:19 pm

A koliko puta ste culi da kad vam neko umre u bolnici da vas prvo nazove pogrebna sluzba da vam nudi usluge pre nego sto vam bolnica javi da je taj neko umro? U talu su medicinske sestre sa pogrebnim, dobijaju procenat po smrtnom slucaju, jebem ti zivot. Tacno onda pomislis da im se isplati vise da te puste da umres.

Non stop u medijima gledam ove kampanje protiv nasilja nad zenama, prijaviti policiji i slicno. Ja se uselio u novu zgradu i cujem iznad komsija ubija zenu od batina, deca vriste, bas kriticna situacija...i to traje neko vreme i ja nazovem muriju jer sam pomislio da ce ubiti zenu, i murija dodje za 1 sat tek. On je tad vec napustio gajbu i otisao dalje a zena na vratima rekla da je sve ok. I sta se desi kasnije? Taj lik je pandur, i saznao je da sam ga ja prijavio i jebao mi mater posle, napao me u ulazu, uneo mi se u facu, pretio itd. Legitimisao drugare koji su dolazili kod mene, pravio mi sranja jer mi se oseti vutra iz stana :mrgreen: , saznao sve o meni i mojima, bukvalno mi pakao od zivota pravio. Pa ti prijavi opet nekog kad ubija zenu od batina...

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Mar 12, 2018 5:30 pm

Kit_Karson wrote:И увек оно њихово "ћути, кад нам нису скинули и то, ниси ваљда блесав да се буниш" Јеботе!

Image

čompika

Postby čompika » Mon Mar 12, 2018 8:02 pm

Upravo to, nema revolta jer svi znaju da su ubačeni preko teških veza, tako ti je i u državnim firmama (govorim za one što rade, ovi što sišu pare nemaju za šta ni da se bune). A sindikati su isto teške pičketine, i njih čini gomila kurvi običnih. Nema pobune jer znaju da kad bi dobili otkaz ne bi imali zašto da se bune.

Return to “Само опуштено”