![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
http://www.vladtime.ru/uploads/posts/20 ... 8796_1.jpg
brucelee wrote:ја кад чистим комп, одем до вулканизера и на компресор ми издува прашинчину изнута, вентилатор и то је то...не знам колико је или не безбедно али за сад ради пос'о
подвала wrote:Neki predlog za komp do 40 000rsd? Da li uzimati u ovim radnjama tipa tehnomanija itd, kod ovih sto sklapaju, nesto trece?
Далтон wrote:S obzirom da win10 ima svoju zastitu onu firewall i bridge jel dovoljna ta zastita dok visim na netu ili je neophodno instalirati neki od antivirusa?
Далтон wrote:Moze. 1050ti mozes naci grafu za 20.000. Napajanje oko 500w - 50€, procesor jos 120e, monitor, maticna ovo ono.. uklapas se u 50tak hiljada. Mozda koja crvena vise manje. Nekih 8gb rama i tu je oko 50 soma.
@combe, instalirao sam ovak 360total. Deluje mi ok ali necu da mi on skida drajvere nego hocu da mi windovs vuce drajvere sam. Kako to da iskljucim? Ili je bolje da ostavim taj antivirus da s vuce drajvere za windovs?
Bolesni^od^ljubavi wrote:Imam ja vec solidan komp sa solidnom grafickom, ali vec ima 5 godina a patchevi idi, nove igre idu i ja ne mogu vise da igram na istoj grafici kao ranije. Znam samo da imam 8 giga rama i nista vise, nemam pojma ni koja je graficka ni procesor itd.
Users browsing this forum: No registered users and 18 guests