Sta dizete tenziju odmah? Taurunumi nesto pokusali , izvalila ih murija i to je to. Bravo na cimanju i na razdrmavanju ove ucmalosti koja je prisutna na nasoj sceni. Samo da se razumemo nema tu nikakvog minusa firmi. Sta su oni to mogli ili trebali da urade?
Zemunci su mogli tako da upadnu u koji god deo grada i da se prosetaju dok ih murija ne izvali sto bi bilo u roku od pola sata do sat vremena u zavisnosti da li navijaju i koliko ih ima. Ne moze firma brze da reaguje od murije jbg. Meni zanimljivo sto su zemunci izabrali liman i grbavicu za upad da celoj prici daju na tezini samo brate nije to vise onaj Liman ni Grbavica od pre 10 godina npr ili 15. Ja se secam negde 2003 ,meni je riba zivela na grbavici u nekoj kuci , jbt po pljuge nisam smeo da odem.
Na svakih 100 metara neke ekipice bleje cirkaju vare. Jednom sam se zajebao i krenem ja do neke trafike tamo kod skole ja mislim da li je osnovna ili tako nesto ima dvoriste i fudbalksi teren. Samo cujem iz mraka iz nekog od ulaza e matori imas cigaru? Epilog price dao sam im celu kutiju i kupio dvolitru.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Sada je to druga prica cujem od moji drugara iz NS kazu mi da je Grbavica postala fensi kraj za studentariju i da se masa novih ljudi doselila i da nije to vise geto kakav je nekada bio.
Sve u svemu bravo za izdanje i jednih i drugih lepe brojke,parole,pirotehnika,incidenti manjih razmera, ovaj upad nekoliko firmasa na jug isto svaka im cast jbt nije mi jasno kako su to uradili ali svakako za pohvalu. Bravo firma , bravo zemunci!