Спортске вести и занимљивости
- Кудрави Гаучос
Re: Спортске вести и занимљивости
Смешан пенал. Лоша наша игра, друга за редом. Фали нам Боаће, и још више Канга, а некако ми делује да смо чак и у одбрани чешће деконцентрисани.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
lost&found wrote:хајка wrote:
Po 3 puta znaju da otkazu rezervaciju zbog "tehnickih problema" i potovom povecaju cene. Sa njima se do poslednjeg momenta ne zna, mozemo doci tamo i ispustiti za smestaj i ostati na ulici.
Ajde nastavite o Javoru...
To preko Airbnb-a gledas ? kakva je situacija na Bookingu, tu ne bi trebalo da ima tih pizdarija, jer su malo "oficijalniji" smestajevi.
O bookingu i pricam. Otkazuju rezervacije svima.
- lost&found
Dobro, onda je moje pitanje, da li si gledao AirBnb i kakva je situacija tamo ?
Suma sumarum i bez tog penala smo klasa za celu ligu ove sezone. Ne bi bam ta tri boda nista konkretno pogorsala. Ali da nije bilo penala - nije ga bilo.
Elem, evo malo PSG-a od juce.
https://www.youtube.com/watch?v=fRmS9UqRQ8A
https://www.youtube.com/watch?v=tWvv2lJOtSQ
https://www.youtube.com/watch?v=zmJ7PFyo4KM
Elem, evo malo PSG-a od juce.
https://www.youtube.com/watch?v=fRmS9UqRQ8A
https://www.youtube.com/watch?v=tWvv2lJOtSQ
https://www.youtube.com/watch?v=zmJ7PFyo4KM
(Street Force / Curva Orientale)
-
detelinara83
Новосадиста wrote:Najgore je sto sad okrecete sve na sprdnju, a kukacete u nekom derbiju ili tako nesto...
Они још дуго неће кукати. Све је на њиховој страни..
- јахач магле
Да нисте толике јајаре, можда би и ви имали неку титулу од 1989. Ал' слађе паре и комбинације јеби га.
...Сијају звезде као очи конобарице...
Боље и да не освојимо ту јебену титулу, него да нам се свирају овакви пенали.
З В Е З Д А Л Е !
Druže, šta se vama sviralo ove i prošle sezone ovaj penal je zanemarljiv. Jebi ga. Mažić vas je i održao na drugoj poziciji.
(Street Force / Curva Orientale)
-
santamarija
sta da ne lupetam ? ligu cine svi klubovi ne samo dva....nisam ni komenariso penal zvezde niti neku situaciju drugog kluba. i sad odjednom napad bez razloga i bez povoda,samo u odbranu nam voljenog kluba koji je krao a kradu svi i namestaju svi,bez izuzetakapertla wrote:santamarija wrote:Kad nafatate na netu negde utakmicu Javor- Nis pogledajte ljudi gde nam je fudbal. Kao prvo,ovi iz Javora su verovatno,kazem , verovatno morali da varte ovima iz Nisa za bodove spasa iz prosle sezone i onda su oni izveli nekakav cudan sastav,ali ajde. Ovi iz Nisa ni da mrdnu,ali tu je Srdjan Obradovic. Covek ladno svira dva penala,ali tako ocigledno ih navuce da je to toliko drsko da ja ne mogu da opisem. Pa cela Srbija je znala da ovde nece biti cista utakmica,ali tako ocigledno pomagati klubu koji ima verovatno dogvor sa klubom sa kojim igra utakmicu,ja stvarno nisam video. Eto,posle pricamo Zvezda, Partizan, Vojvodina,Evropa...mislim...
ne lupetaj, samo cigani namestaju, kradu i otimaju.
sramotan penal na karadjordju
- Кудрави Гаучос
Ироничан је Пертла матори.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
-
santamarija
Ma ja sam popizdeo juce na toj utakmici. Elem,uzmem sporske novine jutros,procitam izvestaj,izjave trenera,sve regularno,svi se dogovrili samo gledaoci budale sto su platitili karte i ja sto se nerviram i posle kazemo treba da stadioni budu puni. Ej, kaze u drugom poluvremenu nislije dodale gas,ahahahahahahaha...ovde je davno neko odsvirao kraj,samo to nikome nisu javiliКудрави Гаучос wrote:Ироничан је Пертла матори.
http://zoomue.rs/u-reziji-obradovica-video/
хајка wrote:Cene smestaja u Moskvi za vreme SP![]()
![]()
![]()
Bezobrazno digli cene. Preskupo je. Vidi se da su nam braca, lopovska nacija kao i mi.
Evo ja sad bas uzeo da pogledam. Na bookingu, 25 - 29 jun, Moskva (kad pada da igramo sa Brazilom), ima brda hostela gde je nekih 5 evra nocenje. Ne verujem bas da ne moze nista od toga da se rezervise.
Ove sezone Zvezda je najbolji klub i uzece titulu i to zasluzeno, realno. Ovakve stvari vise stete Zvezdi nego Vosi. Ovakve sudijske odluke samo hrane onu mrznju i prezir prema Zvezdi i Partizanu koji manji klubovi ili barem njihovi navijaci gaje. Nije to dobro, svidja mi se ciganski barjak na kome pise Neka pobedi bolji. To je poenta sporta. Mislim da cak ljudi koji vode zvezdu nisu ni trazili protekciju na utakmici od strane sudije nego on jadan kao i vecina njegovih kolega podsvesno vec sudi neke stvari koje nebi sudili nikome na svetu. Ali jbg nije tu kriv samo savez ili sudijska organizacija. To je prosto tako vec decenijama. A nasu ligu ako neko prati zbog igre onda je stvarno patoloski slucaj.
Samo jos kratko za taj penal,naravno da nema govora o penalu.sudija ga je svirao u delicu sekunde,u takvim situacijama se defanzivac cesto zaleti i napravi glupost,ali ovde to nikako nije slucaj
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
-
santamarija
A koju ligu da pratimo? Tursku,Englesku, Spansku, Italijansku ? Je li to treba da pratim ? E vidis, na forumu gde se poteze prica oko nacionalnog naboja,srpstva, da ne pratimo nase, srpsko ? Protiv negativnih pojava u drustvu dreba da se bori, protiv ovakvih stvari kao sto je namestanje, sviranje penala,otimanja i koje cega , treba pobuna da se digne i treba nekome glave odsecati !!!!!!!!!! Tek dada ce ljudima u ovoj zemlji biti bolje. Ne kazem da su svi bezgresni i da sudija nema prava na pogresku,ali ovakve stvari treba saseci u korenu. Ej, bre......mi imamo selektora koji nas vodi na svetsko prvenstvo a prethodno nije vodio ni jedan klub !!!!!!!!!Nikodije wrote:Ove sezone Zvezda je najbolji klub i uzece titulu i to zasluzeno, realno. Ovakve stvari vise stete Zvezdi nego Vosi. Ovakve sudijske odluke samo hrane onu mrznju i prezir prema Zvezdi i Partizanu koji manji klubovi ili barem njihovi navijaci gaje. Nije to dobro, svidja mi se ciganski barjak na kome pise Neka pobedi bolji. To je poenta sporta. Mislim da cak ljudi koji vode zvezdu nisu ni trazili protekciju na utakmici od strane sudije nego on jadan kao i vecina njegovih kolega podsvesno vec sudi neke stvari koje nebi sudili nikome na svetu. Ali jbg nije tu kriv samo savez ili sudijska organizacija. To je prosto tako vec decenijama. A nasu ligu ako neko prati zbog igre onda je stvarno patoloski slucaj.
Borjan presudio, bio penal. Matori ima oko sokolovo iz naseg sesnaesterca tacno video s ta se dogodilo. Mislim da su dalje rasprave na ovu temu bespotrebne
.
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1366943
A slazem se, koliko znam da pobesnim kada komsiluku sviraju ovako nesto, onda bi valjda trebalo da priznam kada smo nagradjeni, odnosno kada su drugi osteceni. Penal je smesan i vise od toga i naravno da ce ovo biti jedan od argumetana da nam se diskredituje prvo mesto i ako Bog da titula.
A jos jedna stvar, neko je pomenuo, cini mi se da imamo neki pad forme. Ovo se dogodilo i prosle godine pod Grofom, tacno negde u ovom periodu smo isli po inerciji pobedjivali, dok nisu dosle one najvaznije utakmice kada vise nije bilo snage. Nadam se da je ovo prolazno i da ce Milojevic bolje iskontrolisati situaciju od Grofa prosle sezone.
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1366943
A slazem se, koliko znam da pobesnim kada komsiluku sviraju ovako nesto, onda bi valjda trebalo da priznam kada smo nagradjeni, odnosno kada su drugi osteceni. Penal je smesan i vise od toga i naravno da ce ovo biti jedan od argumetana da nam se diskredituje prvo mesto i ako Bog da titula.
A jos jedna stvar, neko je pomenuo, cini mi se da imamo neki pad forme. Ovo se dogodilo i prosle godine pod Grofom, tacno negde u ovom periodu smo isli po inerciji pobedjivali, dok nisu dosle one najvaznije utakmice kada vise nije bilo snage. Nadam se da je ovo prolazno i da ce Milojevic bolje iskontrolisati situaciju od Grofa prosle sezone.
je l' i dalje na snazi onaj umobolni sistem sa deljenjem bodova na pola?
-
Strada di vita
santamarija wrote:Kad nafatate na netu negde utakmicu Javor- Nis pogledajte ljudi gde nam je fudbal. Kao prvo,ovi iz Javora su verovatno,kazem , verovatno morali da varte ovima iz Nisa za bodove spasa iz prosle sezone i onda su oni izveli nekakav cudan sastav,ali ajde. Ovi iz Nisa ni da mrdnu,ali tu je Srdjan Obradovic. Covek ladno svira dva penala,ali tako ocigledno ih navuce da je to toliko drsko da ja ne mogu da opisem. Pa cela Srbija je znala da ovde nece biti cista utakmica,ali tako ocigledno pomagati klubu koji ima verovatno dogvor sa klubom sa kojim igra utakmicu,ja stvarno nisam video. Eto,posle pricamo Zvezda, Partizan, Vojvodina,Evropa...mislim...
Kod prvog penala igrac Javora nije igrao rukom?
Za drugi moze da se diakutuje sumnjiv jako...
Rođaci wrote:je l' i dalje na snazi onaj umobolni sistem sa deljenjem bodova na pola?
Prema propozicijama takmičenja, i ove sezone igraće se 30 kola u osnovnom delu prvenstva (dvokružno), posle čega sledi podela na plej-of i plej-aut, u kome se igra još sedam kola. Timovi koji posle 30. kola budu plasirani od prvog do osmog mesta nastavljaju borbu za titulu i plasman na evropsku scenu, dok preostalih osam (od 9. do 16.) igraju za opstanak. Svim ekipama će posle pomenute 30. runde prepoloviti bodovi, kako bi se, prema zamisli čelnika FSS, donela draž takmičenju. Što se i desilo minule sezone. Bodovi se dele sa dva, s tim što ukoliko je broj poena neparan onda se zaokružuje na veći broj. Plus: u plej-of i plej-autu timovi koji budu plasirani od prvog do četvrtog, odnosno devetog do 12. mesta, imaće po meč više na domaćem terenu, u odnosu na preostale ekipe.
-
vojnik_revolucije
santamarija wrote:A koju ligu da pratimo? Tursku,Englesku, Spansku, Italijansku ? Je li to treba da pratim ? E vidis, na forumu gde se poteze prica oko nacionalnog naboja,srpstva, da ne pratimo nase, srpsko ?
Zvezda i Prtizan su olicje Srpstva po tebi a Ivanu Spanovic treba da bojkotujemo, nista mi sad nije jasno.