Dastanje 2016

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
kajzersoze

Re: Dastanje 2016

Postby kajzersoze » Mon Apr 11, 2016 9:41 am

И више него добро веруј ми на реч. ;) Кој мој се кандидују кад не могу да скупе 250 кандидата а да пређу цензус ће ићи никако. Не секирам се ја за тих просутих пар хиљада све ће то отићи код тате ацка.

Не могу да ти верујем на реч кад сам сигуран да их ја познајем боље ;)
Пре него што су кренули са овим огранизовали су шетњу за годишњицу Олује, затим водили кампању "NO Kosovo UNESCO" и организовали шетњу, имали одличне говоре и испред Храма и нако шетње за Олују , покренули акцију да се у више градова у Србији испише парола подршке Републици Српској , направили добар перформанс на Тргу Републике "Хоћу културу , а не ријалити " и још неке ситније ствари да сад не набрајам. Неки од њих су били познати чланови старог форума, тако да сигурно нису никакви фенси ортаци. Могли су да скупе рендом 250 људи , као да је то неки проблем, али не желе било кога на својој листи.
The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist

bilipiton

Postby bilipiton » Mon Apr 11, 2016 11:29 am

tizlabor wrote:Kada smo vec kod predsednickih koji su sledece godine,ja zaista iz ove perspektive neznam kojom magijom Vucic misli da mu Toma dobije bilo koga u drugom krugu.Desnica na tim izborima ima vecu sansu nego ikada do sada da postavi svog coveka na mesto predsednika.Potrebno je samo da se ujedine oko jednog kandidata u prvom krugu,i da ga na taj nacin umuljaju u drugi...i tu je malte ne sve reseno.

Што мислиш да мора Тома опет да им буде кандидат? Можда је сад дошло време за женског председника. :mrgreen:

MARKER

Postby MARKER » Mon Apr 11, 2016 1:08 pm

Дачић следеће године председник, живи били па видели.

Мићара

Postby Мићара » Mon Apr 11, 2016 2:26 pm

Ако је ко гледао данас пинк тј малоприје. Вучић говори: " Нисмо ми ти који избацују косово са карте Србије" и онда у наставку вјести избацује се спот двери без Косова на карти... Па докле бре пичкоусти.
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

njasvi

Postby njasvi » Mon Apr 11, 2016 2:31 pm

bilipiton wrote:Можда је сад дошло време за женског председника. :mrgreen:

Image

Image

Image
04 X 1945

Ђексара

Postby Ђексара » Mon Apr 11, 2016 2:42 pm

Лудак из луднице

Postby Лудак из луднице » Mon Apr 11, 2016 3:43 pm

Predsednicki izbori ce vaistinu biti do jaja zanimljivi. Kapiram da se Toma nece opet kandidovati, a i da se kandiduje sanse bi mu bile mizerne. Sve ostale partije (ukljucujuci i SNS ) su u kurcu sto se tice kadrova koji su sposobni da izadju na predsednicke, tako da ce mozda konacno doci vreme za Vojvodu , naravno ukoliko se ceo prozapadni sljam ne ujedini (makar i zbog Tome) kako bi njega ujebali.

Od sigurnih kandidata padaju mi na pamet samo Ivica i Seselj, sve ostalo je u magli.

bilipiton

Postby bilipiton » Mon Apr 11, 2016 3:51 pm

Ма да ли Шешељ има икакве шансе да буде председник... Ја капирам или Дачић или ова домаћа Китаровићка Зорана...

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Apr 11, 2016 3:56 pm

premijer Vučić
predsednik Šešelj

leb te jebo

dag

Postby dag » Mon Apr 11, 2016 5:21 pm

cekaj bre ludak, jel si ti u fazonu da bi bilo gotivno da seselj bude predsednik?ti mislis da je on gotivan lik?da zeli dobro ovoj zemlji, tebi, meni...?

Nexon

Postby Nexon » Mon Apr 11, 2016 5:30 pm

Рођаче ти имаш далеко већи проблем са жутима данас него ли Шешељом, видиш шта се дешава у Новом Саду.
Шешеља не занима никаква функција, он се вратио болестан и жели само да што више остави породици, зато је на разне листе распоредио фамилију. То се види у кампањи и зато не напада Вучића, новац њега сада занима, што је у реду. Тако да буди опуштен, гледај ти више шта жутаћи раде са твојом омиљеном листом. Али Радуловић је добрим сам крив за то, знао је да ће избори бити 3 месеца унапред и сада глуми да не може да сакупи потписе, тотална неорганизованост и јавашлук код њега, док он као глуми да ће управо све то да среди. Не зна се ко је гори, жути или он, сада глуми жртву, ало рођаче, имао си 3-4 месеца да се организујеш за потписе. Треба се сетити Двери 2012, када су први пут изашли на изборе, Радуловићу је ово други пут, и њихов ниво организације. И још прича како ће он да среди све само да му дају простор.
Иначе се данас Радуловић изјаснио да је за педерске бракове и да педери имају право да усвајају децу. Само толико.

Nexon

Postby Nexon » Mon Apr 11, 2016 5:50 pm

Вучић успешно ради оно што и Мило у ЦГ, види се да Беба Поповић ради за обојицу, сада се разни жути нападају између себе, било је таквих појава и на другој страни, на моју жалост, и уместо да се напада тотално корумпирана и неспособна власт, која ништа није испунила и погазила је сва обећања из 2012 и 2014, жути се рокају између себе за цензус а скоро сви вири из Вучићевог ануса, на различте начине: да л уцена, да л жеља за крађом...Трагично.
Иначе Вучић најављује коалицију и после ових избора, па који мој људи њему дају подршку?
Ово са спс је тек смешно, намештаљка 100% да Вучић каже како су сви против њега, а да Дачић покупи неке изгубљене опозициони гласове. Тог Дачића и спс, осим Двери, није напао нико за 8 година у власти, на сваким изборима глуме опозицију, па Дачић је министар пандурски када су хапсили Младића...да не говорим о коферима, бананама...

Лудак из луднице

Postby Лудак из луднице » Mon Apr 11, 2016 6:14 pm

dag wrote:cekaj bre ludak, jel si ti u fazonu da bi bilo gotivno da seselj bude predsednik?ti mislis da je on gotivan lik?da zeli dobro ovoj zemlji, tebi, meni...?

Da brate, bilo bi gotivno. U najmanju ruku ne bi bio gori od svojih prethodnika. Pa pogledaj ko je sve bio na toj funkciji u zadnjih 16 godina, pa mi reci dal Vojislav u bilo kom smislu 'zaostaje' za njima. Funkcija predsednika Srbije nema nikakve realne moci - vise je simbolicnog karaktera, tako da bi njegovom pobedom dobili eto malo nacionalnog bunta, prkosa, ponosa i - dosta zajebancije. Dakle bilo bi dosta materijala za temu bensedin, siguran sam.

A ako neko misli da postoji sansa da se mi ekonomski oporavimo i podignemo zivotni standard tako sto cemo glasati za ovog ili onog (a ne za Seselja) - taj se grdno vara. Kao da su nam vlast u zadnjih 16 godina drzali sve sami eksperti, postenjacine, patriote i ljudske velicine pa bi Vojina pobeda bila S O K A N T N O , N E V E R O V A T N O .

Nexon

Postby Nexon » Mon Apr 11, 2016 6:37 pm

Могуће је почети дизати економију али треба неке ствари раније урадити, пре свега, уредити правни систем, то искључиво зависи од нас. Код Вучића то није могуће јер су две основе власти Вучића: медији и правосуђе.
А, што се тиче Шешеља, стварно би била зајебанција али он то неће хтети и питање је још колико ће он живети. Ја сам био на његовом митингу летос, када је протествовао испред усташке амбасаде, он се зајапурио у фаци после пар минута и тешко стоји.

bilipiton

Postby bilipiton » Mon Apr 11, 2016 6:41 pm

Лудак из луднице wrote:Da brate, bilo bi gotivno. U najmanju ruku ne bi bio gori od svojih prethodnika. Pa pogledaj ko je sve bio na toj funkciji u zadnjih 16 godina, pa mi reci dal Vojislav u bilo kom smislu 'zaostaje' za njima. Funkcija predsednika Srbije nema nikakve realne moci - vise je simbolicnog karaktera, tako da bi njegovom pobedom dobili eto malo nacionalnog bunta, prkosa, ponosa i - dosta zajebancije. Dakle bilo bi dosta materijala za temu bensedin, siguran sam.

Па брате баш и није симболичног карактера. Мислим сада јесте кад је Тома председник али кад је Тадић био председник кога је болело курац шта каже онај несрећни Мирко Цветковић. Најнебитнији лик је био...

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Apr 11, 2016 6:53 pm

Nexon wrote:Рођаче ти имаш далеко већи проблем са жутима данас него ли Шешељом, видиш шта се дешава у Новом Саду.

Иначе се данас Радуловић изјаснио да је за педерске бракове и да педери имају право да усвајају децу. Само толико.

Po onome što ja vidim, i jedni i drugi mu trpaju klinove u točkove.

Za ovo drugo me savršeno zabole.
Sve se bojim da prosečan Šveđanin ili Holanđanin propadoše zbog pedera.

Videh da Obradović ima ideju o zaštiti ljudi koji su uzeli kredite u švajrcarcima.
Budalaština. Da je švajcarac pao na 20 dinara, niko se ne bi bunio. Muljanja sa kamatama je bilo i za to banke treba da odgovaraju, ali bilo kakva konverzija u evro po kursu na dan zaključenja ugovora bi bila komična.
Hrvatska je to uradila, pa su je najveće banke tužile Međunarodnom sudu za rešavanje investicionih sporova, gde će, sasvim sigurno, država biti nasisana.

Мићара

Postby Мићара » Mon Apr 11, 2016 6:55 pm

Прије ће га отровати неком инфузијом, него да пусте "војводу" да дође до те фотеље...
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...

Nexon

Postby Nexon » Mon Apr 11, 2016 7:08 pm

Rođaci wrote:
Nexon wrote:Рођаче ти имаш далеко већи проблем са жутима данас него ли Шешељом, видиш шта се дешава у Новом Саду.

Po onome što ja vidim, i jedni i drugi mu trpaju klinove u točkove.

Za ovo drugo me savršeno zabole.
Sve se bojim da prosečan Šveđanin ili Holanđanin propadoše zbog pedera.

Videh da Obradović ima ideju o zaštiti ljudi koji su uzeli kredite u švajrcarcima.
Budalaština. Da je švajcarac pao na 20 dinara, niko se ne bi bunio. Muljanja sa kamatama je bilo i za to banke treba da odgovaraju, ali bilo kakva konverzija u evro po kursu na dan zaključenja ugovora bi bila komična.
Hrvatska je to uradila, pa su je najveće banke tužile Međunarodnom sudu za rešavanje investicionih sporova, gde će, sasvim sigurno, država biti nasisana.

Видим избегаваш да коментаришеше тоталну неорганизованост код Радуловића иако им ово није први пут да излазе на изборе.
Што се тиче односа франак-евро и задуживања у францима, ту би начелно могао да се сложим са тобом али има један велики додатак: људима су неки од челних људи државе говорили да се задужују у францима, у договору са страним банкама, а сада су их оставили на цедилу да их те стране банке деру јер је Швајцарска централна банка реаговала на франку како је реаговала.
Што се тиче конкретно предлога Двери

И нису само ујке спасавале своје грађане већ и мислим Мађари и неке друге државе.
Иначе би требало забранити задуживање у страним валутама. А, колико знам, банке су се из Србије задуживале у еврима а овде радили са франком, што каже Обрадовић, тако да има основу за истрагу јер тиме остварили још већи профит.

Rođaci

Postby Rođaci » Mon Apr 11, 2016 7:19 pm

Ma ne izbegavam, to je za smejanje. Ako nije mogao da skupi ispravnih 6.000 potpisa, onda i ne treba da se kandiduje. Podmetanja ima, ali sve to je trebalo rešiti na vreme.

Radovan Jelašić je, kao guverner, govorio da se ne treba zaduživati u švajcarcima.

Voleo bih da Obradović oblazloži na temelju zakonskih normi svoja izlaganja.

Nexon

Postby Nexon » Mon Apr 11, 2016 7:41 pm

Немој да се правиш наиван, крминалне побегуље из г17, жутих, дсс које сада хрле према снс-у, попут Париводића или Младеновића, су 2007 буквално субвенционисале узимање кредита у швајцарцима а онда прешли да раде за стране банке и саветују снс, или су чак отворено постали чланови снс

Subvencionisani krediti države i u švajcarcima
Neće padati kamate na stambene kredite Danijela Nišavić | 23. 04. 2007. - 10:10h |http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/2141/Nece-padati-kamate-na-stambene-kredite

Početkom maja banke u Srbiji počeće da odobravaju subvencionisane stambene kredite i u francima. Banke smatraju da kamatne stope na kredite koje subvencioniše država u evrima neće padati, ali da će zbog veće tražnje za zajmovima i nekretninama možda porasti cene kvadrata.

Да видимо где је Приводић данас

И сам долазак господина Милана Париводића, доктора правних наука, екс министра у једној од предходних влада

http://www.sns.org.rs/novosti/vesti/dzeletovic-nacrt-zakona-o-ulaganjima

Другим речима људи су охрабривани од стране врха државе а онда их ти исти људи, сада у снс, оставили да их деру стране банке, са којима сарађују.
Иначе ове криминален побегуље је најбољи кадар снс, остало, оригинално из снс, је још горе.

Обрадовић је потпуно у праву.
Да овога није било, ти би био у праву, свако улази у ризик од курсних разлика, и нема шта да га држава спашава. Већ сам рекао, требало би забранити задуживање у страним валутама, то је велика опасност за државу а онда натерати банке да скину камате јер је инфлација ниска и ниске су каматне стопе. Нека они своју причу о рејтингу негде причају другде, нпр. када су рејтинг агнције давале Lehman Brothers 2008 највећи рејтинг на 7 дана пре банкрота.

Return to “Само опуштено”