Вести

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
навијај

Re: Вести

Postby навијај » Wed Feb 28, 2018 1:56 am

zmijuga

Postby zmijuga » Thu Mar 01, 2018 3:43 am

Zanimljiva slika sa sastanka Viktora Orbana, premijera Mađarske i Đorđe Meloni, italijanske desničarke. Etnička karta Bosne i Hercegovine u pozadini.

Image

Чомбе

Postby Чомбе » Fri Mar 02, 2018 10:52 pm

https://www.danas.rs/drustvo/policija-dobila-nalog-da-pise-sto-vise-kazni/

Saobraćajcima se daju norme koje moraju da ispune tokom smene i to se dešava u svim policijskim upravama u Srbiji, osim u Beogradu, navodi se u saopštenju i dodaje da je najgora situacija u Jagodini, gde je norma najviša u Srbiji i iznosi 15 kazni po saobraćajcu za smenu.

навијај

Postby навијај » Sat Mar 03, 2018 1:00 am

друг члан

Postby друг члан » Sat Mar 03, 2018 8:11 am

Чомбе wrote:https://www.danas.rs/drustvo/policija-dobila-nalog-da-pise-sto-vise-kazni/

Saobraćajcima se daju norme koje moraju da ispune tokom smene i to se dešava u svim policijskim upravama u Srbiji, osim u Beogradu, navodi se u saopštenju i dodaje da je najgora situacija u Jagodini, gde je norma najviša u Srbiji i iznosi 15 kazni po saobraćajcu za smenu.

15 prekrsaja moze da nadje za pola sata posla kako vozimo.Zbog posla svakodnevno putujem na relaciji ns-ru usput uvek dosta patrola.Nebi verovo koliko ljudi pretice preko pune,a to dosta kontrolisu i za to uzimaju dozvolu.Kada se na to dodaju brzina,alkohol i sitniji prestupi pojas,svetla,zimska oprema moze za smenu 50 prekrsaja lagano da pise
Choose Life

pertla

Postby pertla » Sat Mar 03, 2018 10:43 am

Moze da napise koliko hoce, ali kako ce onda da uzme mito,jebem li mu sortu zandarsku?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

1958

Postby 1958 » Sat Mar 03, 2018 10:47 am

Kolika li je norma kad pada kisa ili sneg? Nisam video nikad patrolu po nekom nevremenu, kad je kisa zakona nema. Evo sinoc petak, pola grada pijano, luduje se, napolju ledena kisa, kolega nidje. Leti ne moze covek da predje brankov most da ga ne zaustave 3 puta. Govna pandurska smrdljiva
Често одем до на село

нуклеарни удар

Postby нуклеарни удар » Sat Mar 03, 2018 11:03 am

навијај wrote:http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:714661-UGLjANINOVE-STARE-ZELjE-SDA-trazi-autonomiju-i-u-Novi-Pazar-priziva-OEBS

Камо среће да од те багре доле, направимо одане борце и добре људе по угледу на чечене великог и мудрог сина Русије Кадирова!

друг члан

Postby друг члан » Sat Mar 03, 2018 11:55 am

Све то што сте навели стоји,само кажем да ако хоће могу да пребаце норму :?
Негде сам чуо податак да у Србији за 60% више људи гине у саобраћају него у класичним убиствима оружијем.
Сад тотално невезана тема.Гледам слике уназад пар кола ЈСЛ што се постављају,готово да нема кола да нека група не избаци паролу за покојника небитно дал болест,убиство,саобараћај,пороци...Туга колико младог света одлази прерано
Choose Life

Desnoruki levak

Postby Desnoruki levak » Sat Mar 03, 2018 2:52 pm

друг члан wrote:
Чомбе wrote:https://www.danas.rs/drustvo/policija-dobila-nalog-da-pise-sto-vise-kazni/

15 prekrsaja moze da nadje za pola sata posla kako vozimo.Zbog posla svakodnevno putujem na relaciji ns-ru usput uvek dosta patrola.Nebi verovo koliko ljudi pretice preko pune,a to dosta kontrolisu i za to uzimaju dozvolu.Kada se na to dodaju brzina,alkohol i sitniji prestupi pojas,svetla,zimska oprema moze za smenu 50 prekrsaja lagano da pise

Ponašanje našeg prosečnog učesnika u saobraćaju je fenomen toliko poseban, da po meni zaslužuje i posebnu temu...
Radi za neku mizeriju od plate i veće mu je cimanje da vozi normalno, po propisima nego da se drka sa pandurima, osiguranjem, majstorima, drugom oštećenom stranom, da troši svoje vreme i teško zarađen novac na plaćanje kazni i popravki i sve ovo pod uslovom da ne bude težih posledica tipa povrede ili smrt. Znam lika koji bukvalno ide u prnjama jer ne može da se naplaća saobraćajnih kazni, oduzimali mu i dozvolu i nikakvu lekciju nije naučio...i dalje vozi iako je cirke, stalno mu stižu kazne za nepropisno parkiranje i prekoračenje brzine i tako u nedogled.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Sat Mar 03, 2018 4:40 pm

Pre 15 godina broj zena vozaca je bio 100 puta manji nego sad. Znaci normalno da ce sad vise biti udesa, prekrsaja, smrti. Stalno sam u kolima i osvrcem se da vidim ko je oko mene i sve je vise i vise zena koje voze. Ima mozda 5% zena koje voze odlicno i one voze bolje od velike vecine muskaraca, ali ostalo sve je uzas jedan, katastrofa klasicna koja ne samo da ne razume kako saobracaj treba da funkcionise, nego se jos bahati i kurci. Ne znaju gde je levo, kako u kruznom toku, obilazenje, retrovizor ko da nepostoji, u rikverc ne znaju da idu, nece da te puste kad treba da se mimoidjete, pricaju na telefon dok voze decu. Evo preneki dan vozim kroz blok, ako sam 10 na sat isao, poledica jbt nije nista cisceno, ide auto levo desno bez kocnica se vozi i prilazi mi auto iza nabija mi se u rch i ablenduje, ja polako se pomerim, reko mozda hitan slucaj neki nesto vozi u hitnu nekog, kad ono zena prokleta bila, namontirana plavusa, prica na telefon i nazad vozi dvoje dece male iz vrtica. majku ti prokletu ludu jebem ja. A o zenama na kruznom toku moze knjiga da se napise i bila bi vise nego korisna. One su veci problem od pijanih koji voze, kojih ima daleko manje od zena koje ko da su uvek pijane kad voze.
Комунисти бандо без морала
ви убисте Дражу ђенерала

Далтон

Postby Далтон » Sat Mar 03, 2018 4:45 pm

:lol: :lol: Post godine!
(Street Force / Curva Orientale)

pertla

Postby pertla » Sat Mar 03, 2018 6:10 pm

A zene i parkiranje,posebno paralelno?
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sat Mar 03, 2018 9:34 pm

Sarma izlupetao si se za sve pare. Cuj zene veci problem od pijanih vozaca. Pa kad si ti brate cuo u zivotu za udes sa smrtnim ishodom a da je vozila zena? Ja ne znam da li sam to ikada procitao, sve sto znam su uglavnom pijani debili. Zene prave sitnije udese i skoro nikada nije nekome ugrozen zivot time, ali je zato pijana debilcina presla autom u moju traku i direktno se razlupali.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Sat Mar 03, 2018 11:46 pm

Ti ocigledno nisi redovan ucesnik u sobracaju.
ви убисте Дражу ђенерала

Bolesni^od^ljubavi

Postby Bolesni^od^ljubavi » Sun Mar 04, 2018 12:26 am

Jok ti si. Verovatno sam vec presao toliko kilometara da ti neces za dva zivota, ali ok, ti mi objasni i nastavi da pijes i vozis.

Ultra Sarma

Postby Ultra Sarma » Sun Mar 04, 2018 12:31 am

Svaka ti cast onda. Ko pije i vozi?
ви убисте Дражу ђенерала

axkontra

Postby axkontra » Sun Mar 04, 2018 1:43 am

Last edited by axkontra on Sun Mar 04, 2018 1:48 am, edited 1 time in total.

axkontra

Postby axkontra » Sun Mar 04, 2018 1:48 am

axkontra wrote:
Bolesni^od^ljubavi wrote:Sarma izlupetao si se za sve pare. Cuj zene veci problem od pijanih vozaca. Pa kad si ti brate cuo u zivotu za udes sa smrtnim ishodom a da je vozila zena? Ja ne znam da li sam to ikada procitao, sve sto znam su uglavnom pijani debili. Zene prave sitnije udese i skoro nikada nije nekome ugrozen zivot time, ali je zato pijana debilcina presla autom u moju traku i direktno se razlupali.

http://www.kurir.rs/crna-hronika/300409 ... ljene-noge

samo ne citas vesti, ali slazem se da od pijanih i nenaspavanih idiota ne mpgu da dodju do izrazaja

Batke

Postby Batke » Sun Mar 04, 2018 2:00 am

Sve je istina što je Sarma napisao. Pošto radim na benzinskoj pumpi preko 70% havarija, čukanja i ogrebanih kola na parkingu su napravile žene. Uvek staju na suprotnu stranu pa razvlačim crevo oko kola da im natočim gorivo, a već desetak njih od kada radim je udarilo ili polomilo nešto na pumpi. O bahatosti da ne pričam jednom me jedna riba čak i zakačila kolima pa me propisno ugruvala (E udariš točioca na pumpi) još izašla napolje i kao jao izvini jesi li dobro? ma u redu si ti i ode u kola i po gasu. :shock:
Raspad sistema PFC Ex Mali Batica.

Return to “Само опуштено”