Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Далтон

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Далтон » Thu Mar 01, 2018 10:30 am

Verujem da je bilo glasanje na njihovom sajtu. Onlajn glasanje.
(Street Force / Curva Orientale)

Чомбе

Postby Чомбе » Thu Mar 01, 2018 10:34 am

Далтон wrote:Verujem da je bilo glasanje na njihovom sajtu. Onlajn glasanje.

Ма јок, погледали само временску прогнозу. РоЏени београЏани су шупци и не излазе на изборе ако је хладно, пада киша, дува ветар...тако да тзв. грађани и грађанке и њихове опције дувају курац на овим изборима.

prcko

Postby prcko » Thu Mar 01, 2018 10:58 am

Preneo je i Danas. https://www.danas.rs/politika/prema-ank ... jaci-vode/

Djilas u Utisku izracunao da sa 850.000 izaslih, naprednjaci gube izbore. Nije mi jasna ta njegova matematika, obzirom da su prosli put imali 400.000 glasova i da su sada prijavili masu novih botova na BG adrese. Mislim da bez 1.000.000 izasliih nema sanse za promene, a ta izlaznost je izgleda naucna fantastika.

Nexon

Postby Nexon » Thu Mar 01, 2018 11:09 am

хахаха

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Mar 01, 2018 11:31 am

Које је ово будалесање, мајко моја мила.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

Casual 1989

Postby Casual 1989 » Thu Mar 01, 2018 11:44 am

Ne razumem ovu "akciju" Boska. Napise na tviteru zvao me Maric da gostujem, idem nema veze sto je iznenada, ja sam uvek spreman, idem da branim Srpstvo, razvalicu ga... pa takodje napise na tviteru otkazao mi je Maric iznenada ali ipak idem, na kraju se pojavi tamo i naravno ne dozvole mu ulazak, ne znam sta je ocekivao? Mene samo zanima da li ima dokaz da ga je Maric zvao ili je sve izmislio jer tako izgleda.

Godinama pratim rad Dveri i dajem svoj glas njima ali ovo mi stvarno nije jasno, pa to sam mogao ja da napisem, dakle 2 posta na tviteru i isto bih prosao kao on, ne bi mi dozvolil ulazak. Naravno ako ima dokaz da ga je Maric zvao da gostuje to je druga prica onda.

Rođaci

Postby Rođaci » Thu Mar 01, 2018 11:50 am

očigledno je da jedino Vučić stalno uči o javnom nastupu i ponašanju o medijima
moguće je da uče i njegovi, ali kako jedan Stefanović ili Đurić da nauče bilo šta

ovi ostali su katastrofalni

bonus video:

Nexon

Postby Nexon » Thu Mar 01, 2018 11:51 am

Може бити како год хоћете али Вучић не сме на дуел ако нема Карлеушу наспрам себе па шаље разне Шешеље, Палме и Чеде.
Ако је тако како он све каже, онда нема чега да се плаши и све би растурио, али изгледа да се нечега плаши.

DRINK

Postby DRINK » Thu Mar 01, 2018 11:55 am

A sto niko nece da mu stane na pesacki to niko ne komentarise? :mrgreen:

Nexon

Postby Nexon » Thu Mar 01, 2018 11:58 am

Али му зато пешаци трче у загрљај, што се види на пешачком
Дакле, пешаци су за Бошка

хехе

Momo

Postby Momo » Thu Mar 01, 2018 12:30 pm

Сад гледам на студију Б, лик је ладно снимио исту сцену као Бошко само што су врата била отворена и још он излази из кола и показује ка вратима и у фазону као шта је било шта се дешава..а Бошка хвала богу нема, осећам снимио сцену после 2 сата.. Који шизофрени мозак лебе

Влада Паликућа

Postby Влада Паликућа » Thu Mar 01, 2018 1:06 pm

Боле Трололо

Треба да патентира троловање као легитиман вид политичке борбе, без зезања.

Nexon

Postby Nexon » Thu Mar 01, 2018 1:49 pm

Колико је болестан Вучић.
Снимио је поново долазак да се не би видело да га Бошко чека испред.
Имате горе снимак а има и нови монтирани.

хаххаха

Што је најгоре он је све признао у код Марића да је био испред Бошко.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Mar 01, 2018 2:09 pm

Хах, која нереална хронологија значи прво Бошкић слаго да га Марињо звао на дуел, онда снс слаго да Бошкић покушава "фашистичким методама" да се пробије у студио, онда Бошкић дошо испред врата и лапрдао како неће да га пусте да уђе у емисију, каже ево ова жена ушла, срамота, ДБ жите, ДБ, жите, онда слаго како је све намештено да испадне да он није смео да дође :lol: , за то време Ву слаго да је Бошкић испред с капуљачом и да се усро, и на крају снс лажирао да Бошкића није ни било. :lol:

Врххх

савабјан

Postby савабјан » Thu Mar 01, 2018 2:35 pm

Realno, ok je prica Boskica, dobru su prasinu digli. Jedina mana, kada vec glumi majmuna, trebao je to da radi do kraja. Nedostajao mu je zavrani preformans. Veliki minus sto je samo stajao dok je Vucic prolazio kolima, trebao je da istrci, da mase, udari po prozoru. Ovako je izgledao kao mali debilko kog je drugar udarao kitom po celu dok je gledap tv a on se zagledao pa nije odmah primetio

brucelee

Postby brucelee » Thu Mar 01, 2018 2:43 pm

Идиотизам и једни и други...

АВ иначе мало да смањи та гостовања, јеботе кад год упалим тв или Ћирилица или јутарњи програм хепи или пинк или ртс.

Сећам се док је Тома био, па кад су га нападали што је икебана који се не појављује нигде он се појављивао једном годишње у интервјуу на РТС-у, тада напредњаци заједно са АВ говораше како је то посао председника, није да се он шета по медијима, појављује, његова функција је протоколарна, додели неки орденчић и то је.

АВ се не скида са тв-а, отвара фабрике, чисти улице, пушта музику на славији, не знам шта не, сад опет ти исти напредњаци шатро па то тако треба.

Бем ти мозак.

Политика је зло.

Nexon

Postby Nexon » Thu Mar 01, 2018 2:43 pm

Кудрави, ти као стари гласач двери(хехе), знаш да што је више лажи Бошко нам је дражи.
Је л тако?-Тако је.

Nexon

Postby Nexon » Thu Mar 01, 2018 2:46 pm

савабјан wrote:Realno, ok je prica Boskica, dobru su prasinu digli. Jedina mana, kada vec glumi majmuna, trebao je to da radi do kraja. Nedostajao mu je zavrani preformans. Veliki minus sto je samo stajao dok je Vucic prolazio kolima, trebao je da istrci, da mase, udari po prozoru. Ovako je izgledao kao mali debilko kog je drugar udarao kitom po celu dok je gledap tv a on se zagledao pa nije odmah primetio

Чему овакве речи?!
Па председник позива на сарадњу и љубав а види сада ово.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Mar 01, 2018 2:57 pm

Јесам гласач, бивши јесам исто, не пада ми на памет више на изборе никакве да идем, осим на референдуме, зајеби причу. Веруј ми да се цензуришем кад пишем о Бошку јер је то буквално једина опција која ми је програмски блиска, и криво ми да утичем да неко можда не гласа за њих поготово јер с овим изборима лично ја везе немам као неко ко није из БГ. Једноставно ми се не свиђа да неко ко представља ставове који су толико блиски мојим прави овакве зајебанције, да долази испред приватних телевизија и циркусира се, човече њега је један наркомански шљам израдио ко вола, стомак ми се извртао тад, лик по мени срља из глупости у глупост, али то је само моје мишљење, можда је то баш прави метод, јебени ријалитеј па ко ће да испадне већа Јелена Голубовић, и то би било то онда.

Nexon

Postby Nexon » Thu Mar 01, 2018 3:02 pm

Наравно да јеси.
хехе

Треба да иде на сваку тв са којих се овај не скида и да показује да Вучић нема храбрости да изађе на дуел. И да га потпуно разоткрије у болештини. Што се ево видело са монтираним снимком.
Јок треба да пусти да га прозива док Бошко не може да одговори и док Вучић и његови кербери све о њему најговоре говоре а он да ћути и да глуми дебилка као остали назови опозиционари.
Бошко ако и падне има да падне уз борбу а не као јајара. Ако људи неће да гласају за то и желе да буду понижени и да их Вучиж прави будалама, нека буде тако.

А ти сав фин док стављаш да ките млатарају и тако то. Овде си сав скрушен и понижен што Бошко тражи дуел са Вучићем сасвим нормално без икаквог инцидента.

Ево једноставно да питамо људе да ли неко овде верује у оно што се десило тада испред пинка?
Да одмах проверимо колико си у праву.

Некако мислим да је само тебе наивног пинк преварио када то помињеш.

Return to “Само опуштено”