Политика, избори и вести о политици

Разонода, спорт, музика, филмови, серије, занимљиви клипови...
Чомбе

Re: Политика, избори и вести о политици

Postby Чомбе » Wed Feb 28, 2018 6:11 pm

Јес вала само што ови који би могли да га уцене имају лажне и дипломе средње школе. :mrgreen:

Nexon

Postby Nexon » Wed Feb 28, 2018 6:15 pm

Дотични су небитни.

БорацБЛ

Postby БорацБЛ » Wed Feb 28, 2018 6:52 pm

Одгледао сам емисије на балкан инфу, гдје су гостовали: Шапић,Ђилас и Бели. Шешеља нисам могао да гледам, лажни патриота, гори од Додика. И када све саберем и одузмем, туга једна велика, најжалије ми је народа.

brucelee

Postby brucelee » Wed Feb 28, 2018 11:16 pm

колико схватих АВ гостује ујутру на хепију, а Бошко дошао на идеју да оде сам у емисију без позива на шатро дуел

савабјан

Postby савабјан » Wed Feb 28, 2018 11:22 pm

Bas ce Vucko sa nekim ko ima 2% da ide na duel. Mije pao sa kruske

brucelee

Postby brucelee » Wed Feb 28, 2018 11:22 pm

савабјан wrote:Bas ce Vucko sa nekim ko ima 2% da ide na duel. Mije pao sa kruske

Па то Карлеуша и Милићка имају сигурно бар 3%

савабјан

Postby савабјан » Thu Mar 01, 2018 12:12 am

Glasam za zveri ali malo realnosti nije na odmet

хајка

Postby хајка » Thu Mar 01, 2018 12:42 am

Najveca gadost koju je iko izmislio je da Dveri naziva Zveri.

Jer svako ko je patriota, zalaze se za nacionalne interese je Zver, dakle krvnik koji je spreman da ubija.

Misa Vacic i ekipa su imali akciju grafitima i nalepnicama da ih nazivaju Ustasama, jer su eto primili Pernara u Skupstini. Posto je to isto kao i fasisticki pokret koji je ubio milion Srba..

Sta je u glavama tih "ljudi", to mi nikad nece biti jasno...

majasno

Postby majasno » Thu Mar 01, 2018 1:07 am

Ugasio Bole crvenog "vojvodu" ...
dan posle spida

prcko

Postby prcko » Thu Mar 01, 2018 8:02 am

хајка wrote:Najveca gadost koju je iko izmislio je da Dveri naziva Zveri.

Jer svako ko je patriota, zalaze se za nacionalne interese je Zver, dakle krvnik koji je spreman da ubija.

I sama rec patriota se koristi za vredjanje, sa sve ono J u sredini. Al obzirom ko je sve sebe oslovljavao sa patriota, nije ni cudo sto termin danas ima neko posprdno znacenje. Zato ja za sebe vise volim da kazem da sam rodoljub. :mrgreen:

Elem...

Далтон

Postby Далтон » Thu Mar 01, 2018 9:09 am

Mene interesuje kako bi vi, da sutra postanete predsednik i da se sastanete sa merkelovom, tacijem, kurtom i murtom resili pitanje Kosova? Naravno ne ratom nego diplomatakim putem. Sta je to sto bi ponudili a na sta bi recimo bilo prihvatljivo i za drugu stranu?
(Street Force / Curva Orientale)

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Thu Mar 01, 2018 9:14 am

Pitanje Kosmeta diplomatskim putem moze da se resi samo tako sto ce Srbija da ga prizna. To naravno ne treba da znaci da treba da ga resavamo ratom samo za pocetak u ovakvim okolnostima ne moramo ni da ga resavamo

svuda.prisutan

Postby svuda.prisutan » Thu Mar 01, 2018 9:16 am

Sumnjam da je to moguce, a da prodje bez sukoba. To bi bilo kao da ja tebe isteram iz tvoje kuce i iz tvog dvorista, i ti dodjes i kazes mi, e jel ti nije problem da izadjes? Ipak je to moja kuca. I ti me tako molis, pitas i tako u krug. E sad, kada bi ponudio neku vecu svotu novca, verovatno bih razmislio. Ti svoju kucu i imanje treba da otkupis od mene. Mozda je to resenje, novac. A mi to nemamo, tako da je to nemoguce.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Далтон

Postby Далтон » Thu Mar 01, 2018 9:22 am

Pa kako moze da se resi diplatskim putem? Kako da jedan Seselj, Boskic, Sapic, Sao_Zeljin, prisutan bi resili to pitanje sutra da su predsednici a da nema napade iz Srbije a sto bi i kozojebci prihvatili?
Gledam kako svi kenjaju na TVu da bi resili a niko ne izlazi sa argumentom i planom kako i na koji nacin.
Pa me zanima vase vidjenje resavanja problema.

@prisutan, hvala na odgovoru. U sustini mi treba da iskesiramo Sipcima nesto sto nazivamo nasim i sto je nase vekovima. Prihvatam odgovor.
(Street Force / Curva Orientale)

SAO_Zeljin

Postby SAO_Zeljin » Thu Mar 01, 2018 9:40 am

Ne treba resavati nesto sto ne moze da se resi u nasu korist. Po mom misljenju Srbe treba maksimalno ekonomski podrzati da se ne iseljavaju a potruditi se da siptari ekonomski sto vise propadnu kako bi se iseljavali. Znaci ne praviti im autoputeve, pruge i ostalu infrastrukturu koja ce ih povezivati sa svetom. Kek budu jos 30 godina crna rupa Evrope pa da vidimo koliko ce tu da ih ostane. Oni jesu cobani ali i cobani imaju TV i znaju i oni kako se zivi u Nemackoj i USA

Nikodije

Postby Nikodije » Thu Mar 01, 2018 9:59 am

Далтон wrote:Mene interesuje kako bi vi, da sutra postanete predsednik i da se sastanete sa merkelovom, tacijem, kurtom i murtom resili pitanje Kosova? Naravno ne ratom nego diplomatakim putem. Sta je to sto bi ponudili a na sta bi recimo bilo prihvatljivo i za drugu stranu?

Sve sto su vam siptari obecali puta dva. 8-) samo da nam vratite nase. Salu na stranu pitanje kosmeta ne moze da se resi sada i odma a oni nas teraju na to zbog kurceve EU. U losoj situaciji smo jer nemamo nikakve ingirencije dole a nemamo ni ljudi skoro dole. Znaci kada sednes sa njima u startu ste u podredjenom polozaju. Brate mozda bi za pocetak trebali da shvatimo da je skoro cela EU priznala Kosovo a medju prvima Nemacka. Znaci nema dogovora niti prijateljstva sa ociglednim neprijateljima. Ako je cena izolacija ok idemo u izolaciju. Ako je resenje sankcije ok sankcije jbg.

Кудрави Гаучос

Postby Кудрави Гаучос » Thu Mar 01, 2018 10:10 am

Далтон wrote:Mene interesuje kako bi vi, da sutra postanete predsednik i da se sastanete sa merkelovom, tacijem, kurtom i murtom resili pitanje Kosova? Naravno ne ratom nego diplomatakim putem. Sta je to sto bi ponudili a na sta bi recimo bilo prihvatljivo i za drugu stranu?

На исти начин на који жртва силовања може преговорима да реши своје проблеме са силоватељем. Никако. И не треба да се решава, ништа сада и ништа никад под окриљем ЕУ и УСА. Значи ти си у ситуацији да те неко прчио насилно, а сад преговараш с њим око тога да се то подведе под прву брачну ноћ. Па те више неће силовати, бићете у браку <3 и имаћете здрав сексуални живот. Какви топови, какве краљице. Прчење у рч.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!

DRINK

Postby DRINK » Thu Mar 01, 2018 10:15 am

Mi Kosovo mozemo da vratimo samo na nacin na koji su ga oni oteli, a sto se tice para to je nemoguce jer mi jednostavno nemamo toliko para niti cemo ih imati za 500god ako i budemo postojali do tad. A para nemamo zbog ovih gore u anketi, ne svih, ali vecine. Niko od ovih gore nam ne moze omoguciti bolji zivot jer je za to potrebno vreme, oni mogu samo usmeriti stvari na bolje, ali oni su tu vec 30godina i nikad nisu ni pokusali tako da to odmah pada u vodu. Bosko i Radulovic su pogodili sa ovom porukom, ali oni su kao ona mala deca iz kraja koju svi gotive ali niko ih ne shvata za ozbiljno i uvek ce biti takvi, cak i kad porastu.

prcko

Postby prcko » Thu Mar 01, 2018 10:28 am

Image

Novosti objavilo poslednje istrazivanje. Niti pise ko je radio anketu niti kako.

Return to “Само опуштено”