Душевна болница
-
Re: Душевна болница
ja sam bas hteo da budem sarkastican ali nije bitno. nego jedno pitanje za tebe micara kakvi su to ljudi poput mene
Last edited by vojnik_revolucije on Tue Feb 27, 2018 1:18 pm, edited 1 time in total.
https://www.blic.rs/vesti/beograd/arhit ... di/6y1zc7m
To udruženje koje čini 40 članova, među kojima je 17 profesora Univerziteta, stvaraoci koji su poslednjih 60 godina planirali, projektovali i gradili u Beogradu, gradovima Srbije i širom sveta, pozvalo je Vladu i gradske vlasti da "hitno" obustave taj projekat.
'Beograd na vodi" je potpuni promašaj i nikakva naknadna upumpavanja navodnih korekcija ne mogu mu pomoći da zaživi načinom koji odgovara tehničkim zahtevima i potencijalu prostora u koji bi neko da ga useli", naveli su u saopštenju upućenom premijeru i ministrima, poslanicima i gradonačelniku Beograda i odbornicima Skupštine Grada i građanima Beograda i Srbije.
univerzitetski profesori ne znaju, bot Mićarica zna
To udruženje koje čini 40 članova, među kojima je 17 profesora Univerziteta, stvaraoci koji su poslednjih 60 godina planirali, projektovali i gradili u Beogradu, gradovima Srbije i širom sveta, pozvalo je Vladu i gradske vlasti da "hitno" obustave taj projekat.
'Beograd na vodi" je potpuni promašaj i nikakva naknadna upumpavanja navodnih korekcija ne mogu mu pomoći da zaživi načinom koji odgovara tehničkim zahtevima i potencijalu prostora u koji bi neko da ga useli", naveli su u saopštenju upućenom premijeru i ministrima, poslanicima i gradonačelniku Beograda i odbornicima Skupštine Grada i građanima Beograda i Srbije.
-
Rođaci wrote:https://www.blic.rs/vesti/beograd/arhitekte-hitno-obustaviti-projekat-beograd-na-vodi/6y1zc7m
to je vrv pri put da se takve i slicne akademije asocijacije sindikati politizuju. samo ludom nije jasno sta se ovde desava
Гле хијена, ае оканите ме блицева и срања имам ја очи... Ја сам и бот сада... Чиме се ти бавиш роћак? Баш ме интересује шта радиш ти у животу?
Ко се плаши сам у соби то је рђав знак, кога плаши помрачина или празан мрак...
Мићара wrote:Гле хијена, ае оканите ме блицева и срања имам ја очи... Ја сам и бот сада... Чиме се ти бавиш роћак? Баш ме интересује шта радиш ти у животу?
Вози кола из Украјине
botujem za LDP, mi smo kolege
Micara, ajde molim te objasni zasto su 2 privatne zgrade u Beogradu nacionalni interes. Sta gradjani Vranja imaju od toga? Zasto je to bitna stvar uopste da se spominje?
Ја брате не пратим пуно ту политику, ја сам само рекао за оно што сам видио очима својим и што знам.
Што се тиче националних интерес то би требало да буду школе, факултети, спортске дворане, и фабрике, не станбене зграде...
Али нервирају ме овакви људи што овде пишу глупости, јер управо треба да почнем да градим објекат у Бијељини и знам шта сам све гањао од папира и кураца палаца. А посебно пројекти као што је овај. Да не прођу такве процедуре ... Као потонуће Боже сачувај...
Што се тиче националних интерес то би требало да буду школе, факултети, спортске дворане, и фабрике, не станбене зграде...
Али нервирају ме овакви људи што овде пишу глупости, јер управо треба да почнем да градим објекат у Бијељини и знам шта сам све гањао од папира и кураца палаца. А посебно пројекти као што је овај. Да не прођу такве процедуре ... Као потонуће Боже сачувај...
Tilt wrote:B92: "Ne radi hladnjača, teraju nas da leševe ređamo u hodniku" http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1362291
Batica fasovao otkaz
Жена која превари је курва, а мушкарац који вара је подлегао чарима курве
Црвена Звезда
Црвена Звезда
Мићара wrote:Али нервирају ме овакви људи што овде пишу глупости, јер управо треба да почнем да градим објекат у Бијељини и знам шта сам све гањао од папира и кураца палаца. А посебно пројекти као што је овај. Да не прођу такве процедуре ... Као потонуће Боже сачувај...
Ma da, debilana, kao potonuce, pasce..koji indijanci to izmisljaju. Ma nece brate, kad teca zamesa beton, to bre stoji 100 godina.
Ja isto tako hteo da prodajem krompir iz okoline Cernobila, nasao dobru semu, ali dosli "strucnjaci" i indijanci razni, kazu radioaktivno je, otrovace se deca, koje jajare, brate malo zalijes rakijom i belim lukom i opere on sve to. Ali kao deca ne smeju rakiju, to ti je zapadna evropa u koju srljamo Micara moj dobri.
хајка wrote:Мићара wrote:Али нервирају ме овакви људи што овде пишу глупости, јер управо треба да почнем да градим објекат у Бијељини и знам шта сам све гањао од папира и кураца палаца. А посебно пројекти као што је овај. Да не прођу такве процедуре ... Као потонуће Боже сачувај...
Ma da, debilana, kao potonuce, pasce..koji indijanci to izmisljaju. Ma nece brate, kad teca zamesa beton, to bre stoji 100 godina.
Ja isto tako hteo da prodajem krompir iz okoline Cernobila, nasao dobru semu, ali dosli "strucnjaci" i indijanci razni, kazu radioaktivno je, otrovace se deca, koje jajare, brate malo zalijes rakijom i belim lukom i opere on sve to. Ali kao deca ne smeju rakiju, to ti je zapadna evropa u koju srljamo Micara moj dobri.
"Како буде биће..."
Rođaci wrote:botujem za LDP, mi smo kolege
Теби могу само да пошаљем ракију. Слободно ми напиши у пм адресу, нећеш се покајати...

Мићара wrote:Гле хијена, ае оканите ме блицева и срања имам ја очи... Ја сам и бот сада... Чиме се ти бавиш роћак? Баш ме интересује шта радиш ти у животу?
Rođače, imam i ja oči, ali to ne znači da sam stručnjak za urbanizam, arhitekturu, građevinu, kurac-palac. Logično bi bilo, valjda, da se ponekad i struka konsultuje kad se nešto radi, mogu ja da imam stav o nuklearnoj fizici, ali bi bilo lepo da konsultujem i nuklearnog fizičara ako rešim da pravim atomsku bombu. Interesantno mi je, zašto na primer, Grci nisu tolike tupadžije pa da u Solunu, tik do mora, dignu neke zgradurine već sve zgrade u Solunu visoke do nekih 8. spratova. Nema ništa da zaklanja pogred na grad, crkvu svetog Dimitrija videćeš iz koje god ulice oko nje da je pogledaš, kako to da njima nacionalni interes nije bio da urade tako nešto, i to ofrlje, kako se samo ovakvim degenericima ka što smo mi jave takvi nacionalni projekti.
Жао ми је што има толиких дебила овде на форуму, ја има 1 дјете девојчицу и планирам још 3 најмање и то у 4-5 година па макар копао, али њима ћу обезбједити да имају да се диче и самном и са ђедовима својим. Али изгледа овде има људи само што се баве са Александром Вучићем са Обрадовићем и осталим политичким јајарама уместо да се баве својом породицом и Српским добром!
pertla wrote:bave se oni nama
- ultrastito
džile wrote:Мићара wrote:Гле хијена, ае оканите ме блицева и срања имам ја очи... Ја сам и бот сада... Чиме се ти бавиш роћак? Баш ме интересује шта радиш ти у животу?
Rođače, imam i ja oči, ali to ne znači da sam stručnjak za urbanizam, arhitekturu, građevinu, kurac-palac. Logično bi bilo, valjda, da se ponekad i struka konsultuje kad se nešto radi, mogu ja da imam stav o nuklearnoj fizici, ali bi bilo lepo da konsultujem i nuklearnog fizičara ako rešim da pravim atomsku bombu.
iliti sto bi meni rekao ujak kad sam zavrsio brodogradnju na masinskom fakultetu, citiram:"sta kurac taj tvoj fakultet, ja uzmem cetiri table lima i aparat za zavarivanje i napravim camac", kraj citata.
iskreno, cudno mi je kako niko do sad kod nas nije napravio atomsku bombu u kadi
"...ми смо имали ту срећу да смо имали припадност крају, једном ћошку..."
преле
преле
Јооооооооооој СРБИИИИ ЈЕБЕМ ЛИ ВАМ ПЛЕМЕ!