Наравно да треба, жив био. А пошто те поштујем без обзира на разноразна срања која на овој теми избацујеш, образложићу ти зашто мислим да благе, али благе везе с фудбалом као игром немаш. Ти после можеш да вучеш у причу о дуговима, држави, Вучићу, пички кромпирачи, то иначе радиш, и кренуо си у претходним уписима, небитно. Наступ ФКП и наступ ФКЦЗ у Евро куповима ове сезоне су две јаааааааааако различите приче. И то нема никакве везе с навијањем, то је просто тако ако си икад пратио фудбал.
Прво- Партизан има бољи рејтинг, био је и шампион, и да тога нема испао би у квалама за ЛЕ. То је јасно као дан бели. Играте очајан фудбал, нити сте чврсти у одбрани, нити имате неки напад, средину, ништа, нула. Оли вас је избацио, пре тога сте се рвали с увек зајебаном Будућношћу из Пг. Онда сте се дочепали јебеног Видеотона, и прошли га захваљујући Мустафи. Затим добијате групу у којој треба да сте бољи од Скендербега

и Јанг Бојса. Ово је нешто што сте заслужили кроз рејтинг, и то је група која се у некој нормалној причи своди на то да рутинираш ЈЕБЕНИ СКЕНДЕРБЕГ, и будеш бољи од Јанг Бојса, што није прелако, наравно, али је врло реалан циљ ако се пика неки фубал ту. Ту групу сте некако прошли, уз шамарање, и то озбиљно шамарање од једине озбиљније екипе ту а то је Динамо Кијев, и реми уз нула шутева против Скендербега на страни, и победу захваљујући Бамбијевом слободњаку у БГ. Након тога добијате нове другаре, Плзењ. Плзењ је једна симпатична екипа сачињена од домаћих чешких играча, штавише репрезентативаца премоћне чешке репке. Плзењ вас рутинира уз ваших нула шутева у оквир гола на страни.
С друге стране...
Звезда отвара сезону против конобарске малтешке екипе, и добија је на прелазу из ЈУНА У ЈУЛ. Након тога добијамо Иртиш, који пролазимо глатко, нико не каже да је то неки противник, али јул је месец, и у тим утакмицама се већ видело шта ће од ове екипе да се тражи, и како ће да игра. Онда долази Спарта, тим из Чешке (брте да л звучи познато али више од пола године раније) који је озбиљан пројекат са доста лове убачене. Јесте та Спарта лошија од Викторије oве сезоне, али оно је био неки јул, а ово је јебени фебруар наредне године. Ту Спарту смо ми ДЕМОЛИРАЛИ. После првих пола сата на Мари ја сам хтео да одем кући и да не гледам ову сезону више. Ако неко мисли да претерујем, има на ћубу вероватно утакмица, па нек погледа. Тврдим да је то најбољих пола сата неке наше екипе у Европи у последњих икс година. Даље, Краснодар, нови буржуји из Русије. Пролазимо и њих. Уз нешто среће (а за срећу ти треба играч који кад се крене с центра с 35 метара рукне лопту у ракље), уз једну нову рутинску игру одбране у БГ, док судија није одлучио да измишља пенале и пушта фаулове у нападу. Група- Арсенал, Келн, Бате Борисов. Арсенала боли курац причу бих прескочио, имали су више среће против нас, и малу помоћ судија у БГ, само бих рекао да је до јаја осећај кад твој тим с играчем мање напада БИЛО КОЈУ ПОСТАВУ Арсенала на крају меча. Исто тако је до јаја кад после ремија на Емиратима имаш за чим да жалиш. Додуше, жалио је и Партизан за полушансом у зауставном времену противу Скендербега на страни. Келн је био слаб, Келн је Бундеслигаш, и Келн је два пута добио по пички. Бате, екипа која није скоро промењена две три сезоне, два икса, оба пута смо били ближи победи, поготово у Белорусији.
И за крај- да све ово нисам писао, само се требало јебено погледати двомеч ЦСКА Звезда, и Плзењ Партизан.
Никад ми није било јасно да неко ко суштински не капира и не готиви фудбал ма потребу да серенда глупости макар био не знам како острашћен. Ваша титула од прошле године мене на пример боли ко ђаво, али сте били бољи, мотивисанији, тактички одговорнији, то је ваша велика фудбалска победа ма колико тровали и ми и ви, онај Ћелави вас је поставио као војску, покренуо вас из хендикепа и јебали сте кеве. Нема тог АП УППРа који то може да промени, ко што не могу ни да се упореде наши наступи у овој сезони у евро куповима.
Ето испоштовао сам те, и стварно се можемо о свему зајебавати, али о фусбалу више с тобом не осећам потрбу да се натежем.