Тема за све и свашта
Re: Тема за све и свашта
Ništa. Novac mogu da skinu samo na osnovu pravnosnažnog rešenja o izvršenju. Postupak se pokreće tako što bi agencija koja je preuzela potraživanje VIP-a podnela predlog za izvršenje sudu, sud bi doneo rešenje o izvršenju, a onda bi tvoja drugarica podnela prigovor u kojem bi istakla da su sva ta potraživanja zastarela, pošto je rok zastarelosti za takva potraživanja godinu dana. Onda bi agencija ispušila i još bi bila dužna da plati tvojoj drugarici troškove angažovanja advokata, ako bi ga angažovala, i sudske takse.
To što rade jeste pokušavanje da izvuku pare plašenjem ljudi, a policajca treba pitati za ime i prezime i broj značke, pa ga prijaviti MUP-u, jer je očigledno u talu sa agencijom, jer on nema apsolutno nikakvo pravo ili dužnost da njoj dolazi na vrata i priča o bilo kakvom dugu.
To što rade jeste pokušavanje da izvuku pare plašenjem ljudi, a policajca treba pitati za ime i prezime i broj značke, pa ga prijaviti MUP-u, jer je očigledno u talu sa agencijom, jer on nema apsolutno nikakvo pravo ili dužnost da njoj dolazi na vrata i priča o bilo kakvom dugu.
- lost&found
Drugari, ajde pomoc vezano za TV-ove. Matorci oce da kupe nov TV pa cimaju mene da se raspitam, a ja se bas slabo u to razumem. Neki opseg cene od 30.000 - 50.000. Nije neophodno da bude smart, treba da bude pouzdan i da potraje, da me ne bi opet smarali kroz 2-3 god. Mislim da je bolje da je preko 32" , ali ne mnogo. Vidim Samsung i LG su tu negde s cenama, Sony jaci. Jel otprilike takav i odnos kvaliteta ? Aj podelite iskustva i predloge ako imate. E da, ove marke poput Tesle i to, mislim da ne bih rizikovao, nisam bas cuo mnogo dobrih stvari o njima, dakle pouzdano nesto.
- Bruno Sulak
Imam ja Teslu 100 cm, evo vec 3-4 godine odlican bez ikakve greske, lepa slika. Mislim da je bio oko 43.000 ali nisam siguran. Preporucujem.
lost&found wrote:Drugari, ajde pomoc vezano za TV-ove. Matorci oce da kupe nov TV pa cimaju mene da se raspitam, a ja se bas slabo u to razumem. Neki opseg cene od 30.000 - 50.000. Nije neophodno da bude smart, treba da bude pouzdan i da potraje, da me ne bi opet smarali kroz 2-3 god. Mislim da je bolje da je preko 32" , ali ne mnogo. Vidim Samsung i LG su tu negde s cenama, Sony jaci. Jel otprilike takav i odnos kvaliteta ? Aj podelite iskustva i predloge ako imate. E da, ove marke poput Tesle i to, mislim da ne bih rizikovao, nisam bas cuo mnogo dobrih stvari o njima, dakle pouzdano nesto.
Moje mišljenje je da nemaš potrebu da izlećeš toliku kintu, pogotovu ako je za matore, šta njima treba...Bitno je da uzmeš proverenu marku neko od gore navedenih a mislim da iste možeš polovne na netu da nađeš za mnogo manje pare.Uzmi sa rezervom nisam stručnjak jer sam ne gledam televizor godinama niti isti držim u kući, ali to su stvari koje generalno traju, jebem li ga vidi sam, raspitaj se još malo od nekoga ko je kompetentniji.
- lost&found
Pa kontam provode tolke sate uz tv pa makar nek onda bar ne bude neki poluraspad, nego kvalitet.
lost&found wrote:Drugari, ajde pomoc vezano za TV-ove. Matorci oce da kupe nov TV pa cimaju mene da se raspitam, a ja se bas slabo u to razumem. Neki opseg cene od 30.000 - 50.000. Nije neophodno da bude smart, treba da bude pouzdan i da potraje, da me ne bi opet smarali kroz 2-3 god. Mislim da je bolje da je preko 32" , ali ne mnogo. Vidim Samsung i LG su tu negde s cenama, Sony jaci. Jel otprilike takav i odnos kvaliteta ? Aj podelite iskustva i predloge ako imate. E da, ove marke poput Tesle i to, mislim da ne bih rizikovao, nisam bas cuo mnogo dobrih stvari o njima, dakle pouzdano nesto.
Drugar je radio u win winu,rekao je ako uzimas tv onda samo LG. Samsung je tu negde,ali Lg ubedljivo najmanje reklamacija. Ima dosta tih likova sto donose iz madjarske,imas 2 god garanciju i dosta je povoljnije nego u prodavnici.mozes ih naci na internetu,ja imam br od nekog iz ns,proveren znam par ljudi koji su od njega kupili pa ako ti treba poslacu ti pp
- lost&found
nscrew wrote:lost&found wrote:Drugari, ajde pomoc vezano za TV-ove. Matorci oce da kupe nov TV pa cimaju mene da se raspitam, a ja se bas slabo u to razumem. Neki opseg cene od 30.000 - 50.000. Nije neophodno da bude smart, treba da bude pouzdan i da potraje, da me ne bi opet smarali kroz 2-3 god. Mislim da je bolje da je preko 32" , ali ne mnogo. Vidim Samsung i LG su tu negde s cenama, Sony jaci. Jel otprilike takav i odnos kvaliteta ? Aj podelite iskustva i predloge ako imate. E da, ove marke poput Tesle i to, mislim da ne bih rizikovao, nisam bas cuo mnogo dobrih stvari o njima, dakle pouzdano nesto.
Drugar je radio u win winu,rekao je ako uzimas tv onda samo LG. Samsung je tu negde,ali Lg ubedljivo najmanje reklamacija. Ima dosta tih likova sto donose iz madjarske,imas 2 god garanciju i dosta je povoljnije nego u prodavnici.mozes ih naci na internetu,ja imam br od nekog iz ns,proveren znam par ljudi koji su od njega kupili pa ako ti treba poslacu ti pp
Hvala buraz, ove insajderske info pomazu. Javicu ti se za kontakt ako me ne bude smaralo da se cimam do NS, posto sam iz BG
- Kit_Karson
Је л има још неко проблем на фејсбуку да уопште или скоро уопште не избацује објаве пријатеља, тек после неколико дана? И може ли да се реши некако? Једино кад уђем на свој профил, па у пријатеље, па у нове објаве. Скроз су сјебали после ове ракете.
Ja nemam taj problem ali imam da mi je fb marketplace ispario. Znam da ga srbija ne podrzava, ali po povratku u zemlju sam ga koristio nekih mesec dana dok nije ispario. Ima i fora da se to namesti pa moze pomoc ko se razume bolje.
(Street Force / Curva Orientale)
-
Imam i ja taj problem, ali sam se pomirio sa tim.Kit_Karson wrote:Је л има још неко проблем на фејсбуку да уопште или скоро уопште не избацује објаве пријатеља, тек после неколико дана? И може ли да се реши некако? Једино кад уђем на свој профил, па у пријатеље, па у нове објаве. Скроз су сјебали после ове ракете.
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Gde najpovpljnije u Bg da zamenim ekran na samsung A5?
Jel zna neko ko stoji iza stranice Историја Срба na fejsbuku ? Prati li neko ?
Које поште раде недељом у Београду осим главне?
- UltrasDoras
Swallow wrote:Jel zna neko ko stoji iza stranice Историја Срба na fejsbuku ? Prati li neko ?
sviđa mi se što uvijek imaju legitimne validne izvore informacija koje se ne libe podijeliti
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
Dajte neke zanimljive blogove koje čitate.
Otekla mi je baterija na telefon, mogu je bačit slobodno?
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Bacaj to što pre da se ne zapali.
Spustili su tenzije,
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
izdali su prezime,
izdali ste pretke,
eto sto vas narod prezire.
Kolko kosta to? Za J5
Син екс пуковника, екс ЈНА, са традицијом битанге и алкоса
Pitanje za ljude iz Republike Srpske.
Kao što u Srbiji imamo WinWin, Gigatron, Tehnomaniju, Komtrejd itd, zanima me koja slična prodajna mesta imate u RS. Pitam zbog kupovine računara.
Kao što u Srbiji imamo WinWin, Gigatron, Tehnomaniju, Komtrejd itd, zanima me koja slična prodajna mesta imate u RS. Pitam zbog kupovine računara.