Спортске вести и занимљивости
- Влада Паликућа
Re: Спортске вести и занимљивости
Ево то је на овом снимку..Мени ипак најјачи овај кад добије дрес па крене да га њуши у екстази '''Мирише на Барбареза''
Хвала, добар им је онај буцко )
Јокић најбржи троструко-двоцифрен у статистици у историји НБА лиге.
- UltrasDoras
i to kakav trosturko-dvocifreni učinak: 30p, 15sk, 17as
što neki amer kaže, kako se asistencije danas pišu, i ja sa kauča upišem 6 asistencija svako veče
što neki amer kaže, kako se asistencije danas pišu, i ja sa kauča upišem 6 asistencija svako veče
"Gde god da sam to nosim u sebi, živim za njega, on živi u meni..."
VIVA LAS DORAS
VIVA LAS DORAS
izlazi u prvom poluvremenu na oko +10 za Denver, Milvoki na brzinu preokreće i povede, brat se vraća i začas Denver na +15
najbolesnije je to što nikad ne deluje kao da trpa, samo primetiš kad pogledaš statistiku
asistencija za Huanča na kraju poluvremena boles'
najbolesnije je to što nikad ne deluje kao da trpa, samo primetiš kad pogledaš statistiku
asistencija za Huanča na kraju poluvremena boles'
Ja da igram u NBA ja bi bio najbolji asistent svih vremena .
Nikad mi nije bilo jasno to oko asistencija ,majke mi .
Jokic decko usao u istoriju,i svaka mu cast.Steta sto Bogdan igra za onaj krs tim,inace mislim da bi imali dve zvezde u NBA vec sad. O Teodosicu i dalje ,10 godina kasnije nemam misljenje
Nikad mi nije bilo jasno to oko asistencija ,majke mi .
Jokic decko usao u istoriju,i svaka mu cast.Steta sto Bogdan igra za onaj krs tim,inace mislim da bi imali dve zvezde u NBA vec sad. O Teodosicu i dalje ,10 godina kasnije nemam misljenje
ex-Pop Djujic
-
Ja mislim da je Bogdanovic u pravoj ekipi, moze da izraste u lidera, da stekne rutinu u NBA, i da ako nastavi sa dobrim partijama bude trejdovan u neki jaci klub.
Dje je Jokic smrad poserem mu se na tripl dabl
Gde bi se mogla pogledati Olstar utakmica? Znači neki link i za tekmu i za ona propratna takmičenja?
Kucaj reddit nba stream mrzi me da linkujem sa telefona
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Zaboravio sam ,da li volimo Jokica ili Ne ? Koje je javno mnjenje ?
ex-Pop Djujic
- Кудрави Гаучос
По мени је ок да свако воли Јокића док је то у његова четири зида.
Имао сам шарм милионера и гестове правог каваљера!
VLASNIK DALASA PRIZNAO: Rekao sam ekipi da gubi mečeve do kraja sezone
Уведите испадање.
nikako, sistem NBA je savršen
Толико је добар да на пола првенства половина тимова почиње намерно да губи и игра ревијалне утакмице од којих добијаш пролив.
Boli ih kurac,lova kaplje,vlasnici svi truli od para,ne treba to mesati sa sportskim klubovima u evropi.ako imaju sposobnog generalnog menadzera za par godina ce imati sansu da ponovo budu konkurentni,sto kroz draft sto kroz trejdove.ako gledamo strogo i usko pravila funkcionisanja nba lige(ne pratim ostale americke sportove),najpostenije takmicenje na svetu
Dvor na Uni,crkvica na brijegu,to je mesto dje se Srbi legu
Tako je. Tamo se ne dešava da tri tim vlada 20 godina bez prestanka, pravila finansiranja su jednaka za sve, uslovi su neverovatni u poređenju sa evropskim... Dovoljno je slušati naše košarkaše koji su bili tamo ili koji sada igraju u Americi.
Може то другачије да се среди.
Ово нема смисла, пола лиге је смејурија.
Постоје велики градови који су изгубили франшизе попут Сијетла, могло би да се направи да по један тим попуњава а да квоте за драфт остану сличне.
Ово нема смисла, пола лиге је смејурија.
Постоје велики градови који су изгубили франшизе попут Сијетла, могло би да се направи да по један тим попуњава а да квоте за драфт остану сличне.